|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.warszawa.sport.pl/sport-w...astycznie.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Będzie mi autentycznie smutno jak go zobacze w Legii. Wiadomo, że to był tylko zwykłym najemnikiem, ale jednak dał nam trochę miłych chwil w ubiegłym sezonie. Znając życie to strzeli więcej bramek w tej rundzie niż Genkov, Sikorski i Garguła razem wzięci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A tymczasem nasza była gwiazda Andraz Kirm rozegrał kolejny bezproduktywny mecz w barwach Groningen zakończony porażką 0-2. Jego obecny bilans to 16 występów i 0 bramek i 0 asyst. Forma jaką czarował u nas jak widzę podtrzymana
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najważniejsze, że liga nie jest corrupt, bo go gra, a nie siedzi na ławie
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Byle nie do Legii,niestety takie czasy że nas nie stać nawet na Dudu Bitona,jak Legia go kupi to zrobi świetny interes bo grać potrafi i jest młody
Ledwo do nas wpadł a został najlepszym strzelcem,chyba miał 18 bramek we wszystkich rozgrywkach Legia spokojnie może mu dać kontrakt w okolicach 350tys € u nas takie kontrakty nie przejdą Ljuboja + Biton kontra Genkov + Sikorski :( Wywalili Bednarza i Legia odżyła w każdym aspekcie
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 20.01.2013 o godz. 23:08.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeszcze jakby strzelił nam bramkę, to by mnie totalnie dobiło. W sumie to Dudu ma sporo do udowodnienia, zwłaszcza Kaziowi Moskalowi, który wolał miernego Genkova od Bitona.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeden i drugi są tak samo mierni. W Liege nie zachwycił, bodaj strzelił aż 1 bramkę. Dla Legii nie będzie żadnym wzmocnieniem, chyba że na ławę. Coś mi się wydaję, że zbytnio gloryfikujemy obu piłakrzy z Izraela. Melikson także we Francji kariery nie zrobi, zobaczycie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kobieto - po raz drugi Ci piszę - nie znasz się, nie zabieraj głosu...
Żal czytać takie głupoty, naprawdę. Po czym wnosisz, że Biton jest słaby? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Od razu mi lepiej. A już się martwiłem... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Moskala ponoć były naciski, żeby wystawiać Genkova, kiedy było jasne, że nie mamy kasy na wykup Dudu. Inna sprawa, że Genkov jak dostał szanse to strzelił gole przeciwko Twente i Standardowi, więc też nie można powiedzieć, żeby nic nie grał. A potem przyszedł Łysy stwierdził, że Wisła nikogo nie wykupi i Biton spuścił z tonu, pomimo, że Probierz na początku dość często po niego sięgał. Jak dla mnie Dudu mieści się w pierwszej piątce napastników, którzy grali u nas w erze Cupiała - za Frankiem, Żurawiem, Kuźbą i Brożkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trudno powiedzieć czy naciski, czy po prostu uważa(ł) Genkowa za lepszego napastnika. Niespełna miesiąc po objęciu stanowiska pierwszego trenera w Wiśle (Piątek 16.12.2011) , udzielił pamiętnej odpowiedzi na chacie:
Jak Pan widzi pierwsza 11 Wisły gdyby wszyscy byli zdrowi "Kazimierz Moskal napisał(a):
Dlaczego pamiętnej i dlaczego było to aż tak ważne. Z tego co mówił Moskal w ostatnim wywiadzie, to Małecki poczuł się urażony tym, że Moskal go nie uwzględnił go wtedy w swojej koncepcji i był to moment zapalny, który zapoczątkował niekorzystny splot wydarzeń zakończony odesłaniem Małego do Turcji. Widać było również , że Moskal bardziej cenił wracającego do zdrowia Genkova, niż najlepszego strzelca drużyny. Jak widać Moskal miał koncepcje z jednym napastnikiem zanim przyszedł do nas łysy wąż (bednarz pojawił się tu w marcu 2012) . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Może dobijać gol Frankowskiego, może dobijać gol Baszczyńskigo, Brożka, ale jakiegoś chłopa co był tutaj z rok, coś tam kopał, co miał zarobić to zarobił i poszedł w .... jakoś Cię dotyka? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja nie wątpie, że miał koncepcję z jednym napastnikiem, bo podobną koncepcję miał Maaskant, ale nie było tak, że Biton został przez Moskala posadzony na ławie i nie dostawał żadnych szans na grę - za Kazka dostał 90 minut z Górnikiem, Odense (gol), Polonią i Koroną. Rotacja to normalna sprawa i nawet jeśli w grudniu Moskal stwierdził, że woli Genkova to wcale nie oznaczało, że Dudu jest bez szans na grę. A znaczny regres formy zaliczył dopiero na wiosnę, kiedy już było jasne, że nie zostanei wykupiony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Dudu to były świetny ruch Legii, zawodnik młody, perspektywiczny, ograny z super umiejętnościami za grosze, widać że w Liege sobie nie poradził co nie umniejsza jego aspektów sportowych. Nawet gdyby pojawił się w Polskiej Lidze jestem pewny że strzeliłby te 7-8 bramek minimum w sezonie. Mam nadzieje że wybierze FC Vaslui choć jest to mało prawdopodobne. Widziałbym go w Wiśle ale na wypożyczeniu jak wcześniej bo wykup mija się z celem po sezonie i tak chciałby odejść z przyczyn finansowych.
|
|
|
|
Guest
|
|
Generalnie mam wrażenie że to tylko medialna gierka aby wynegocjować więcej od jakiegoś innego klubu np Vaslui Dahan umieszczał już pilkarzy w Rumuni i jest chyba z tego zadowolony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Naucz się "facecie" szanować zdanie innych. Kobiet także, tu nie obowiązuje szariat. Dla mnie obaj są tak samo słabi jak Ty i ten Twój intelekt. Bez odbioru! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Całkowite przeciwieństwo Genkova , któremu to trzeba idealnie wyłożyć piłkę, a u nas nie ma gości z dobrym kończącym podaniem.Ljuboja NIESTETY ma obie cechy, potrafi mocno i soczyście uderzyć z dystansu, jak i wystawiać się na pozycje, dlatego nie wierzę, by mógł wygryźć Serba ze składu.. no chyba, że jest przymierzany na jego miejsce, wcale bym się nie obraził )
Ostatnio edytowane przez Lysy : 21.01.2013 o godz. 19:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie poradzi sobie w Legii bo tam go będzie opieprzał Ljuboja.xd Jakby się przejmował takimi rzeczami to może kończyć kariere.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Biton to taki "koń trojanski". NIECH IDZIE DO LEGII, TO BYŁABY ŚWIETNA WIADOMOŚĆ!
Ładnie opakowany z zewnątrz, pięknie prezentujący się na filmach, strzela na nich piękne bramki to prawda (jego jedyny plus). Ale prawda jest taka, nie potrafi grac kombinacyjnie, jest wolny, pewnie chce zarabiać dużo kasy, blokuje miejsce innym, jest obcokrajowcem z wielkim kinolem. Byłem pewien, że w Standardzie nie zrobi kariery. Ja za nim nie tęsknie, owszem pamiętam i widziałem Jego bramki - najwięcej sprawiła mi radości ta strzelona Twente na wyjeździe, chociaż chwilę mogliśmy się czuć u tych patałachów górą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...la_Krakow.html
kolejny przykład "profesjonalizmu" łysego..... ![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez westersyl : 21.01.2013 o godz. 21:38.
|
||
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na siłę próbujecie stworzyć napastnika idealnego.
I co z tego, że Biton nie ma szybkości, jak ma inne ważne cechy: świetny strzał, umiejętność gry w polu karnym. Np. Genkowa przewyższa niestety w każdym elemencie gry (no może poza grą głową - nie piszcie, że w bronieniu, napastnik nie jest od bronienia)
personalnie nic do Ciebie przecież nie mam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ludzie mowicie ze Biotn słaby.Ok moze tez nie dokonca sie sprawdzil ,ale u nas swoje gole strzelał.
ale hola hola,przypomnijcie moze kto u nas gra w jego miejsce? Sikorski? ktory potka sie o pilke Boguski?-ktory potka sie o pilke Genkov? ktory o pilke sie nie potyka,bo cały czas lezy ... sami widzicie ze jedn Bioton bylby lepszy niz cale to trio -pasujace do Izolatora Boguchwała. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Od Izolatora to proszę się odpierwiastkować. Każdy kto widział jak wygląda ich murawa i jak wygląda nasza powinien rozumieć o co mi chodzi.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|