|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zamiast Dyzmy to już bym wolał tego Kieresia z Bełchatowa .Podoba mi sie postawa GKS-u na wiosne, bez wielkich nazwisk graja do przodu,długo utrzymuja sie przy piłce i co najwazniejsze sa dobrze wybiegani.
a Dyzma to ich co najwyżej zajedzie i będzie połykał miesiecznie z kasy Cupiała 100 tyś zł. Nawałka,Stokowiec albo Kiereś zamiast Smuty
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.05.2013 o godz. 09:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
A druga sprawa,że jak był w cafe futbol to gość bardzo inteligentny( przy smudzie to erudyta),mający swój pomysł na trenerke i jak ta gra powinna wygladać. My sobie możemy gdybać a przyjdzie i tak wiadomo kto. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
O jezu Smuda dostanie kasę i kogo ściągnie ? Czy ktoś z Was myśli, że on znajdzie jakiegoś piłkarza który się Wiśle przyda i na którym się zarobi ?
Ja już widzę jego transfery Łukasz Mierzejewski, Michał Stasiak, i wielu innych którzy lubili spędzać czas we Wrocławiu, ale wtedy tak ... przynajmniej będą wyniki ^^ Bo chłopaki już wiedzą jak to się załatwia ![]() Szortu się pozbyć, jego słowa no tak zgadzam się, każdy się zgodzi. Ale kto zagwarantuje, że ściągnięci przez niego nie będą większym szrotem ? ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wszystko zależy od kontekstu. Jeśli alternatywą dla Smudy jest pozostawienie Kulawika albo inny noname z Polski, to jestem za nim. Pomimo, że można zarzucić mu mnóstwo rzeczy. Ale jak wielu, uważam, że jego znajomość z Cupiałem to więcej plusów niż minusów w kwestii transferów czy stabilizacji pracy. Nie się też ukryć, że jest w pewien sposób nieobliczalny. Wyniki w klubach miał bardzo dobre.
Natomiast jeśli przyjdzie tu za wielką kasę, za którą spokojnie możnaby zatrudnić szkoleniowca z zagranicy, to niestety Cupiał osiągą dno po raz kolejny. A niestety wiele na to może wskazywać, bo Smuda za frytki pracować tu nie będzie. Więc jeśli zdecyduje znajomość z BC i zrażenie do opcji zagranicznej, to powodzenia. Wymarzony scenariusz: klub wypuszcza kontrolowane przecieki zw ze Smudą, a w tajemnicy negocjuje z jakims zagranicznym trenerem, ktory dostanie tu chociaz 1-2 lata spokojnej pracy niezaleznie od wynikow. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ciężki temat.Wątpię by trener pokroju Kieresia miał posłuch u zawodników.Zwłaszcza starszych.To musi być ktoś z autorytetem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|