The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2013, 14:50
Szpen napisał(a):
po co, człowieku, po co? jaki byłby cel? Kim jest dla nich Polski prezydent?
Prezydent Kaczyński był osobą, która w 2008 roku nadepnęła Rosjanom boleśnie na odcisk. Czy to nie jest wystarczający powód, by dać nauczkę potencjalnym następcom: "wara od naszego rejonu wpływów"? Tylko totalni ignoranci uważają że "historia się już skończyła" i żyjemy w świecie pełnym szczęścia i radości.

Szpen napisał(a):
a umiesz to udowodnić? Masz dowody? Skrzynki, rozmowy z kabiny twierdzą co innego.

a umiesz to udowodnić? Masz dowody? Skrzynki, rozmowy z kabiny twierdzą co innego.
Ja nie muszę i nie mam żadnych możliwości by 3 lata po katastrofie lecieć do Smoleńska i szukać dowodów.
Od tego została powołana komisja Millera, by zbadać wrakowisko, wrak i wykluczyć takie rzeczy jak zamach, awarię samolotu, wybuch oparów.
Proszę mi więc znaleźć w Raporcie Millera i zacytować:
- kiedy i w jaki sposób został przebadany wrak, w szczególności pod kątem awarii silników, systemów nawigacyjnych
- kiedy i w jaki sposób został przebadany wrak samolotu pod kątem obecności materiałów wybuchowych w celu wykluczenia teorii zamachu
- kiedy i w jaki sposób zostały przeprowadzone sekcje zwłok ofiar katastrofy, w szczegolności pod kątem obrażeń typowych dla wybuchów

Wypadki lotnicze się bada, a nie zakłada jakąś teorię i pod nią dopasowuje całą resztę. A gdy odczyty np. TAWS lub FMS zaprzeczają teorii, to się je dostosowywuje, ignoruje lub zakrywa zielonym prostokątem.

Szpen napisał(a):
Ja wiem, że chciałbys miec Polske od morza do morza,
Szpen napisał(a):
zejdź na ziemie, albo idź sie chociaż przejdź na dwór i wygrzej na słońcu.
Jak widzę, jednak zdecydowałeś się kontynuować tu swą życiową misję :(

Szpen napisał(a):
bąki trzeba puszczać, bo trzymanie jest nie zdrowe.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 18.04.2013 o godz. 18:28.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów