|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się poniedziałkowy hit z dolnej połowy tabeli: | |||
| Zwycięstwem Wisły! |
|
49 | 59,04% |
| Remisem! |
|
21 | 25,30% |
| Zwycięstwem gości.. |
|
13 | 15,66% |
| Głosujących: 83. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ruch zgarnia właśnie 3 punkty, więc możemy być pewni, że Podbeskidzie będzie gryzło trawę i zrobi wszystko żeby wygrać, bo inaczej 9pkt straty im się robi i liga ucieka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja nic nie będę przewidywał. Fakt jest taki, że z taką grą w takiej lidze to każdy wynik z naszym udziałem jest możliwy. Biorąc pod uwagę proste fakty to Jagiellonia jest jednak klubem który dostał w łeb od Podbeskidzia i od Wisły.
Z drugiej strony Podbeskidzie jest napewno motorycznie lepiej przygotowane niż Wisła. Zwycięstwo trzeba będzie mocno wybiegać. Grajac z podpartymi boczkami tego nie wygramy. Prawie offtopowo to zaskoczony byłem całkiem przyzwoitą jak na tą grę frekwencją na meczu PP w czwartek. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli to wygramy utrzymanie mamy chyba pewne
Serce podpowiada, że wygramy ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Rozum, że niekoniecznie.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
ciekawe jakby grali nasi piłkarze gdyby stadion był wypełniony po brzegi. cena karnetu minimalna ale stawiać na frekwencje i może by dało się odczuć jeszcze bardziej tego 12 zawodnika którym jesteśmy!
![]()
Here's the thing that makes life so interesting
the theory of evolution claims only the strong shall survive maybe so, maybe so but the theory of competition says just because they are the strong doesn't mean they can't get their asses kicked that's right |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Guła nie gra, Głowa nie gra więc pewnie wyjdziemy :
Pareiko - Jovanovic, Sobolewski, Chavez, Jaliens - Małecki,Wilk,Boguski,Iliev,Kosowski - Genkov Przynajmniej ja proponuję taki sład. A tak w ogóle to w dobrej formie jest Marko Jovanovic co cieszy gdyż jest to zawodnik perspektywiczny. Boguski powinien zagrać bo zagrał dobry mecz z Jagą, ale z TSP będzie dużo walki więc potrzebny jest Genkov z przodu, dlatego Boguś cofnięty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ciekawe czy nasza gwiazda rodem z Nigerii jest już gotowa do grania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czemu Guła nie gra? Ponoć miał być już gotowy na Podbeskidzie.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W tej kolejce punktuje cały dół tabeli , jak nie wygramy z Podbeskidziem bedzie nieciekawie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pany moze bysmy zrobili Harlem Shake w Mlynie w poniedzialek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
OT/
Hahaha to samo wczoraj pomyślałem ![]() I jeszcze śpiewać podczas meczu: Jaki tu spokój .. nanananana .. nic się nie dzieje .. nanananana.. nikt się nie bawi nananana Edit: szprotson - 'jaki tu spokój' w momentach totalnej maniany i nudy. Na pewno będą. Harem shake to osobna, priorytetowa kwestia. ;>
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.03.2013 o godz. 11:39.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak bedziesz spiewał jaki tu spokoj to juz nie bedzie to harlem shake...
Wczoraj można sie było przekonać że w tej lidze każdy z każdym wygrać może wiec spinamy dupy popingujemy i pomagamy ofiarom losu! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Niestety gimnazjum też chodzi na mecze i wydaje się im ten cały harlem shake śmieszny... Co do meczu spodziewam się spokojnej wygranej 2-0. Jedynie boję się o naszą obronę przy stałych fragmentach gry, dlatego trzeba uważać na głupie faule w okolicy pola karnego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
moze Bunoza zagra to będzie czyścił wszystko co będzie w przestrzeni powietrznej niczym wczoraj pepe
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Pomysł żeby środek skompletować Bunoza - Czekaj byłby chyba najlepszym rozwiązaniem. Gramy w końcu z PBB, szykuje sie twarda walka z ich strony, a brak umiejetnosci beda nadrabiac sila
![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Wszystko się może zdarzyć...
Oczywiście liczę, że wygramy. Obojętnie w jakim stosunku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
E, bez jaj, Wisła ma pewne utrzymanie, za duża przewaga, więc nie wiem po co tego typu gadki ;d
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
"Pewne utrzymanie" zakładało, że oni i BOT będą dawali dupy częściej niż my. Pierwsze kolejki nie napawają w tym względzie optymizmem. PBB rozjechało Jagiellonię, a Bełchatów ma dwa remisy - z nami i Legią. Moim zdaniem nie wyglądają na pogodzonych ze spadkiem. A krytykowali Giertycha za wprowadzenie obowiązkowej matematyki na maturze...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.03.2013 o godz. 19:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
offtop
Powinni wprowadzić też obowiązkową historię , Giertych tego nie wprowadził Panie Kolego ![]() Inna sprawa że faktycznie osoby które mówią że mamy ' pewne utrzymanie ' powinny iść do lekarza , bo to wygląda na poważne zaburzenia rzeczywistości . |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jakby nasi cokolwiek grali, to utrzymanie byłoby pewne. Niestety, obecnie to jest chyba najgorsza piłka w lidze... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do naszych piłkarzy - maja wybór albo wygrywają spotkanie i w miarę spokojnie graja dalej albo zapewniają sobie niezłą nerwówkę. Odrobić 7 punktów dla Legii czy Lecha to jest niewiele ale dla takiego Podbeskidzia czy nas to już przepaść. Tym się pocieszam i nawet jeśli nie wygrają nie będę jakoś darł szat. Dla mnie najważniejsze - nie dać 2-ch lub 3 punktów góralom. W końcu im najłatwiej zdobyć punkty własnie na takich drużynach jak my.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 03.03.2013 o godz. 22:46.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Utrzymania akurat jestem pewny, raczej obawiam sie (w granicach przekonania) ze nie bedzie "marszu w gore tabeli" i zachowamy kompromitujace miejsce w tabeli, eh. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Harlem shake to będą mieć nasi piłkarze jak im w 70-minucie zabraknie sił do biegania.
Bez znaczenia w jakim stylu, minimum remis musi być w tym meczu. Inaczej może być rzeczywiście nieciekawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bełchatów i Podbeskidzie to najgorsze drużyny w lidze. Jak my nie potrafimy wygrywać z nimi - to do końca będziemy bić się o utrzymanie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
teraz wygramy z Podbeskidziem a za tydzień porażka z Polonia pewnie bo Stokowiec na każdego znajdzie haka, ale myśle ze jutro powinniśmy wygrać, morale drużyny wzrosły po wygranej z Jagą, obstawiam 2-1 dla nas. Wisełko tylko ZWYCIĘSTWO!!!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Najbardziej irytuje w naszej grze to cofanie się po strzelonej - w wielkich bólach - bramce. Strasznie mi to działa na nerwy. Zamiast iść za ciosem to oni do tyłu i 'Częstochowa'.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
A mnie najbradziej boli to ze u nas nie ma nawet kto tych goli strzelac.
Bo co z super centr Kosy czy wejsc Maleckiego jak dupa,nikgdy nikogo nie ma kto by wykonczyl. dlatego tutaj jest dramat ,bo moze sytuacje bedą ale nie ma kto tego wykorzystac. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|