|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
||||
- trotylem na wraku tupolewa i na pasach zbadanych przez Stanisława Zagrodzkiego - odczyt TAWS38 który całkowicie obala hopotezę trajektorii lotu podaną w raporcie Millera - brzozą która potrafiła urwać skrzydło Tu154, co jak się okazuje nie jest możliwe - z rozczłonkowaniem samolotu na tysiące kawałków, mimo że doszło do uderzenia w ziemię pod niedużym kątem, a miękki grunt i rosnące tam nieduże drzewa powinny zamortyzować skutki upadku - hipotezą generała Błasika w kokpicie, chociaż w rzeczywistości go tam nie było i nie ma żadnych przesłanek że tam był. - prawdopodobnym sfałszowaniem zapisów czarnych skrzynek, co uzasadnił w ostatniej prezentacji prof. Nowaczyk - alercie z 09.04.2010 r. o możliwym ataku terrorystycznym na samolot z UE Cytat:
"Tomasz Turowski zeznał w prokuraturze, że po katastrofie 3 osoby dawały oznaki życia. Taką informację otrzymał od oficera rosyjskich służb." http://www.wiadomosci24.pl/artykul/t...yc_237567.html eloelo napisał(a):
Zamiast więc kończyć eloelo na : Cytat:
Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|