|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Heh
Ja nawet czytałem, że Sikorski się przełamał... zajebiscie. Jeśli od dwóch lat-co weekend, zaliczam wtopy na kuponie bukmacherskim. To wygrana w ostatni piątek jest przelamaniem fortuny? Teraz szczescie będzie mi sprzyjać? ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wystawianie Boguskiego na szpicy w systemie 4-5-1 z jedynym, wysuniętym napastnikiem, to wybitne robienie mu krzywdy. Jedynym napastnikiem, który w obecnej Wiśle tak może grać, jest Genkov. I dopiero jak ktoś to zrozumie albo zmieni ustawienie, nagle 'Boguski się przebudzi'. Sikorski to samo.
Proste. Boguski był dobry wtedy, jak grał z Brożkiem w 4-4-2. Przypadek? Nie sądzę. |
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Boguska pierwsza do wywalenia odruch wymiotny wczoraj miałem gdy był przy piłce w drugiej połowie najbardziej wkurzający piłkarz od czasu Jopa .
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Troche o Boguskim: http://lutuj.wordpress.com/2013/04/1...-na-ostroleke/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jest zapowiadany przez "Przeglad sportowy" wywiad z Pareiko - tytuł "Za ten rok mi nie płacą"
http://ekstraklasa.przegladsportowy....492,1,381.html |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kew Jaliens: Moją siłą zawsze była mentalność
Mógł być saksofonistą, lecz wolał zostać piłkarzem. Wiara w Boga jest dla niego sposobem na życie. Uważa się za osobę bardzo tolerancyjną oraz za piłkarza zawsze służącego drużynie. Zapraszamy do lektury wywiadu z Kew Jaliensem. Kew, masz teraz 35 lat i w przeciągu dwóch miesięcy Twój kontrakt z Wisłą zostanie rozwiązany. Czy czujesz, że to jest jakiś istotny moment w Twojej karierze? (śmiech) Jeśli chodzi o mnie, to nieszczególnie, bo jestem wciąż w dobrej kondycji i jestem w stanie nadal być częścią drużyny piłkarskiej. Więc w moim odczuciu nie, ale musimy zobaczyć, co się wydarzy. No właśnie, więc co może się wydarzyć? Czy masz w planach nadal pozostać czynnym zawodnikiem, co masz zamiar robić w lipcu? Wiem od mojego agenta, że jest już pewne zainteresowanie, więc po sezonie porozmawiam z nim i zobaczymy jak to się wszystko ułoży, w którą stronę będzie to wszystko zmierzać. Jeśli będzie to oferta dla mnie interesująca, to chciałbym kontynuować grę w piłkę. Ale jeśli nie, to planuję założyć fundację dla osieroconych dzieci. Wspólnie z moją żoną zawsze mieliśmy dużo pasji i zamiłowani do dzieci i zajmowania się nimi. Ona także dużo pracuje z młodymi dziećmi i to jest coś, do czego mamy serce i oboje się temu poświęcamy.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.04.2013 o godz. 07:49.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 05.03.2015 o godz. 14:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chciałbyś coś dodać? ![]() ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sarki musi zostac. Ma chlop potencjal tylko nie dostawal szans na pokazanie sie ale moze teraz bedzie gral w kazdym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Boguski się w końcu przełamał, ale zagrał tylko dlatego, że goniliśmy wynik i nie było innych napastników.
Myślę, że jak DS i Genkov się wyleczą oni powinni grać. Boguś, wybacz, ale mając tyle sytuacji trzeba je wykorzystywać. Ewentualnie może być podwieszonym napastnikiem, bo na szpicy sobie zdecydowanie nie radzi. Boki mamy obsadzone pewnie Sarki, Kosowki lub Małecki jak się wyleczy. A w środku Iliev i Garguła- nie komentuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?feature...U0QTxtI#t=143s ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|||
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Dariook : 21.04.2013 o godz. 11:31.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||
|
|
Junior Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Adam Buksa kolejne dwie bramki w ME...może w końcu jakiś w miare ogarniety chopak? rocznik 1996, i jak sie nie myle to pierwsza runda jego w ME...
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Głosujmy na Sarkiego w konkursie na bramkę kolejki Ekstraklasy, obecnie jest na drugim miejscu za zawodnikiem Lecha.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/1,..._na_gorze.html ![]()
A
T A K |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Już dawno mnie tak żaden piłkarz sprowadzony do Wisły nie zaskoczył tak pozytywnie jak Sarki. Spodziewałem się, że to będzie zawodnik na poziomie Branco, Paljicia, Fredriksena, no w najlepszym wypadku Boukhari, a tu proszę. Takie zaskoczenie. Żeby nie było tak miło, to łatwiej jest się wykazać zawodnikom ofensywnym niż defensywnym i przez to miał łatwiej Nigeryjczyk. Nie mniej jednak całkowicie zmieniłem o nim zdanie, z nieudacznika na kawał grajka. 26 lat, 4 lata w Chelsea, może coś jeszcze z niego będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Niestety Sarkiego pożegnamy w czerwcu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Chciałbym, żebyś się myliła - no ale ... Jacek ...
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Od selera do bohatera.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
O czym myśli seler w szatni Wisły?
- Ja .......e, same ogóry! Jeszcze tylko kulawego brakuje... ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jeśli zagra jeszcze kilka dobrych meczy i okaże się przydatny drużynie łysy jacek na bank go zapomni podpisać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Arti - może dla Ciebie ban za chamstwo!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
arti, to było nieeleganckie.
Jakby mogła, toby znalazła. O ile wierzyć prasie, "Seler" ma w kontrakcie opcję przedłużenia, więc jeśli się będzie dobrze sprawował i będziemy mieli pieniądze... Jemu też nie opłaca się co pół roku zmieniać klub (nawet z podwyżką), tylko - ustabilizować formę i czekać na naprawdę dobrą ofertę z zagranicy. W tym tonie wypowiadał się jego menedżer, Ibrahim Sunday, który notabene sam go do nas przyprowadził. Tyle, że to nie jest żadna metoda, tak jak nie jet nią sprowadzanie Hiszpanów (po Astizie), Żydów (po Meliksonie) czy murzynów (po Uche). Na jednego Sarkiego trafi się kilku Frederiksenów albo kolesi zainteresowanych głównie Bonarką i Rynkiem by night. Zdecydowana większość z nich znalazła się na aucie nieprzypadkowo, a raczej nie potrzebujemy więcej kolesi odcinających kupony.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.04.2013 o godz. 23:37.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|