|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Jemu raczej chodzilo o boki na ekstraklase, a nie I lige.Zagrozenie spadku jest realne w przyszlym sezonie, zwrodzcie uwage, ze Cupial ostatnio jak zmienil zdanie i zaczal Wisle wzmacniac mial kase dla Holendrow z transferow Marcelo, Brozkow itd a teraz juz nie ma kogo sprzedac, Melikson byl ostatni za ktorego moglismy dostac jakies powazne pieniadze.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 15.01.2013 o godz. 10:51.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
Pan taki dojrzały a zwykłej szydery nie rozróżnia, Grunt to spina przez neta nie? = ]
Ostatnio edytowane przez DEBO : 15.01.2013 o godz. 11:58.
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
To że masz 20 lat nie świadczy o tym, że nie masz ferii Bez obrazy.Co do Meliksona jeszcze. Krzyż mu na drogę skoro tak bardzo był u nas nieszczęśliwy. Co do samej kwoty transferu to Wisła mogła spuścić z ceny w zamian za to, że Francuzi wezmą na siebie koszty równe zaległościom jakie miał wobec Żyda nasz klub.
Ostatnio edytowane przez hunter : 15.01.2013 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czyli byl wart polowe z tego. Maor tez byl wyceniany na 2.3 a wyszlo mniej niz polowe. Jesli mowimy o niemieckiej zawyzajacej stronie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
W sumie nie wiem po co malować trawę na zielono - jeśli nawet 'wstyd' puścić go realnie za 0.5 mln to trzeba brać ten fakt 'na klate' i tyle. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś pamięta artykuł (pewnie na Weszło) gdzie było napisane, że Kosowski po odesłaniu do ME przyniósł urlop wychowawczy na dziecko, przez co nie musiał się stawiać na treningach ME?
Jeśli tak to musi być w życiowej formie! Ale możliwe, że coś mi się strasznie pomieszało, jeśli tak to sorry. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Z Polonii to powinniśmy wyciągnąć Kokoszę i Baszcza
EDIT: Sorry. Nie jestem w temacie na bieżąco. W takim razie zostaje Kokosza ![]()
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 15.01.2013 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Baszczyński klika dni temu podpisał półroczny kontrakt z Ruchem......
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kokoszka, po tych wypowiedziach i zachowaniu? W życiu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Lepiej niech wezma Piecha, puki sa jakies pieniadze i jeszcze cos zostalo przyzwoitego do brania z polskiej ligi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Lepiej ,lepiej i lepiej juz nie bedzie.Ale gorzej moze .PROPONUJE PRZYZNAC NAGRODE ZA POLITYKE TRANSFEROWA W KLUBIE DLA lysego .................taczke z kwadratowym kolem DAR OD KIBICOW ZA WYTRWALA POSTAWE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Atmosfera się zagęszcza.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
podpisał 2,5 letni kontrakt
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To jak już łysy postawił na politykę powrotów to może z Łobo niech podpisze? Siedem goli w Miedzi zdobył.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No i dobrze że podpisał. Niech spierdala skoro tak mu źle u nas. Szczerze mówiąc już od dłuższego czasu sie wszystko we mnie gotowało jak patrzłem na jego pozorowaną grę.
A to że nie miał z kim grać to już inny aspekt. @Blaszczu16: To może jeszcze Pawełka z Polonii? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sprzedaliśmy Maora i ... dobrze. Każdy tęskni za Maorem z pierwszego sezonu. I takiego Maora za taką cenę żal byłoby puszczać. Natomiast teraz odszedł zawodnik, który dobry mecz w Wiśle rozegrał hmmm.... Szczerze, to nie pamiętam kiedy. Brak zakwalifikowania się do europejskich pucharów w poprzednim sezonie, kompromitujące miejsce w tabeli w obecnym. Skoro Maor był tak dobry, dlaczego jest tak źle? Szanują Meliksona za to, co dla Wisły zrobił w pierwszej części swojego kontraktu, natomiast wielkiej różnicy między np. Łukaszem Gargułą a Meliksonem z ostatnich miesięcy nie widzę. Można było Maora zatrzymać. Tylko po co? Tyle, co dawał zespołowi w ostatnich miesiącach, da wielu innych, tańszych zawodników. Oczywiście, nieliczni dadzą tyle, ile Malex dawał na początku. Ale o powrocie do tamtej formy można tylko pomarzyć. Słychać tu i ówdzie o symulowaniu kontuzji, innych dziwnych zachowaniach. Niech bierze przykład z tak wyklinanego Jaliensa. Jego klub wręcz chciał wyrzucić, zesłanie do Młodej Ekstraklasy, facet postawił na swoim, klub mi płaci, ja uczciwie gram dopóki jestem zawodnikiem tej drużyny. I był jednym z najlepszych jesienią. Dzięki Maor za wszystko, powodzenia we Francji.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niech ucieka stąd jak najdalej najemnik.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cholera, jak tak patrzę na naszych bramkarzy, to odkąd przyszedł Primel jest coraz gorzej. No bo, nawet Pawełek w sezonie w którym odszedł bronił świetnie (jak na niego).
Z resztą w ogóle cała drużyna zanotowała taki regres, że nawet ciężko jest go opisać. Cholera, czy naprawdę te wszystkie Paljiće i Nunezy byli aż tacy dobrzy? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żałośni jesteście.
Czego od niego oczekiwaliście? Przywiązania do barw? Jakim prawem? ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wolfy,
nikt nie oczekiwał przywiązania do barw, ale solidnej gry na takim poziomie na ktorym go było stać. Ale cóż, sodówka uderzyła do bańki i sie chłopak przenosi na zachód podbijać wielkie kluby Jak teraz tak myślę to dobrze że nie zwerbowali go do kadry narodowej.@edit: Już oficjalnie: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lenciennes_fc/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Miśkiewicz to kolejny "supertransfer" Bednarza. Dlaczego nikt nie wpadł wreszcie na pomysł by Bednarza stąd wyrzucić? Ten człowiek spuści Wisłę do pierwszej ligi. Koniec, kropka. Jak Cupiał chce ładować pieniądze, czy też nie chce, jakikolwiek transfer Bednarza okaże się niewypałem, a to z tego względu, że Bednarz nie ma zielonego pojęcia o tym, jak się buduje drużynę i raczej nie bierze się piłkarzy z łapanki, tylko zawodników użytecznych, tj. takich, którzy chociażby podniosą poziom rozgrywania akcji, a nie zawodników, którzy tylko na pierwszy rzut oka wydają się pożyteczni. Wisła się osłabiła i to diametralnie. Moim zdaniem mieliśmy straszną lukę w środku pola, nadal ją mamy. Sobolewski czy Wilk to nie są piłkarze, którzy zapewnią nam spokój w grze. Potrzeba nowych graczy - defensywnych pomocników, którzy będą przez kilka lat stanowić o sile tej drużyny. Dla mnie sercem i mózgiem zespołu jest defensywny pomocnik. Wisła nie ma w chwili obecnej żadnego piłkarza w tej strefie, który potrafiłby uspokoić grę, potrzymać piłkę, rozegrać. Cóż - nie wiem, dlaczego nikt nie patrzy na ten aspekt, a znalezienie takich graczy jest absolutnie niezbędne, by Wisła wyszła z dołka. ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I powodzenia Maor'owi. Teraz pytanie tylko, czy ktoś za niego przyjdzie, bo może być ciężko z wymaganiem od Garguły gry na jego poziomie. Pewnie znów się Garguła posypie w okresie przygotowawczym i dupa zbita.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|

|