|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Według mnie to wrzutka, donalda i jego kompanów, żeby z "sekty" zrobić idiotów, już kila takich było
, także na wesoło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
A jak ten fakt ma ośmieszyć dążących o prawdy to chyba tylko Ty wiesz, bo "sekta" jest tylko jedna... pancernych brzozowców, kto inny wbrew empirycznym wyliczeniom wierzy że urwanie skrzydła jest możliwe? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Tak jak napisałeś jest już sekta pancernej brzozy, więc nie tworzmy na siłę sekty pancernego wehikułu czasu ![]() edit: Drozd, ja nie piszę o odgłosach wystrzałów (bo te chyba każdy słyszał), tylko o rzekomych odgłosach dobijanych rannych typu "Nie strzelajcie" "Panie prezydencie" itp, które miały nagrać się na filmie Koli, a szczęśliwie ktoś z polonii australijskiej je odszyfrował ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 05.06.2013 o godz. 13:40.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|