The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: W sezonie 2013/2014 Wisła Kraków..
rozjedzie wszystkich jak za dawnych lat bywało i pewnie zdobędzie mistrzostwo. 0 0%
do ostatnich kolejek będzie bić się zacięcie o mistrzostwo i puchary europejskie 1 12,50%
zginie w przeciętności naszych polskich realiów. 0 0%
będzie grać tak samo w kratkę jak dotychczas bez żadnych perspektyw na przyszłość. 5 62,50%
po totalnej kaszanie unikniemy spadku, bo inni będą grać jeszcze większą padakę 1 12,50%
po raz pierwszy za czasów dobrodzieja Cupiała zasmakuje goryczy spadku z ligi. 1 12,50%
Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pysio
Banita

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2013, 07:06. Co dalej z Wisłą K.?
Zakładam taki temat, bo myślę, że każdy w mniejszym bądź większym stopniu analizuje sytuację sportowo-finansową naszego klubu i ma jakieś tam swoje przypuszczenia jak to będzie wszystko funkcjonować i wyglądać w następnym sezonie. Zachęcam do pisania własnych scenariuszy na przyszły sezon. Zobaczymy czy komuś uda się przewidzieć dalsze losy naszej ukochanej Wisełki K.

Do tematu dołączam również ankietę z możliwymi scenariuszami na przyszły sezon..

Pozdrawiam
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 12.04.2013, 07:31
Mamy temat nibylandia, często tez o przyszłości Wisły dyskutuje sie w temacie aktualni pracownicy.
Temat do kasacji.

Pysio ogarnij sie w końcu...bo żal patrzeć.
pysio
Banita

Stary 12.04.2013, 07:37
Kuźwa zawsze ten sam argument, że już jest taki temat. Taką polityką "pięciu głównych tematów" forum nie zyskuje sobie popularności bo ludzie przychodzą i chcą czytać i tworzyć nowe tematy, a nie tkwić w relikwiach z przeszłości, w tematach sprzed 5 lat..
Normalnie jak za czasów PRL, totalna centralizacja forum. Beton.

@domin_czyzyny: Masz zaledwie 989 postów i jesteś na forum od września 2010 roku, spójrz kiedy ja założyłem konto i spójrz na moją liczbę postów - 1 251. Zamurowało? Zatem nie pouczaj mnie o "ogarnianiu się".. jestem starym wyjadaczem forum i tak już pozostanie na wieki wieków.
Ostatnio edytowane przez pysio : 12.04.2013 o godz. 07:44.
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.04.2013, 07:52
Dalem opcje druga ale to chyba bardziej sercem niz rozumem...
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.04.2013, 08:02
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Mamy temat nibylandia, często tez o przyszłości Wisły dyskutuje sie w temacie aktualni pracownicy.
Temat do kasacji.

Pysio ogarnij sie w końcu...bo żal patrzeć.

zostaw - już widzę dwa tuzy naszego forum się zaczęły tutaj udzielać - niech mają swój temat a nie rozpierdzielają inne
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
hunter
Senior Member

Stary 12.04.2013, 08:18
Czy Wisła jest o coś podejrzana? Ma jakieś zarzuty?

W związku z osobą autora tematu, miejsce dla pokemonów jak znalazł.

pysio napisał(a):Wyświetl post
@domin_czyzyny: Masz zaledwie 989 postów i jesteś na forum od września 2010 roku, spójrz kiedy ja założyłem konto i spójrz na moją liczbę postów - 1 251. Zamurowało? Zatem nie pouczaj mnie o "ogarnianiu się".. jestem starym wyjadaczem forum i tak już pozostanie na wieki wieków.
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 12.04.2013, 08:58
pysio napisał(a):Wyświetl post
domin_czyzyny: prawie 32 posty na miesiąc
pysio: 10 postów na miesiąc
knockout

Podzielam pogląd, ze o polityce finansowej dyskutujemy gdzie indziej i nie potrzeba do tego zmiany tematu. Możesz swój post w tamtym temacie zatytułować inaczej (pole tytuł nad polem treści posta).

Temat zamknięty.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów