gigant napisał(a):

|
Dokładnie, Kulawik byłby moze odpowiednim trenerem dla piłkarzy pokroju Boguskiego, cichy, spokojny, młody inteligentny i wykształcony z duzego miasta (o to nie ten temat). Kula jest takim dobrotliwym trenerem a nam potrzeba trenera z charyzmą by nie powiedzieć sku.rwysyna.
|
A mi się wydaje ,że mylisz cechy osobowościowe z kompetencjami zawodowymi. Nie wiem czy kluczowym wyznacznikiem opisującym "DOBREGO TRENERA" jest to ,że jest S....YSYNEM. Bezsens totalny. Ja bym chciał ,żeby trener Wisły miał autorytet dzięki swojej fachowości i doświadczeniu , a nie ,że co minutę piłuje mordę używając najwymyślniejszych przekleństw i katuje na treningach.
Dla mnie podstawowym problemem jest to ,że Wisła o wielu miesięcy stale koroduje pod każdym względem. Mało tego osoby ,które nią zarządzają w imieniu Bo.Cu. , są przeraźliwie się miotają. Może I liga na jesień kogoś wreszcie otrzeźwi.
PS. Gdzieś czytałem ,że Borek twierdzi ,że nowym trenerem Wisły ma być Nawałka. No ciekawe czy Nawałce się uśmiech pracować w I lidze.