|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Myślę, że wiedziałbyś sporo więcej, gdybyś posiadł przynajmniej w stopniu podstawowym zdolność czytania/słuchania ze zrozumieniem co piszą/mówią inni.
Wrócił! W wielkim stylu. Już się bałem, że Cię w jakimś zakładzie zamknęli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
. Reszta Ci się chyba przyśniła.
Przy okazji może Ty odpowiesz co z tym TAWS-em, bo eloelo się nie kwapi? ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@ eleelo zarejestrował się przed rocznicą tylko po to aby siać zamęt, pewnie jakiś młody z Ruchu Palikota albo Młodych Demokratów. Chce czymś zabłysnąć, ale na razie mu to nie wychodzi i tylko się kompromituje ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zadajesz pytania osłabiające, spytaj się Tuska ...
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2013
Offline |
|
|
Dobrze
. Już się tu nie wypowiadam bo widzę, że każde inne zdanie niż Wasze jest złe i w ogóle be ). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli wpadłeś po bredziłeś, ośmieszyłeś się pare razy, na żadne pytanie merytoryczne nawet nie próbowałeś odpowiedzieć i znikasz. Ufff ...
![]() Każdy odwiedzający będzie miał teraz możliwość zapoznania sie z poziomem prezentowanym przez pancernych brzozowców. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No i przez Drozda jestem ponownie
.Zamach, zamach... A o błędach pilotów nikt nie słyszał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zostawcie go w spokoju- niech piszę- póki nikogo nie obraża.
Ja nie wiem czy to był zamach, jednak wg mojego przekonania teza o tym, że mogło dojść do wybuchu na pokładzie (np paliwo) jest wg mnie bardzo prawdopodobna. Nie bez znaczenia jest fakt, że kompletnie nie mam zaufania do komisji śledczej jak i państwa Polskiego po tym w jaki sposób podeszli do postępowania po tym, co się stało w Smoleńsku- kłamstwa w Tv, kłamstwo z Błasikiem, "jak nie wylądujemy to", "Kopaczka i kopanie", okradanie z rzeczy Przewoźnika ,próba spalenia rzeczy osobistych jednej z ofiar, jaja z ekshumacjami, kłamstwo z niewykryciem trotylu a jednak wykryciem i ta gra słówek.... itd... Patrząc się na symulację zrobioną przez komisję Millera, gdzie ogromny Tu-154, z potrójnymi dźwigarami z duraluminium zachowuje się jak zabawka z papieru przy kontakcie z drzewem w okolicach jego korony, robi półbeczkę na parunastu metrach - tyle że sama jego rozpiętość skrzydeł to ok 38 m(!!!) i rozpada się na dziesiątki tysięcy części rozsypanych na ogromnej połąci terenu po kontakcie z bagnistym tererenem - to myślący człowiek po prostu zadaje sobie pytanie. Jak to Kur** jest możliwe....
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 10.04.2013 o godz. 11:05.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wiele rzeczy niektórym wydaje się niemożliwe, a jednak to fakty...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W takim razie niech spotkają się naukowcy od Macierewicza i naukowcy od Millera- niech podyskutują. Jedna strona cały czas z otwartymi rękami zaprasza do dyskusji, więc teraz, mam nadzieję, że komisja Millera po uzyskaniu nowego statutu zechcę skonfrontować się z Biniendą, Berczyńskim, Nowaczykiem i Gajewskim, a nie tak jak teraz wykręcała się co chwilę.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 10.04.2013 o godz. 11:19.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego nie powiedział bym że pancerniaki jak eloelo nikogo nie obrażają. Bo swoimi wypocinami obrażają ludzką inteligencję, a przez to i wszystkich którzy z niej korzystają.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A propos "ekspertów":
Cytat:
![]() całość: wis.la/bm22b |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Długo jeszcze moderatorzy będą znosić kolegę eloelo?
![]() Cześć Ich Pamięci! Ps. Już nawet gubernator obwodu smoleńskiego dzisiaj mówił coś o "pamięci o POLEGŁYCH", to ci fashol z niego... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ eloelo To już wiemy na kim się wzorujesz i skąd czerpiesz wiadomości: Gazeta Wyborcza i wszystko jasne
To ta sama gazeta która pisała kłamstwa o: "pijanym generale Błasiku w kokpicie" "Jak nie wyląduję, to mnie zabije" i temu podobne bzdury ? Kto GóWno czyta ten GóWno wie i tyle w temacie tej gadzinówki ... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
hubert.fan, tam akurat masz suche fakty. Kłamstwa, które przytoczyłeś nigdy mnie nie interesowały.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ eloelo To szkoda, że Cię nie interesowały. Tak samo nie interesują mnie twoje "suche fakty" które za klika dni okażą się kłamstwami.
Tak jak nie udało się "GW" zakłamać i zohydzić historii o Żołnierzach Wyklętych, tak nie uda się pogrzebać prawdy o Smoleńsku !
Ostatnio edytowane przez heoij : 10.04.2013 o godz. 12:13.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szkoda, że Binienda nie skorzystał z zaproszenia wojskowej prokuratury. Czy już nie był taki pewien swoich przekonań
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wysyłałem wszystkie swoje informacje do prokuratury. Mało tego, umówiliśmy się z prokuratorem Kopczykiem, który zarzekał się, że spotka się ze mną, gdziekolwiek będę sobie życzył. Zaproponowałem Sejm - nie przyszli, czekałem dwie godziny. Później zaprosiłem ich do Ohio, to chyba nie jest wielki wysiłek przylecieć do mnie, gdzie pokazałbym swoje laboratorium, gdzie przeprowadzam doświadczenia i sprzęt. Napisali, że nie mają czasu- opisywał profesor. I kontynuował: Oni mają pełne prawo wezwać mnie; nigdy jednak tego nie zrobili. Zaproszenie "na kawę" jak mówili to co innego niż wezwanie, gdzie odpowiada się na pytania. Na takie wezwanie oczywiście stawiłbym się bez wahania. (...) Będę służył prokuraturze, jeśli chcą ze mną rozmawiać. Niemniej jednak, mimo zapewnień o chęci spotkania, nie przybyli na nie. Można je nawet zorganizować w Pańskiej telewizji. Co ja mam więcej zrobić?- pytał prof. Binienda. całość: http://wpolityce.pl/wydarzenia/46316...-mozemy-zrobic @ eloelo Teraz widzisz, że to co napisze "GW" nie należy brać na serio bo tylko się przez nich ośmieszasz ? To gazeta która dla swojej propagandy kłamie na każdym kroku aby osiągnąć swój cel ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 10.04.2013 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W takim razie nich ci wszyscy ludzie spotkają się i na żywo we wszystkich telewizjach dyskutują i konfrontują swoje racje.
Ja nadal będę trwał przy zdaniu, że żadnych wybuchów, zamachów, helu, sztucznej mgły itp. nie było. Nie jest to udowodnione w żaden sposób, jedynie oparte na "może" lub "istnieje prawdopodobieństwo" . |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
On jest tak głupi że można odnieść wrażenie że tacy userzy na forach dyskusyjnych to jakaś zorganizowana komórka rządowa.
Pojawiają się w jeden dzień na wszystkich możliwych forach i pieprzą bez sensu. Tak jak nasz kochany york vel romantyk vel jurij to już lepszy Szpen bo wiadomo chociaż że to od nas ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Temat na nowo odkopany, dlatego wrzucam ciekawy tekst, gdzie opisano manipulacje rosyjskie.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,ti...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|||
Cytat:
Cytat:
A tutaj ciekawa wypowiedź byłego oficera CIA: Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Partyjna jest zorganizowana więc można przyjąć, że rządowa.
Ponadto, na forach mieszają pracownicy "służb" oraz szantażowani przez nich niewolnicy. Kogo szantażują "służby"? Choćby i pedofilów.
Ostatnio edytowane przez yarow : 10.04.2013 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
w dzisiejszym świecie pełnym inwigilacji, podsłuchów, radarów, satelitów i innych zdobyczy technologii nie jest mozliwym, aby UE, Stany i cała reszta wysoko rozwiniętych krajow nie wiedziała co sie naprawdę stało. A skoro mic nie słychać i nic nie widać to albo zamachu nie było, albo był zorganizowany przez najważniejszych ludzi na świecie. Drugie jest raczej nie mozliwe, więc pozostaje wypadek.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikt nie będzie "umierał za Polskę" skoro spora część Polaków zamiast włączyć myślenie woli nie myśleć, nie wiedzieć, ewentualnie wyśmiać bo trzebaby się w innym wypadku przyznać, że ten "kurdupel", "kartofel" "wstecznik" chory z nienawiści, nic nie znaczący "prezydencik" nic nieznaczacego kraiku, jednak coś znaczył dla kogoś tak potężnego, kto potrafił sprawić zamach. W jakiejś poważnej sprawie. A to nie przejdzie! Część Polaków może przyjąć każdą wersję Katastrofy oprócz jednej: zamach. Przede wszystkim na Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Trzebaby wtedy sobie wszystko poprzestawiać w głowie. I nawet ten "Wawel" ... Problem ta część Polaków ma w swoich głowach i nie potrafi go przeskoczyć. Obecna administracja USA nie ma żadnego w tym interesu aby sobie zmieniać relacje z Rosją. Cytat:
Zresztą, niektórzy "najważniejsi" nie mieli nawet problemu z nieuczestniczeniem w pogrzebie Prezydenta. Wiadomo, "wulkan" na Islandii ... Drugie jest niemożliwe? ... Bo kto tak powiedział? Ma być niemożliwe czy jest niemożliwe? Każdą hipotezę można przyjąć. Dlaczego "nie"? Nie, bo nie? Dlaczego, że jest szalona i przeczy zdrowemu rozsądkowi? Pancerna brzoza też przeczy zdrowemu rozsądkowi.
Ostatnio edytowane przez yarow : 10.04.2013 o godz. 16:09.
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Co do USA ,które nie chce sie narażać Rosji ,i które rzekomo coś wie na temat katastrofy ,to macie tu kolejny spisek (trudno zliczyć który) , po którym powinniście wypowiedzieć USA wszelkie stosunki dyplomatyczne ,bo znów nas poświęcili na rzecz Rosji . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie trafiłeś, ponieważ nie jestem elektoratem PiS ale teraz ZAGŁOSUJĘ NA PIS. Ceną będzie być może socjalistyczne myślenie gospodarcze (ale jakie niby jest teraz wśród rządzących?) a efektem: rozgonienie obecnego towarzycha i zbliżenie się do prawdy o Katastrofie. Co do pozostałych kwestii ... To nie jest sprawa wiary ale łączenia faktów i próby ogarnięcia całościowego tematu. Nawet jeśli Macierewicz nie wierzyłby w to co mówi, to ja ubolewałbym, że jest tak głupi i nie wierzy. Uważałbym, że wyłączył myślenie. ... Co do oceny Prezydenta Kaczyńskiego przez Polaków, mylisz się. I nie świadczyły o tym tylko nieprzebrane tłumy w Krakowie i Warszawie podczas uroczystości pogrzebowych. Poza Polską, z Prezydentem Kaczyńskim już z definicji jako "wstecznikiem" czy stojącym okoniem do "postępowej" Europy musiano się liczyć są na to przykłady. W polityce miękkich się nie szanuje. Ich plecy mogą co najwyżej służyć jako pomoc w wyjściu Pana na grzbiet konia. Nieprzypadkowo pojawia mi się tutaj postać Miłościwie Panującego. Gruzja? Patrzyliśmy chyba wtedy na dwa inne kraje. Może Ty patrzyłeś na Georgię w USA. Ja i pewnie spora część Świata na Gruzję i widziałem coś innego niż Ty. Nawet Adam Michnik czuł się wtedy dumny. Tak twierdzi ![]()
Ostatnio edytowane przez yarow : 10.04.2013 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Dlatego przykład jak kulą w płot. Obecnie jest podobnie, nieoficjalnie wiedzą ale oficjalnie nie wiedzą. A odnośnie inwigilacji, to najbardziej ją rozwinął względem swoich obywateli rząd Tuska. I o tym mówi się już głośno tylko nie w reżimowym TVN czy innym GW-nie. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 10.04.2013 o godz. 17:51.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|