![]() |
Co dalej z Wisłą K.?
Zakładam taki temat, bo myślę, że każdy w mniejszym bądź większym stopniu analizuje sytuację sportowo-finansową naszego klubu i ma jakieś tam swoje przypuszczenia jak to będzie wszystko funkcjonować i wyglądać w następnym sezonie. Zachęcam do pisania własnych scenariuszy na przyszły sezon. Zobaczymy czy komuś uda się przewidzieć dalsze losy naszej ukochanej Wisełki K.
Do tematu dołączam również ankietę z możliwymi scenariuszami na przyszły sezon.. Pozdrawiam |
Mamy temat nibylandia, często tez o przyszłości Wisły dyskutuje sie w temacie aktualni pracownicy.
Temat do kasacji. Pysio ogarnij sie w końcu...bo żal patrzeć. |
Kuźwa zawsze ten sam argument, że już jest taki temat. Taką polityką "pięciu głównych tematów" forum nie zyskuje sobie popularności bo ludzie przychodzą i chcą czytać i tworzyć nowe tematy, a nie tkwić w relikwiach z przeszłości, w tematach sprzed 5 lat..
Normalnie jak za czasów PRL, totalna centralizacja forum. Beton. @domin_czyzyny: Masz zaledwie 989 postów i jesteś na forum od września 2010 roku, spójrz kiedy ja założyłem konto i spójrz na moją liczbę postów - 1 251. Zamurowało? Zatem nie pouczaj mnie o "ogarnianiu się".. jestem starym wyjadaczem forum i tak już pozostanie na wieki wieków. |
Dalem opcje druga ale to chyba bardziej sercem niz rozumem...
|
Cytat:
zostaw - już widzę dwa tuzy naszego forum się zaczęły tutaj udzielać - niech mają swój temat a nie rozpierdzielają inne :) |
Czy Wisła jest o coś podejrzana? Ma jakieś zarzuty?
W związku z osobą autora tematu, miejsce dla pokemonów jak znalazł. Cytat:
|
Cytat:
pysio: 10 postów na miesiąc knockout :alleluja: Podzielam pogląd, ze o polityce finansowej dyskutujemy gdzie indziej i nie potrzeba do tego zmiany tematu. Możesz swój post w tamtym temacie zatytułować inaczej (pole tytuł nad polem treści posta). Temat zamknięty. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl