|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Smuda sie odszczeknal w swoim stylu warszawskiemu prezesowi o aparycji taksowkarza z Okecia.
"..Jak grałem w Lidze Mistrzów, to on pod szafę z nocnikiem wjeżdżał." LOL ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Milik jak szedł do Górnika, to robił niebotyczny skok w karierze. Znany był tylko w szkole, na podwórku, u dzielnicowego i pracowników MOPS-u.
Jego forma eksplodowała tak samo jak jego znajomość P. Tadeusza podczas wywiadu. Sam do nońca pewnie nie wie jak to się stało. Żadna w tym zasługa szkolenia w Górniku czy świetnych ośrodków szkoleniowych. Chopak ma talent i tyle kolego, więc przykład jak najbardziej chybiony. Żyro nie przyszedł do Legi tylko został przez nią wypaczony. Ze wsi do takiego klubu jak Legia? Chyba zartujesz, myśląc że mógłby odmówić. Dla niego to nie był top, to był raj! To że idzie na zachód to normalna kolej rzeczy, musiał by być skonczonym idiotą i się cofnąć w rozwoju, żeby zmienić klub na inny z Polski. A z Wisły kolejnym wyzwaniem będzie nie zachód tylko Legia, Amica...naturalny przystanek w karierze. JAkim trzeba być naiwnym betonem żeby wmawiać możliwość zarabiania na swoich piłkarzach, gdy seniorska drużyna kopie się po czole w ogonach! Jedynie w przypadku napastnika który strzela naście bramek jest szansa zauważenia, ale reszta do mieszania głową bigosu a nie sławy czy tytułów. Dalej będziesz zaklinał rzeczywistość? A tak na marginesie, śmiejesz się ze słów Smudy bo po prostu wydają ci się śmieszne ...a nie pojmujesz sensu. Więc chyba z ciebie jest większa beka. Ja w swojej branży, po twarzy potrafię stwierdzić czy się ktoś nadaje na współpracownika... taka wskazówka dla Ciebie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 23.07.2013 o godz. 10:58.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nie Milik tylko Olkowski i nie Pan Tadeusz tylko Trylogia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak taki ciekawski jesteś, to zdradzę sekret. Agencje odnowy duchowej prowadzę, chcesz VIP-annual pass?
Zwał jak zwał, nie lektura jest przedmiotem dyskusji. Pewnie na 100 zawodników, 99 nawet w ręce tego nie miała...ciężko jest pogodzić treningi z nauką.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 23.07.2013 o godz. 11:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Krawat pyskuje bo się boi. Z Brożkiem i trenerem który choć minimalnie rozumie o co w piłce chodzi spokojne możemy krawaciarzy puknąć. Tak u siebie jak i na wyjeździe. Znowu będą musieli załatwiać niewidomych sędziów.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a najlepszym zawodnikiem 35 latek. Nie mówię że pojedziemy z nimi jak z furą gnoju, ale jesteśmy w stanie wziąć ich do młyna grając piłkę na poziomie podaj wyjdź. Jak każdą niestety ligową drużynę. Więc jeżeli mówimy o kompromitacji to dla mnie ustawianie się do kogokolwiek w pozycji słabszego optymistycznie nie wróży, a ustawianie się w pozycji słabszego o Legii to właśnie kompromitacja.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na poczatku Leśnodorski wydawał mi się człowiekiem kulturalnym z klasą. Jednak z czasem pokzauje ze jest zwyklyb burakiem i palantem.
Pojawil sie w pilce pol roku temu a zachowuje sie jakby pozjadal wszystkie rozumy W niedlugim okresie zdazyl sie dopieprzyc do Smudy, stwierdzic ze Rumak za malo zarabia i skrytykowac Lecha za to ze w meczu z Ruchem wystawil ten sam sklad co w pucharach i ze sa zle przygotowani do sezonu. Popieprzylo sie w glowie krawaciarzowi. Niech rzadzi swoim CSKA (L)osers Warszawa, klubem spod znaku nauki jazdy a nie beirze sie za rzadzenie Lechem i Wisłą, ustalaniem składu poznaniakom a nam wybieraniem trenera. Mam nadzieje ze zycie szybko da mu po glowie i sprowadzi go na ziemie albo przynajmniej z czasem wiatr wywieje mu slome z butow... |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Po mojemu Franek ma pełną rację z dzikim. Albo grasz dla klubu i bierzesz kasę, albo dla swojego narodu i niech ci dzicy płacą.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dla mnie to co zrobił Franz to zwykłe szczucie na swojego (jeszcze) zawodnika. Smuda jest odważny w słowach bo skreślił Chaveza. Gdyby nie ten fakt to byłoby tak jak z Boguskim lub Gargułą - słodkie 'bardzo na nich liczę'. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Więc co mamy wymagać od Pawła? Jak Paweł będzie naszym piłkarzem i będzie szwędał się przez 2 miesiące po różnych turniejach zamiast grac dla Wisły też wyrażę swoje niezadowolenie z tego faktu. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Nie nasz, ale są tacy co wiedzą jak będzie:Paweł na pewno nie zapomniał, jak się strzela bramki. Wiem, że jeśli będzie dobrze przygotowany fizycznie, biegowo, to będzie bardzo groźny w polu karnym. Nie chcę, żeby strzelał w każdym meczu po trzy, cztery bramki - niech strzeli tę jedną zwycięską - mówi Smuda (...) będę się cieszył, kiedy Paweł będzie już w pełni sił i będzie mógł grać z przodu. To jest duży komfort dla zespołu. http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...strzela-bramki Jak widzisz, mimo ze Smuda obu na oczy nie widział, po Chavezie jeździ a Brożka komplementuje. Jedna ocena z księzyca, druga sprzed kilku lat. Wydaje mi się że kluczem jest 'znajomość' piłkarza z trenerem. Z Osmanem nie miał do czynienia więc z góry jest nieprzydatny, Pawła zna z reprezentacji więc jest dużym wzmocnieniem. F. dobrze musi się dogadywać z królem skautów YT - odbierają na tej samej fali. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Guest
|
|
|
takie teksty to mozemy puszczac tu na forum I tj. ok.jak trener mowi to publicznie o swoim grajku tzn.ze jest glupcem.co z tego wyniknie poza kwasem?jak sie nie podoba to niech sprzedadza,wypozycza I tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
ten cały Leśnodorski to zwykły burak,zresztą wystarczy na niego tylko popatrzec. Dorwał się jakimś cudem do stołka u krawaciarzy i teraz kozaczy,ale w piłce jest nikim i Smudzie może buty czyścic.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Smuda jaki jest taki jest ale mam nadzieje, ze mu sie uda to wyglad min Lesnodorskiego, Strejlaua, przegladu sportowego, weszlo etc. bedzie bezcenny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
NIe no riposta Smudy naprawdę cięta - chodzi mi o oglądanie piłki z TLK...... naprawdę dobre.....
A Leśnodorskiemu bije palma - jak zagrają z Molde tak jak z Trondheim przed rokiem to będzie taki sam wynik.... Chłopaki z PS tak bardzo są podnieceni MP, że zrobili z Leśnodorskiego nie wiadomo jakiego guru. Jak się okaże, że nowe "nabytki" będą miały wartość "Arru" to chłopak może ochłonie... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Drozd
Cytat:
Inna sprawa ze ten Wawrzyniak i ten Saganowski w aktualnej Wisle byliby wlasnie tym, znaczy byliby filarami. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Filarami do podtrzymywania walącego się w zimie dachu. Właśnie dopinane są ostatnie szczegóły umowy, która wejdzie w życie wraz z pierwszymi opadami śniegu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem Bobku, że tacy jak Ty drżą na samą myśl o grze z Legią, całe szczęście postawę na kolanach z wypiętą życią częściej na Wiśle uważa sie za wstydliwą niż adekwatną, a defetyści zwykle dostają porcję gwizdów.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
O jaka umowe chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bobek próbuje załatwić u nas lewiznę dla Wawrzyniaka i Sagana, w charakterze filarów podtrzymujących ...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
grzechu1991
Cytat:
Btw, Dariook pochwal sie moze ta plotka. Wisly czy Legii ona dotyczy? ![]() ------------------------- Drozd Dlaczego mamy sie bac Legii? Przeciesz my gramy o srodek z tabeli, a o srodek tabeli nie rywalizujemy z Legia. Spotkanie z Legia bedzia dla nas czysto prestizowe; wygramy to super, jak nie wygramy to... przeciesz nic sie nie stanie. Wracajac do sily obu zespolow, to ze ty masz klapki na oczach to nie zadna nowosc. Juz w temacie politycznym wykazujesz sie nadzwyczajna ignorancja i prostota. Taki sredniowieczny chlop zyjacy w XXI wieku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie wypnijdupy jak Ty Bobku zawsze grają o środek tabeli, a jak ktoś czasem w dupę kopnie to przecież nic się nie stanie. Taki jesteś nowoczesny chłop o mentalności pańszczyźnianego ...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no kuzwa, lepiej prezentowac mentalnosc "kawaleria na czolgi i do Moskwy" i potem plakac ze swiat taki zimny i zly
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Bobek90, w naszej lidze nie ma żadnych czołgów, ani kawalerii. Rywalizacja w TME jest jak pojedynek meneli pod sklepem. Jedni są bardziej pijani, inni mniej. Trzeźwiejszy przeważnie wygrywa, ale jak to z menelami bywa, czasami łut szczęścia i dyspozycja dnia może sprawić, że faworyt poniesie porażkę. Dodatkowo, jak to z menelami bywa, formę prezentują nierówną.
A tak na serio, to nie ma co pierd***ć, o co Wisła gra, a o co nie, tylko trzeba skupiać się na każdym kolejnym meczu i dawać w nim z siebie MAXA!! Jaki wtedy nie byłby wynik osiągnięty przez Białą Gwiazdę na koniec sezonu, piłkarze będą mieli u mnie szacunek. ![]()
"Przejąłem zespół na ostatnim miejscu, więc ani nie spadłem, ani się nie utrzymałem".
BYŁEŚ NA MECZU Z (7)EGIĄ? TO JUŻ WIESZ JAK TRAFIĆ NA KOLEJNY!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Każda drużyna gra o mistrzostwo. Jeśli o to nie gra, to niech wypierdala ze sportu.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety takie oczywistości niektórych bardzo uwierają. Tacy wolą grać o środek tabeli i mieć wyj.... a jak się nagle trafi szansa na coś więcej to popuścić po nogach jeszcze przed meczem, a po meczu odśpiewać " nic się nie stało ". Przecież i tak graliśmy o środek tabeli ...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oho, kozactwo się zeszło, co to my nie jesteśmy, za rok faza grupowa LM, a za dwa zwycięstwo w tym śmiesznym pucharku...
Szkoda tylko że kozacką postawą na forum w necie rzeczywistości się nie odmieni... ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|