Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Co dalej z Wisłą K.? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9018)

pysio 12.04.2013 07:06

Co dalej z Wisłą K.?

Zakładam taki temat, bo myślę, że każdy w mniejszym bądź większym stopniu analizuje sytuację sportowo-finansową naszego klubu i ma jakieś tam swoje przypuszczenia jak to będzie wszystko funkcjonować i wyglądać w następnym sezonie. Zachęcam do pisania własnych scenariuszy na przyszły sezon. Zobaczymy czy komuś uda się przewidzieć dalsze losy naszej ukochanej Wisełki K.

Do tematu dołączam również ankietę z możliwymi scenariuszami na przyszły sezon..

Pozdrawiam

domin_czyzyny 12.04.2013 07:31

Mamy temat nibylandia, często tez o przyszłości Wisły dyskutuje sie w temacie aktualni pracownicy.
Temat do kasacji.

Pysio ogarnij sie w końcu...bo żal patrzeć.

pysio 12.04.2013 07:37

Kuźwa zawsze ten sam argument, że już jest taki temat. Taką polityką "pięciu głównych tematów" forum nie zyskuje sobie popularności bo ludzie przychodzą i chcą czytać i tworzyć nowe tematy, a nie tkwić w relikwiach z przeszłości, w tematach sprzed 5 lat..
Normalnie jak za czasów PRL, totalna centralizacja forum. Beton.

@domin_czyzyny: Masz zaledwie 989 postów i jesteś na forum od września 2010 roku, spójrz kiedy ja założyłem konto i spójrz na moją liczbę postów - 1 251. Zamurowało? Zatem nie pouczaj mnie o "ogarnianiu się".. jestem starym wyjadaczem forum i tak już pozostanie na wieki wieków.

kuba.j.g. 12.04.2013 07:52

Dalem opcje druga ale to chyba bardziej sercem niz rozumem...

Kocur 12.04.2013 08:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1307880)
Mamy temat nibylandia, często tez o przyszłości Wisły dyskutuje sie w temacie aktualni pracownicy.
Temat do kasacji.

Pysio ogarnij sie w końcu...bo żal patrzeć.

zostaw - już widzę dwa tuzy naszego forum się zaczęły tutaj udzielać - niech mają swój temat a nie rozpierdzielają inne :)

hunter 12.04.2013 08:18

Czy Wisła jest o coś podejrzana? Ma jakieś zarzuty?

W związku z osobą autora tematu, miejsce dla pokemonów jak znalazł.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 1307881)
@domin_czyzyny: Masz zaledwie 989 postów i jesteś na forum od września 2010 roku, spójrz kiedy ja założyłem konto i spójrz na moją liczbę postów - 1 251. Zamurowało? Zatem nie pouczaj mnie o "ogarnianiu się".. jestem starym wyjadaczem forum i tak już pozostanie na wieki wieków.

:rotfl:

rav 12.04.2013 08:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio (Post 1307881)

domin_czyzyny: prawie 32 posty na miesiąc
pysio: 10 postów na miesiąc
knockout

:alleluja:

Podzielam pogląd, ze o polityce finansowej dyskutujemy gdzie indziej i nie potrzeba do tego zmiany tematu. Możesz swój post w tamtym temacie zatytułować inaczej (pole tytuł nad polem treści posta).

Temat zamknięty.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl