|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
mama Kaczynskiego byla osoba wiekowa. To raz. Dwa: ostatnie jej klopoty zdrowotne nie byly ani pierwszymii. Przeciez ona byla w szpitalu w momencie kiedy samolot sie rozbil w Smolensku. Dlatego tez Jarek nie polecial, zeby opiekowac sie mama. Tak przynajmniiej mowil. Tuskowi matka tez umarla ale nie lata po mediach zalac sie, ze to przez Macierewicza, kaczynskiego czy Rydzyka. Ze dobilo ja oskarzanie syna o dzialalnosc agenturalna o spiski z ruskimi czy kleczenie przed merkel I cos mi sie zdaje, ze na Powazkach jednak jest pomnik upamietniajacy ofiary katastrofy Smolenskiej.
Ostatnio edytowane przez kuba.j.g. : 04.02.2013 o godz. 14:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Skąd wiesz co bylo przyczyną wylewu matki JK? Nie spotkałeś się z tym że ktoś ma wylew na wskutek otrzymanie złej informacji szczególnie jak jest to osoba chora na serce.Mało jeszcze wiesz o życiu .A oskarżenia o spiski czy działaność agenturalna w Polsce mają podstawy, kto bardziej rozgarnięty może się łatwo zorientować jakie nazwiska (osoby) notorycznie sie pojawiają w mediach kiedy zagrożony jest w Polsce interes niemiecki lub rosyjski i przy tym kto często gości prywatnie w tych krajach na zaproszenia ich oligarchów lub władz ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Słynna "pancerna brzoza" została złamana już nie na 5 m, a na 9 m swojej wysokości, jak twierdzi prokurator płk. Zbiegniew Rzepa, na podstawie dokumentu opublikowanego w "Nowym Państwie".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Transmisja jest też na TV TRWAM:
http://www.tv-trwam.pl/index.php?section=live Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Powoływanie się na "N(W)asz Dziennik" jest tyle warte, co powoływanie się przez żyda na wiki(ci)pasy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Chodziło mu pewnie o Szechtera z GW. Tam od samego początku "wiarygodnie" preparowano newsy z pijanym Błasikiem, jak nie wyladuję to mnie zabije, kłotniami na lotnisku, po lansowanie głupot sprzecznych z prawami fizyki (nie zapominając oczywiście o pancernej brzozie). |
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
||
To ze wyborcza klamie wiemy nie od dzis i nikt tutaj tego nie podwaza chodzilo o Nasz dzienik. Niektorzy tutaj ufaja temu medium jak male dziecko matce.
Wiec mozan sprawe zgosic w prokuraturze... Zaniechanie obowiazkow, Mataczenie w sprawie, wprowadznie w blad opini publicznej oraz urzedow panstwowych, ale o tym juz pisalem, zreszta nie jestem prawnikiem... Trzeba tylko zaczac dzialac a nie gadac i gadac bez konca ... A co do pytania, to sie pomysliles, odpowiedzialem juz dawno ale nie ulatwie Ci zadania i poszukaj sobie sam. Mozliwe ze odpowiedz znajdziesz w temacie politycznym... (zmienilem zdanie- mala podpowiedz Ci sie przyda )
mialem racje temacie politycznym ze na Was nie mozna powiedziec zlego slowa bo atakujecie watahą ![]() A co do porownania jest bardzo proste, tylko trzeba umiec smiac sie z siebie po protu w pPolsce nie ma niezaleznych mediow i w tym caly jest ambaras. Wiki(swinio)pasy, Wybiórcza, oraz N(W)asz dziennik mozna wrzucic do jednego wora. Atakujecie lemingi od Tuska bedac sami lemingami od Kaczynskiego i to jest bardzo smieszne Jak mozecie wirzyc politykom, spedzac tutaj tyle godzin poswiecac temu tyle energii, szanowac politykow bardziej od braci po szalu? Matke ojca tez zwyzywasz od lemingow lewakow komuchow jak nie pojdzie do urny stwierdzajac ze nie ma na kogo glosowac , poniwaz i PO i PIS to jedno wielkie bagno?
Ostatnio edytowane przez qqxlan : 07.02.2013 o godz. 01:30.
|
|||
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
gratuacje ale sie usmialem...Budowniczy, naprawde nie zozumiales, czy udajesz głupa?
Wracajac do meritum... Jesli istnieja niezbite dowody na to, ze komisja Millera nie wywiazala sie z obowiazkow, badz mataczyla w sprawie, zacierala slady, wprowadzala w blad opinie publiczna oraz urzedy panstwowe, to dlaczego nikt nie zglosil tych naruszen w prokuraturze, dlaczego nie zrobic konfrontacji? jesli druga strona sie nie zjawi, jej strata, bedzie latwiej obalic wszystkie ustalenia komisyjne... Mysle ze to gra polityczna i nic wiecej. A noz widelec taki Drozd w koncu zaglosowalby na kogos innego niz PIS a tak to yesssss, kilkadziesiat tysiecy glosow bedzie w kolejnych wyborach... Reasumujac - nie slowa lecz czyny...
Ostatnio edytowane przez qqxlan : 06.02.2013 o godz. 18:27.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Niestety, ale nie łapię dowcipów z gimbazy. Musisz to jakoś rozwinąć lub pozwolić "takiemu młodemu" wyłuszczyć ![]()
![]() Obudziłeś się po parodniowym letargu? Przecież wczoraj była konfrontacja i ta druga strona się nie pojawiła.... Tak wogóle nie doczekałem się odpowiedzi na zadane kiedyś pytanie... http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=3067 ![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Też nie zrozumiałem "porównania" - to może Ty mi uświadomisz co kolega "taki młody" miał na myśli? Jakież to mamy w Polsce wg Ciebie media na które mógłbym się powołać, byście byli usatysfakcjonowani?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 06.02.2013 o godz. 21:18.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|