The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się poniedziałkowy hit z dolnej połowy tabeli:
Zwycięstwem Wisły! 49 59,04%
Remisem! 21 25,30%
Zwycięstwem gości.. 13 15,66%
Głosujących: 83. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2013, 11:44
zim zum napisał(a):Wyświetl post
A co daje to 6. miejsce ?
Nic ale wolę dobić do 6 niż zostać na 13. Przy okazji namieszają trochę w lidze. Meczów zostało sporo, jeszcze można namieszać i przy okazji jest to dobry moment dla takich piłkarzy jak Stolarski czy Chrapek by nabrali wartości. Tylko po co ja to piszę, jak pomyślę o Sikorskim to z czym do ludzi Trawę kosić a nie grać
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 04.03.2013, 11:48
Liga smieszna ale jesli przegramy, Ruch bedzie tracił do nas 1 pkt. Podbeskidzie 6 (i co najgorsze moga zlapac mocny wiatr w żagle).

Dlatego tylko wygrana!. Do cholery gramy na Reymonta, a taki Jaliens zarabia tyle co cała 1 jedenastka Podbeskidzia pewnie.
Dla mnie jeśli tu padnie remis lub co gorsza przegrana to kopacze, nie powinni dostać złotówki do końca sezonu, co nam grozi niech pisza do PZPN i spier... wszyscy.

Do czego to doszło prezes Podbeskidzia jadąc na Wisłe mówi, że nie zadowoli się niczym mniej jak wygraną. K.urwa Podbeskidzie na Reymnonta jedzie wygrywać!!!
To jest ten moment aby wstać z kolan, aby pokazać ambicje. To nie jest mecz o punkty to jest mecz o honor Wisły i lepiej aby piłkarze zdawali sobie z tego sprawe.

Gryść trawe, wsadzać głowe gdzie przeciwnik będzie bał sie włożyć noge, ma być walka o kazdy centymetr boiska bo teraz walczycie o nasz dom, który został już wielokrotnie przez was zbeszczeszczony. Zmyjcie choć cześciowo hańbe.

Jeszcze raz tylko wygrana!!! Już dawno nie miałem takiego stresu przed meczem.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.03.2013, 11:59
borys napisał(a):Wyświetl post
Liga smieszna ale jesli przegramy, Ruch bedzie tracił do nas 1 pkt. Podbeskidzie 6 (i co najgorsze moga zlapac mocny wiatr w żagle).

Dlatego tylko wygrana!. Do cholery gramy na Reymonta, a taki Jaliens zarabia tyle co cała 1 jedenastka Podbeskidzia pewnie.
Dla mnie jeśli tu padnie remis lub co gorsza przegrana to kopacze, nie powinni dostać złotówki do końca sezonu, co nam grozi niech pisza do PZPN i spier... wszyscy.

Do czego to doszło prezes Podbeskidzia jadąc na Wisłe mówi, że nie zadowoli się niczym mniej jak wygraną. K.urwa Podbeskidzie na Reymnonta jedzie wygrywać!!!
To jest ten moment aby wstać z kolan, aby pokazać ambicje. To nie jest mecz o punkty to jest mecz o honor Wisły i lepiej aby piłkarze zdawali sobie z tego sprawe.

Gryść trawe, wsadzać głowe gdzie przeciwnik będzie bał sie włożyć noge, ma być walka o kazdy centymetr boiska bo teraz walczycie o nasz dom, który został już wielokrotnie przez was zbeszczeszczony. Zmyjcie choć cześciowo hańbe.

Jeszcze raz tylko wygrana!!! Już dawno nie miałem takiego stresu przed meczem.
Poczytaj o sprawie Jovanica. To nam grozi. Naprawdę sądzisz, że nie płacąc pozbędziemy się balastu wysokich kontraktów?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.03.2013, 12:09
DamianPrz napisał(a):Wyświetl post
Pareikę bym posadził. Ostatnio kopał w trybuny
Jasne. W końcu z Jagiiellonią obronił karnego i dobitkę, a od dwóch meczy ma czyste konto.

zim zum napisał(a):Wyświetl post
A co daje to 6. miejsce ?
Większe pieniądze z C+, chociażby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.03.2013 o godz. 12:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 04.03.2013, 12:33
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Poczytaj o sprawie Jovanica. To nam grozi. Naprawdę sądzisz, że nie płacąc pozbędziemy się balastu wysokich kontraktów?
Oczywiście, że nie. Pisałem to złóśliwie i emocjonalnie a więc i oderwałem od rzeczywistości

Nerwy.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 04.03.2013, 12:34
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jasne. W końcu z Jagiiellonią obronił karnego i dobitkę, a od dwóch meczy ma czyste konto.

No pewnie, obronil karnego.... bo trudno bylo tego nie obronic, skoro juz sie "wybralo" strone. Szkoda ze nie pamietasz wszystkich Sergiejek ktore tracilismy. Obronil dobitke - normalnie wow

Nie przypominasz sobie chociazby slupka i wybicia z linii przy ktorych Parejko nawet nie zdarzyl pierdnac

Znawco

Jak najbardziej Misiek do bramy !
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 04.03.2013, 12:39
W meczu z Zagłębiem przy 3 bramkach Miśkiewicz nie miał za wiele do powiedzenia. Mam nadzieję że bramkarz będzie miał dzisiaj mało pracy. Na kogo postawi Kulawik, 90% Pereiko. Obronił Karnego co Naszemu treneiro wystarczy na najbliższe kilka kolejek niezależnie od dyspozycji
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.03.2013, 12:51
DamianPrz napisał(a):Wyświetl post
Pareikę bym posadził. Ostatnio kopał w trybuny
O co chodzi z tym sadzaniem Pareiki na ławce? Przecież to nasz jedyny kompetentny bramkarz. Nie rozumiem co każe niektórym sądzić, że Miśkiewicz (lub ktokolwiek inny) jest choćby w połowie takim bramkarzem jak podstarzały Estończyk.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 04.03.2013, 12:56
baton napisał(a):Wyświetl post
Jak najbardziej Misiek do bramy !
Szczerze? Szkoda czasu na dyskutowanie z takimi kolesiami jak Ty.
Dlaczego Miśkiewicz jest lepszy? Bo tak.
Nie liczy się aktualna forma, tylko to że Siergiej zawalił bramkę kilka miesięcy temu.

No i oczywiście - obrona karnego bitego przy słupku, a później natychmiastowe złapanie dobitki to pestka. Jasne...

Żyj dalej w swoim świecie.
Arked napisał(a):Wyświetl post
O co chodzi z tym sadzaniem Pareiki na ławce? Przecież to nasz jedyny kompetentny bramkarz. Nie rozumiem co każe niektórym sądzić, że Miśkiewicz (lub ktokolwiek inny) jest choćby w połowie takim bramkarzem jak podstarzały Estończyk.
To samo co kazało im twierdzić, że Genkov jest lepszy od Brożka, a Sikorski od Genkova.
Są znudzeni piłkarzem, chcą się na nim "zemścić" za wcześniejsze niepowodzenia i stąd absurdalne pomysły.
Czy Miśkiewicz coś nam wybronił? Nie. Argumentem jest to, że przy czterech bramkach "nie miał nic do powiedzenia".

Kiedyś mózgi tego pokroju żądały posadzenia Pawełka na ławce i grania Jovaniciem. Kolesiem, który robił trampkarskie błędy. Argumenty te same.
Chyba jednak ignorantów trzeba po prostu... Ignorować?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.03.2013 o godz. 13:02.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.03.2013, 13:02
Nie liczy się aktualna forma, tylko to że Siergiej zawalił bramkę kilka miesięcy temu.
W meczu z Sosnowcem mu nie poszło tak żeby być bardziej precyzyjnym.

Cytat:
Nie meczy, a meczów.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.03.2013, 13:05
Skoro mowa o defensywnym napastniku Genkovie, to przydałby nam się dzisiaj z Podbeskidziem w wyjściowej jedenastce. Szczególnie przy stałych fragmentach gry pod obydwoma bramkami.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 04.03.2013, 13:08
zim zum;13 02072 napisał(a):
Nie meczy, a meczów.
Jesteś tego pewien? Bo IMHO jest to forma poprawna, tylko rzadziej stosowana.
Uwielbiam takich "wannabie" Miodków...

Nie Miśkiewicz, nie Bieszczad ani żadna inna pokraka która nie zagrzała nigdzie dłużej miejsca. Przyjdzie przyzwoity bramkarz, to będzie mógł z Siergiejem rywalizować. Proste i logiczne.
To nie jest tak jak uważa Bednarz (próbując przy okazji wybielać własne kompromitacje), że jeśli da dupy jeden bramkarz, to losowo wrzucamy innego. Zmieniać jest sens tylko kiedy zastępca ma porównywalne umiejętności.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.03.2013 o godz. 13:13.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 04.03.2013, 13:12
a propo dyskusji Pareiko - Miśkiewicz.

może i Pareiko faktycznie ostatnio w przyzwoitej formie (nie licząc tragicznej gry nogami), więc może faktycznie nie trzeba go sadzać na ławce.
z tym, że jest jedno duże ale. przyjdzie czerwiec, Pareiko odejdzie, a my zostaniemy z bramkarzami, którzy w dupie byli i gówno widzieli. trzeba zacząć dawać szansę Miśkiewiczowi, bo jak się nie zacznie ogrywać, to w przyszłym sezonie gramy bez bramkarza. musi chłop zacząć czuć mecz, obronę i inne pierdoły. przy okazji zobaczymy czy się nadaje.

dziś może niech i broni Pareiko, ale następne mecze musi coś pobronić Misiek.

ps. był taki jeden bramkarz, który jak przyszedł do nas, to uważało się że uja warty. nawet jak zagrał na początku pierwszy mecz to krytyka, że niepewny, popełnia błędy, nieograny. a później, jak dostał szansę i zaczął grać, to trzymał nam bramkę przez dobre kilka miesięcy i był najlepszym bramkarzem ligi. Dolha się nazywał.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 04.03.2013 o godz. 13:14.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 04.03.2013, 13:14
w klubie ważne aby bramkarz miał poczucie że jest nr1. W tej chwili tym piłkarzem jest Pereiko i przy obecnej kadrze ma sporą przewagę jeśli chodzi o kredyt zaufania. Dwa mecze i czyste konto vs dwa no name. Dziwię się że w ogóle prowadzone jest dyskusja na ten temat. Lepiej zastanowić się nad innymi formacjami
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 04.03.2013, 13:19
Acha, zapomniałem. Przecież to tylko najważniejszy mecz sezonu. Taki, który pozwoli nam odskoczyć na bezpieczną odległość od strefy spadkowej, albo wepchnie nas na poważnie w walkę o utrzymanie.

Jak najbardziej Miśkiewicz, w końcu nic o nim nie wiemy. Może wszystkie poprzednie kluby pomyliły się kopiąc go w dupę?
Powinien być Bieszczad, ale nie zmieścił się w kadrze.

:facepalm:
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 04.03.2013, 13:23
Acha, zapomniałem. Przecież to tylko najważniejszy mecz sezonu. Taki, który pozwoli nam odskoczyć na bezpieczną odległość od strefy spadkowej, albo wepchnie nas na poważnie w walkę o utrzymanie.

Jak najbardziej Miśkiewicz, w końcu nic o nim nie wiemy. Może wszystkie poprzednie kluby pomyliły się kopiąc go w dupę?
Powinien być Bieszczad, ale nie zmieścił się w kadrze.

:facepalm:
Podobno Miśkiewiczowi po meczu Milanu pozwolono pochodzić po San Siro a także( tu szał) w szatni I zespołu. Także facet miał kontakt z wielkim futbolem tzn dosłownie go powąchał. Facet ma predyspozycje by zmienić oblicze naszego zespołu, czy na lepsze, nieistotne.
Odpowiedz cytując
DEBO
Member

Od: 10.2012

Stary 04.03.2013, 13:27
dajcie spokój panowie, jak takim problemem jest bramkarz to ja chętnie stanę w bramce za przysłowiową flaszkę,a jak się pokażę z dobrej strony to rzucam robote na budowie i biorę się za poważną karierę

Pareiko jest najlepszy z obecnych bramkarzy, i przestańcie mówić o Miśkiewiczu
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.03.2013, 14:32
Ważniejsze żeby chartów z Podbeskidzia wziąć trochę do dziada to im rura zmięknie. Inaczej będą gonić jak ... po pustym sklepie. Dlatego do środka potrzeba kogoś kto nie boi sie pograć piłką po ziemi, przyjąć, zastawić, dać się sfaulować...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.03.2013 o godz. 14:35.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
des89
Junior Member

Od: 02.2013

Stary 04.03.2013, 14:58
Pareiko na bramkę!! Dobrze bronił nawet obronił karnego w PP, niech gra i robi swoje. Genkova z Boguskim bym dal do przodu, Genkov jako cofnięty napastnik skoro lubi wracać na obronę a Boguś lisem pola karnego i jest git sikor najlepiej niech wejdzie w 90+3
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 04.03.2013, 15:08
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ważniejsze żeby chartów z Podbeskidzia wziąć trochę do dziada to im rura zmięknie. Inaczej będą gonić jak ... po pustym sklepie. Dlatego do środka potrzeba kogoś kto nie boi sie pograć piłką po ziemi, przyjąć, zastawić, dać się sfaulować...
Tzn kogo ? Ja takiego zawdonika w szerokim składzie Wisły nie widzę, od biedy można przyporządkować Gargułę w aktualnej formie, niestety on nie może zagrać.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.03.2013, 15:22
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post

ps. był taki jeden bramkarz, który jak przyszedł do nas, to uważało się że uja warty. nawet jak zagrał na początku pierwszy mecz to krytyka, że niepewny, popełnia błędy, nieograny. a później, jak dostał szansę i zaczął grać, to trzymał nam bramkę przez dobre kilka miesięcy i był najlepszym bramkarzem ligi. Dolha się nazywał.
Trzymajcie mnie .
Dolha przyszedł jako wielka niewiadoma?
Chyba dla gimbazy!!!
Dolha wczesniej grał w Rapidzie Bukareszt. Nie w Bytovii Bytów. Miał też na swoim koncie występy w reprezentacji juniroskiej i seniorskiej Rumunii.
A Miśkiewicz to póki co nigdzie na poważnie nie grał.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.03.2013, 15:36
Na szpicy Genkow za nim Boguski boki Mały,Kosa(Iliew). Srodek do asekuracji Boguskiego Wilk i Chrapek. Grać po ziemi na Boguskiego i pokazywać się do zgrania albo w tył( Wilk, Chrapek) albo na skrzydła. Ważna żeby Boguski nie był za każdym razem zmuszony do przyjmowania piłki w środku z obrońcą na plecach. Bo znów złapie kontuzję. Cała sztuka żeby pograć trochę piłką nie tylko w obronie. Żeby tamci zrozumieli, że lecąc na raz nic nie zyskają. Wtedy trochę ich zatrzyma i będzie więcej czasu i mniej rąbanki. Chrapek mnie nie przekonuje, jakiś taki beznamiętny. Mina po zmarnowanej setce żywcem Walery Łobanowski. Młody powinien chyba bardziej zdradzać emocje...

Ostatnio gral jakiś 17 latek, niczym się nie różnił od reszty, może był tylko szybszy i ambitniejszy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.03.2013 o godz. 16:45.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.03.2013, 15:42
Chrapek bardzo przypomina mi Tomka Jirsaka, zarówno motorycznie jak i technicznie.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 04.03.2013, 15:49
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Trzymajcie mnie .
Dolha przyszedł jako wielka niewiadoma?
Chyba dla gimbazy!!!
Dolha wczesniej grał w Rapidzie Bukareszt. Nie w Bytovii Bytów. Miał też na swoim koncie występy w reprezentacji juniroskiej i seniorskiej Rumunii.
A Miśkiewicz to póki co nigdzie na poważnie nie grał.
Dzięki, FraMat! Nie miałem czasu się do tego odnieść, ale jak przeczytałem o "nieznanym" Dolsze (to się odmienia?) to mnie to trochę osłabiło. Zacznijmy od tego, że znał go Petrescu i jego współpracownicy. To nie był koleś którego menedżer nam sam podrzucił.

O Miśkiewiczu na dobrą sprawę nikt nic nie wie. Nie ma żadnych przesłanek żeby podważać decyzję trenera w kwestii obsady bramki. Wybaczcie, ale (względnie, jak na bramkarza) młody wiek oraz fakt, że wie jak pachną skarpetki w szatni Milanu to jednak trochę za mało.

des89 napisał(a):Wyświetl post
Pareiko na bramkę!! Dobrze bronił nawet obronił karnego w PP, niech gra i robi swoje. Genkova z Boguskim bym dal do przodu, Genkov jako cofnięty napastnik skoro lubi wracać na obronę a Boguś lisem pola karnego i jest git sikor najlepiej niech wejdzie w 90+3
Nie wiem czy to miała być ironia, ale po prostu taką mamy kadrę. Mało komu się to podoba, ale udawanie że mamy jakieś głębokie rezerwy w postaci Bieszczada, Bruda czy Miśkiewicza to robienie sobie jaj z pogrzebu.
Naprawdę, w obecnej Wiśle łatwo się przebić, bylebyś tylko miał dwie nogi. Nie musisz nawet mieć sił na 90 minut.
Zmiany dla zmian? Bądźmy poważni...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.03.2013 o godz. 15:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.03.2013, 15:52
Warunki ma lepsze i mam wrażenie, że takiej piły na nos jak Tomas jeszcze zagrać nie potrafi, ale jest coś w tym co mówisz. Oby się rozwijał i nabrał zadziorności. Potrzebny jest ktoś kto ma pewność gry do przodu, zwłaszcza dołem.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.03.2013, 15:55
Miśkiewicz poszedł do Milanello jako początek współpracy między włoską agencją (gianluca di carlo? cos mi sie kojarzy,ale moze to byc zupełnie inny trop) a polakami. Nie wiem czy przypadkiem tą drogą nie trafił do Górnika Zabrze Aco Stojkov.W Kmicie sie śmiali z Miśkiewicza ze idzie do Milanu, z tej racji że on czasem poprawnie piłke złapał, no ale był w stosunkowo młodym wieku + miał bardzo dobre warunkii fizyczne. Wzięli go z nadzieją ze zrobią z niego bramkarza, gdyby tak było, byłby dalej gdzieś we Włoszech.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 04.03.2013, 17:04
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Miśkiewicz poszedł do Milanello jako początek współpracy między włoską agencją (gianluca di carlo? cos mi sie kojarzy,ale moze to byc zupełnie inny trop) a polakami. Nie wiem czy przypadkiem tą drogą nie trafił do Górnika Zabrze Aco Stojkov.W Kmicie sie śmiali z Miśkiewicza ze idzie do Milanu, z tej racji że on czasem poprawnie piłke złapał, no ale był w stosunkowo młodym wieku + miał bardzo dobre warunkii fizyczne. Wzięli go z nadzieją ze zrobią z niego bramkarza, gdyby tak było, byłby dalej gdzieś we Włoszech.
takie gdybanie. Sikorski był w Bayernie Monachium, i co? Słyną tam podobno z poczucia humoru i celnych odpowiedzi. Na pytanie: Daniel kim jesteś? Sikorski odpowiada: Napastnikiem i wszyscy mieli ubaw. Nie ma sensu gdybać jak się nie ma pełnych informacji
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.03.2013, 17:06
Miśkiewicz to ten sam zaciąg co nadal i wciąż bezrobotny Frederiksen. Jak popatrzymy na inny 'okazyjny' transfer (Jovanovic z Partizana, pierwszy skład) który coś tam gra ale rewelacji nie ma, to będziemy mieć dobre widełki w których mieści się Miskiewicz. Czyli miejsce na ławce + hard work.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.03.2013, 17:13
Pareiko - Jovanović, Czekaj, Chavez, Bunoza - Wilk, Sobolewski - Małecki, Iliev, Kosowski - Boguski

dziwne żę nie gra Kew, znowu 2 defensywnymi pomocnikami
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 04.03.2013, 17:33
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
Pareiko - Jovanović, Czekaj, Chavez, Bunoza - Wilk, Sobolewski - Małecki, Iliev, Kosowski - Boguski

dziwne żę nie gra Kew, znowu 2 defensywnymi pomocnikami
Jest przecież chory...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów