The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2013, 14:43
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Generalnie wszystkie kanały które były są nadal, tylko je rozwalili. Część tych, które zmienili z SD na HD są tam w okolicach 180. Jak się pójdzie od 190 wstecz, to znajdzie się wszystko co było.

Generalnie z tego co się dowiedziałem, to nie ma obowiązku migracji do końca umowy. Nie da się wybrać jakiegoś jednego kanału (np. nsport i dopłacić), musi się przejść na te pakiety wtedy. Polecam Ci poczekać te 2 miesiacę, bo coś muszą zmienić.

Ja osobiście nie moglem sie znimi dogadać, pod koniec marca kończyła mi się umowa i wysłałem wypowiedzenie, bo liczyłem, że........wejdzie nc+ i beda zajebiste ceny . W końcu 08.03 zadzwonił chłop i mi zaoferował bardzo dobrą oferte. Aktualnie będę płacił 104 zł. W tym mam tego PVR 500 GB, multiroom, HBO na cały okres unmowy, Filmbox i Cinemax na 7 miesiecy i oczywiście całą resztę. Umowa na 18 miesiecy , do września 2014. Generalnie to ustawiłem się jak Nowak w Bełchatowie albo Strąk w Zabrzu i nie mam ochoty nigdzie migrować. Jakbym znał dane tego gościa z infolinii, to postawiłbym mu niezłe piwo

Jak chcecie się ekspresowo dodzwonić to : 223104565

wlasnie sie dodzwonilem .......obezcnie mam od 1 marca podpisalem na 18 mies canal plus opitimum (chyba hd) - tzn place 71 zeta- i mam niezly pakiet- oczywiscie bez hbo i innych takich cinemaxow ....koles na infolini mi powiedzial ze niedlugo przyjdzie mi oferta migracjii ,....i albo sie zgodze albo musze zrezygnowac ....przy czym pakiet z sportem bedzie za 119 zl !!!!! ....wiec lipa na maxa ....bo po h.j mi np nSport / skoro oprocz wtorku LM nie ma tam NIC !!! i programy o Legii i nne takie deynowate badziewia ? ....... wiec kolego chyba jednak nie ustawiles sie jak Nowak w Belchatowie, Strak w Zabrzu albo Dawidowaski w Wisle .... bo jak sie nie zgodzisz migrowac za ich propozycje to bedziesz musial zkonczyc przygode z C+ tzn z nc+ .......jednak takie skur...wy..synstwo to tylko w tym chorym kraju moze byc ......WIELU moich znajomych w mniejszych miasteczkach musi 2 dni pracowac na taki pakiet !!!! wiec pewnie trzeba bedzie wykupic na polsacie maly pakiecik ( ok 40 zl ) + miesiac na Weeb.tv za ok 30 zeta ......
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów