Drozd napisał(a):

|
Sugerujesz że sędzia z 30 metrów może nie zauważyć kto kopie piłkę? Tak jak poprzednio z 5 metrów faulu? Wybacz ale tak to możesz przedszkolakom tłumaczyć. Kręcą nas celowo, zobaczysz ile kartek dostaniemy przed Legią. ....
|
Widziałem jak sędzia wskazuje wapno by potem wycofać się z decyzji. Gdyby nie arbiter przy linii, mielibyśmy karnego. Który z nich chciał nas przekręcić? Borski z Warszawy(sic!) wskazując na wapno czy też sędzia pierwszoligowy Sebastian Tarnowski dla którego był to debiut w ekstraklasie i którego błędna decyzja kosztowała odsunięcie od sędziowania spotkań I ligi?
Druga sprawa - rozumiem też iż sędzia pomylił Wilka z Sobolewskim pokazując mu 'czerwona kartkę' dlatego aby Legia miała lżej? Jakiej jakości jest nasz sędzia międzynarodowy który myli zawodników?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA