|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Po meczu z GKS-em spodziewam się: | |||
| Ciężkiego meczu, zakończonego naszym zwycięstwem |
|
62 | 43,97% |
| Remis będzie sukcesem. |
|
27 | 19,15% |
| Z taką grą jak z Zagłebiem Sosnowiec, śmierdzi porażką. |
|
52 | 36,88% |
| Głosujących: 141. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podbeskidzie leje nas reguralnie, wiec porazka z nimi nie bedzie sensacja.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Najlepszym podsumowaniem tego meczu jest statystyka strzałów AŻ 3 Celne ! o zgrozo ,taki bilans powinien nastąpić w dobrych czasach po jakiś 5 minutach gry Wisły...pyta straszna zero pomysłu na grę ,sikorski to jest już w ogóle dno jakiego nie widziałem w życiu,znalazłbym lepszych chłopaków na podwórku od niego...jak z młodą Gieksą nie potrafimy to ja już na prawdę nie widze nawet utrzymania...przykre to wszystko,jakby oni jeszcze coś grali ale oni nie potrafią wymienić nawet 3 szybkich podań,wszystko jest przewidywalne... za pare kolejek będziemy mieli nową przyśpiewke ; Nigdy Nie spadnie Wisełka nigdy nie spadnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Po dzisiejszym mecz stwierdzam,że nie posiadamy w naszym klubie napastnika.Czy nie lepiej byłoby dać szansę Małeckiemu z przodu?Iliev jak dla mnie jest skończony w tym klubie.Wolny...kiwa się bez sensu...zupełnie jak amator ! Kosowski to chyba...nasza najjaśniejsza postać... Gdybyśmy dziś grali z kimkolwiek innym skończyłoby się pogromem naszej drużyny.Nie martwi mnie już ten wynik ale...zero koncepcji gry.Nic się nie zmieniło.Spaść raczej nie spadniemy.Ale jeśli nic się nie zmieni w przyszłym sezonie jesteśmy głównym kandydatem do spadku.Boże jakich my czasów doczekaliśmy.
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
W tym sezonie się utrzymamy. Chyba, że Podbeskidzie będzie lało wszystkich jak wczoraj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Pierwsza połowa bardzo słaba.
Druga połowa, początek słaby, potem było może z 15 minut gdzie cisnęliśmy i dało się to oglądać. A potem to już w ogóle bez komentarza - graliśmy totalną chujnię z grzybnią. Miałem jakąś nadzieję, że coś się zmieni. Eh. W dodatku ta taktyka masakryczna, praktycznie cały czas 4 obrońcami na własnej połowie. To jak my mamy niby te bramki strzelać? Już bym wolał porażkę 2:3 po bardziej otwartej grze, bo mimo zrywu Podbeskidzia, chyba jednak spadek nam nie grozi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jest dobrze, w razie zdobycia takiej samej liczby punktów co GKS mamy korzystniejszy bilans w meczach bezpośrednich -> 2-1 i 0-0.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po co wystawiać Sikorskiego licząc, że się przełamie. Nawet jak się przełamie to niech mi ktoś mądrzejszy napisze jaką on miał serię meczów z golami w przeszłości? Kiedy mu się zdarzyło zdobyć gole w 2 - 3 kolejnych meczach o stawkę? Przecież to jest sabotaż. Można wystawiać Genkowa licząć na przełamanie, bo już grając w Wiśle potrafił strzelać brameczki jedna za drugą. Ale Sikorski? Czemu służy wystawianie tego gracza?
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
I krycie/pressing jest meeega dramatyczne. Niech mi ktoś powie dlaczego im się biegać nie chce? I to wszystkim. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
OK 30-tej minuty było zbliżenie na twarz ciężko dyszącego Ilieva, więc ciężko powiedzieć czy nie chcą, czy - nie mogą.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sam nie wiem co o tym myśleć. Dobry i ten jeden punkt. Grając na tym poziomie to ja sobie nie potrafię wyobrazić by ta drużyna była w stanie wygrać z kimkolwiek w lidze...
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Kiedy Doktor Kołek trafiał "bramkę za bramką"? Oni wraz z Sikorską są siebie warci, tylko tyle że Drewnialdo Cwetan zarabia pewnie z trzy razy więcej Ten sam poziom żenady, my nie mamy pół napastnika w tym momencie. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Testy zawiodły czy ich interpretacja? Kto spaprał robotę? To ze oddychają rękawami musiało mieć przecież odbicie w owych sławnych testach. Kulawik przed meczem tryskał optymizmem a po nim nie wiedział już z kim grał. Ewidentnie nie panuje nad rzeczywistością. Tylko mi nie mów ze to wina Bednarza - nie maczał tutaj palców. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A miało nie być gorzej... zawsze może być
Ch.. wie o co chodzi. Wygląda to na totalnie zje..ny okres przygotowawczy. Są zajechani. Albo grają pytę bo nie dostają kasy albo nie rozumieją trenera albo... nie wiadomo co... Bo chyba stać ich na znacznie więcej. ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Trzeba było wejść w gazie tylko w pierwsze mecze rundy aby mieć zapewniony spokojny byt. Bardzo łatwy terminarz ale widać że ewidentnie coś jest spieprzone. Nie rozumiem tego... tylu doświadczonych zawodników po niby dobrze przepracowanym okresie przygotowawczym na zielonej trawie jest gorsza nie znacznie ale moim zdaniem jest od dzieciaków z Bełchatowa.
Kulawik perfekcyjna gra aktorska nie ma jak to przelewanie pewności siebie na zawodników i spokój na konferencji... jeśli trenera bierze panika już po pierwszym meczu rundy to znaczy że jest źle.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.02.2013 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=19390&id_sezon=79 mam dla Ciebie złe wiadomości bo Cwetan jak strzelał to seriami |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
to wpuszczać młodych jakkolwiek by grali na pewno nie zagrają gorzej
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Znalazła się przyczyna takiego wyniku jaki zastaliśmy, Bełchatów zaskoczył Wisłę walką. Wszystko wyjaśnia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Abstrahując od postawy całej drużyny, Ja chciałem tylko zapytać, prosić .. Czy nie dało by się jakoś rozwiązać kontrakt z Panem Danielem ,,Leo” Sikorskim, może wszyscy zrobimy zbiórkę opłacimy temu parodyście resztę kontraktu, i niech już nigdy nie zakłada koszulki Wisełki. I jeszcze jakoś wykreślić jego nazwisko ze wszystkich możliwych dokumentów tak aby każdy mógł zapomnieć, że kiedykolwiek tu grał. Boże, co za WSTYD !!!
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
To był dramat i jedyny pozytyw, że udało się zachować 'status quo' z GKS. Naprawdę, nie ma się co skupiać nad pucharem polski i walczyć o awans, dokładając sobie kilka meczy, bo nasz "mecz sezonu" to za tydzień z PBB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeśli Podbeskidzie będzie miało farta to może jeszcze w tym roku spadniemy. Przykre, ale prawdziwe,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jedyny plus po dzisiejszym meczu to gra na zero z tyłu (ale to raczej dzięki nieporadności Madeja). Wiara umiera ostatnia.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tego do końca nie wiadomo...
Młody Chrapek wtopił się dziś w poziom starszych kolegów. Na ławce z młodych był jeszcze tylko Stolarski. Chłopaki z ME też pokazują klasę. Nie ma nikogo, na kim można by myśleć o budowaniu drużyny na przyszłość. ![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, to jest wina Bednarza, bo Kosowski, Sobolewski czy Iliev nadają się tylko na emeryturę, maks na wchodzenie z ławki, a nie pierwszy skład. Organizmu nie oszukasz.
Pytanie - co oznaczają "dobre" wyniki w przypadku tak wiekowych zawodników? Wilk czy Małecki mieli siłę biegać, ale chyba za bardzo nie wiedzieli gdzie. Podobnie Sikorski, z tym że ta ofiara wbiegała innym pod nogi (kolejne udane zablokowanie strzału na bramkę przeciwnika). No i sorry - nie gramy lepiej bez Meliksona. Kto by pomyślał?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.02.2013 o godz. 19:19.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jest spora szansa, że za tydzień trzeba będzie...
Ja zadzwoniłbym do Oresta, wiem że to stary ekscentryk w dodatku ubłocony romansem z pejsami itd., ale po co kusić los z Tomkiem na ławce. A od lata może ktoś... bardziej perspektywiczny. A moje marzenie to zrobić tu normalny klub ze szkoleniem, profesjonalistami na stanowiskach i trenerem (Skorża?) na 10-20 lat. Przyznaję - sporo wypiłem tego popołudnia i niestety w to nie wierzę, ale... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Hahaha Czytam weszło i pojazd po nas non-stop.
Zero nowości dzisiaj, jak byliśmy hujowi jesienią tak jesteśmy i dziś a oni łacha dra ale z czego? To już zostało wszystko napisane, przeanalizowane i przetrawione. Po pierwsze nie ma materiału ludzkiego na super wynik. Jest na lepszą grę niż dziś ale o ile? O 20%? Nasza gra z tymi piłkarzami dupy nie urwie. Nie spadnijmy i myslmy o lepszych czasach. wolfy pytanie jest inne. Czy bez Meliksona gramy gorzej... Chyba nie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 24.02.2013 o godz. 19:44.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem - tak.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Najgorsze jest to, że w ciągu całego spotkania nie zaobserwowałem ani jednego schematu rozegrania akcji. Ba! Nie widziałem nawet ani jednej próby zastosowania takowego. Byle się utrzymać.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Pytanie nie do mnie, ale pozwolicie, że się włączę...
To dopiero pierwszy mecz... rozważajmy to po minimum 5 czy 7 meczach z różnymi rywalami. Uważam, że straciliśmy potencjalnie najlepszego piłkarza (jednego z może dwóch-trzech). Może grqa z Małym i Kosą spowodowałaby znaczący skok jakościowy Wisły. Z drugiej strony oczywiście nie dziwi mnie, że w zaistniałej sytuacji chciał odejść i bardzo możliwe, że to było najmniejsze zło w całej tej sytuacji. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
No cóż ale skoro zaskoczyli nas walką.... |
|
|

|
||||||