|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Chciałbyś żeby obiecał, a jakby nie strzelił to miałbyś okazję do wymyślenia kolejnego debilnego przydomku. Boguski o ile dobrze pamiętam był swego czasu drugim strzelcem po Brożku a asyst miał najwięcej. Tylko żeby mieć pewność to trzeba grać, a nie po półrocznej kontuzji za Maaskanta wszedł raz na rundę. Potem złamał go Małecki i znów trybuny albo ława. Natomiast Probierz to wybacz ale żaden autorytet. Zamiast martwić się o dietę Boguskiego powinien zaordynować drużynie grę w piłkę nożna, a nie w beki. Co znaczy siłę? Trzeba 120 brać na klatę czy o co chodzi? Wystarczy żeby sędziowie gwizdali faule z tyłu, a do tego trzeba trochę aktorstwa i pójdzie. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To media zrobiły z Probierza polskiego Guardiolę -ja nie powiedziałem, że Probierz to autorytet, niemniej jak mu wbijali szpile to się publicznie odgryzł i jakoś nie słyszałem, żeby któryś, z tak potwornie potraktowanych dementował jego słowa.
O tym pisałem, miał przed sobą szybkiego Brożka. Miał za sobą młodszego Sobola, a w obronie był Marcelo i Głowacki. Nie ma co porównywać starych sezonów, tam byli zupełnie inni ludzie w zespole. Nieważne. Nie zauważyłem, w którym momencie nabijam się z "czyjegoś nieszczęścia". Masz na myśli, że jak -przykładowo/teoretycznie- ktoś jest cienki i wylatuje przez innego piłkarza z wyjściowej 11-stki, siedzi sobie na trybunach i leje na wszystko? Dodatkowo kasuje co miesiąc 40kawałków? Aaaa, widzisz, zapomniałbym, że jak mu nie po drodze z trenerem to robi spółdzielnie z kolegami i trenera wywalają z posady? (taka wolna interpretacja słów Cupiała) Ech ta dyskusja, zmierza w złym kierunku. Coś czuję, ze jak się nasz Zlatan (kolejny "debilnego przydomek" -tym razem dla najlepszego napastnika Polski) przełamie z bramkami to wrócimy do dyskusji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Gramy jutro, czy mecz odwołali. Bo cicho w temacie.
Mam nadzieje, że nasze treneiro nie wymyśli murowania bramki. Koniecznie trzeba cos strzelić. Bo dwie bramki to w pięć minut możemy stracić. Alians Jaliensa z Czekajem czy Bunozy z Czekajem na środku gwarantuje nam emocje do ostatniej minuty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Pareiko łapie formę więc w najgorszym razie wygrywamy po karnych
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja sie boje że po niezlym meczu z Polonia , jutro bedzie mega kicha i odpadniemy po kompromitacji Kulawika
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tak poważnie i racjonalnie. Kto się spodziewa awansu po 2-0 w Krakowie?
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Ja się spodziewam ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Walnąć szybko brameczkę i Jaga musi strzelić cztery.
Realistycznie? Jaga strzeli nam w okolicach 70 minuty i do końca meczu będzie nieziemska nerwówa, ale awansujemy.
Ostatnio edytowane przez inspektor erektor : 11.03.2013 o godz. 23:17.
![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Moim zdaniem będzie remis, na to chłopaków stać i awansujemy do półfinału. Pozdro -,-
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Gargula
Gra czy dalej kontuzja |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak zawsze bedzie nerwówka.Jaga teraz gra słabo,ale graja u siebie i kij ich wie co pokażą.Tez myslą ze to szansa na Puchary...
Najwazniejsze to nie stracic szybko gola.... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
On przeważnie gra tak jakby miał kontuzję ...
Przejdziemy na pewno - ale fakt faktem że raczej na remis. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pomimo słabości naszych jestem spokojny o awans. Jagiellonia spisuje się bardzo słabo na wiosnę i wątpię, aby nastąpiła nagła poprawa. Najsłabszą ich formacją jest obrona, a to dobrze wróży.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam to ze Śląskiem Wrocław także w Pucharze Polski 2007.09.26 http://historiawisly.pl/wiki/index.p...rak%C3%B3w_2:2
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy w PP działa zasada bramek na wyjeździe? Innymi słowy czy jak Sikorski strzeli bramkę to Jaga będzie musiała strzelić aż 4?
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Zgadza sie.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Oglądając mecz można odnieść wrażenie, że gra odbywa się bez piłki.
2 - 0 do przerwy Wynik lepszy niż gra ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Raczej już po meczu, bo wątpię aby Jaga się podniosła i strzeliła tyle bramek. Mały chyba powoli do formy wraca.
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kiedy będzie losowanie PP ?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wam też się wydaje, że Iwan coś wypił przed transmisją? Czy może to znowu "leki"?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Komentarz Iwana:
Skoro tak Wiśle dzisiaj wszystko wychodzi to może by dać Sikorskiemu się odblokować ... i chwila ciszy wśród komentatorów. spadłem -![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Gdzieś przeczytałem że 14 marca na orange sport transmisja. Ale nie wiem czy coś się zmieniło w skutek przełożenia dwóch meczów.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Losowanie - 14 marca 2013, 17:45 - siedziba PZPN Wątpię, żeby termin zmienili, i tak w tej rundzie nie ma żadnych rozstawień. Po prostu będą dolosowywać pary do poszczególnych drużyn. Zresztą w przypadku Legii i tak już jest pozamiatane, jedynie Flota może sprawić niespodziankę. ![]()
Ddf
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale beka.
Mam nadzieje ze się nie wystrzelali na cała rundę wiosenna ![]() Cokolwiek wieczni forumowi malkontenci sobie gadają widać gołym okiem zmianę w grze. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No i okazało się, że Małecki umie dośrodkować.
Gry nie ma co oceniać, bo na takim boisku dużo przypadku było. Choć w porówniu do pierwszego meczu z Bełchatowem to postęp z pewnością jest. Do momentu zejścia Czekaja podobała mi się gra obronna, nie tyle umiejętności indywidualne co gra zespołowa. Szczęśliwie nie grał Chavez, bo na tym śliskim boisku pewnie po trzydziestu minutach zobaczyłby czerwoną. Dobrze, że wygrali bo sukces(ik) tej drużynie jest potrzebny do podżwignięcia morale. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ale co wy się jaracie losowanie przecież wiadomo Wisła gra z Śląskiem a Legia z Ruchem
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|