The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2013, 21:37
palikot napisał(a):Wyświetl post
Jak masz majątek wart 5 mld, koncern kablowy, klub piłkarski to uważasz, że twoim partnerem do rozmów jest ktoś taki jak Kita? A kto to kur%^&* jest Kita?
Cupiał nawet Filipiaka ma w dupie i sadza go w pierwszych rzędach loży.
Kita nie jest żadnym partnerem do rozmów. Zwykły nowobogacki krzykacz. Cupiał go wciąga nosem. Przestań się jarać jak dziecko...

P.s Boguś zresztą kiedyś powiedział, że jeśli sprzeda Wisłę to nie byle komu.

Kita to właściciel FC Nantes i w ten klub włożył więcej niż Cupiał przez 15 lat w Wisłę

Kita jest byle kim?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.06.2013, 21:49
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Kita to właściciel FC Nantes i w ten klub włożył więcej niż Cupiał przez 15 lat w Wisłę

Kita jest byle kim?
zdefiniuj włożyć:
Nie pamiętam jaki był 15 lat temu parytet siły nabywczej pieniądza w Polsce, ale "włożenie" w klub 100 mln zł na dzień dobry podejrzewam robił wrażenie... niż marne 30 mln Kity (tak euro w 2008 było po 3 zł )
Chciałbym zaznaczyć, że rozmawiamy o roku 2008, więc czego gwarantem dla Cupiała był Kita ze swoimi 10 mln euro? .....
Gwarantem śmiechu tylko
p.s http://pl.wikipedia.org/wiki/Waldemar_Kita

radzę sobie przeczytać, kogo sobie do klubu życzycie sprowadzić
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.06.2013 o godz. 21:54.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.06.2013, 22:03
zdefiniuj włożyć:
Nie pamiętam jaki był 15 lat temu parytet siły nabywczej pieniądza w Polsce, ale "włożenie" w klub 100 mln zł na dzień dobry podejrzewam robił wrażenie... niż marne 30 mln Kity (tak euro w 2008 było po 3 zł )
Chciałbym zaznaczyć, że rozmawiamy o roku 2008, więc czego gwarantem dla Cupiała był Kita ze swoimi 10 mln euro? .....
Gwarantem śmiechu tylko
p.s wis.la/af04u

Zacznę od tego, że ja nie życzę sprowadzenie do klubu Pana Kity, to był tylko przykład. Sam Kita nie jest osobą anonimową, również działa w świecie piłkarskim i w biznesie. Fakty podane przez Ciebie nie wiem czy są aktualne i nie wiem czy Kita nadal zalega z wypłatami. Z tego co wiem Nantes awansowało do Ligue1 i zobaczymy jak sobie poradzą w tym roku.

Może źle to ująłem za pierwszym razem, jeżeli Cupiał na każdego kupca będzie reagował śmiechem i kpiną to on tego klubu nie sprzeda.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.06.2013, 22:10
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Zacznę od tego, że ja nie życzę sprowadzenie do klubu Pana Kity, to był tylko przykład. Sam Kita nie jest osobą anonimową, również działa w świecie piłkarskim i w biznesie. Fakty podane przez Ciebie nie wiem czy są aktualne i nie wiem czy Kita nadal zalega z wypłatami. Z tego co wiem Nantes awansowało do Ligue1 i zobaczymy jak sobie poradzą w tym roku.

Może źle to ująłem za pierwszym razem, jeżeli Cupiał na każdego kupca będzie reagował śmiechem i kpiną to on tego klubu nie sprzeda.

Nie chodzi o to, że jest nieznany, tylko nie ten rozmiar kapelusza mimo wszystko. Bogusław sprzedać klubu nie chce, chyba, że trafi się niepowtarzalna okazja, zresztą gdzieś o tym pisali parę lat temu
Panowie, prawda jest taka, że jakby chciał sprzedać, to by sprzedał, nawet Kicie by wcisnął. Ale z różnych źródeł wiadomo, że on jest zapalonym kibicem i łatwo się nie poddaje. Nie wiem ile Smuda będzie trenerem... 3 miesiące 3 kwartały czy 3 lata, ale samo jego zatrudnienie jest w pewnej mierze komunikatem tego, że Bogusław dalej śni o potędze Wielkiej Wisły i próbował będzie nadal. Więc cieszcie się z tego co macie i nie narzekajcie. Zawsze mogliście być kibicami Ruchu Chorzów
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.06.2013 o godz. 22:13.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.06.2013, 08:16
zdefiniuj włożyć:
Gwarantem śmiechu tylko
p.s http://pl.wikipedia.org/wiki/Waldemar_Kita

Wesoły jesteś, podpierasz się w argumentacji linkiem w którym jest napisane, że zainwestował w klub 50 milionów Euro. Piłkarze Wisły mieli pensje zawsze na czas?
...And Justice For All
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów