|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
I znów podłączenie kroplówki? A może by tak od leczenia podstaw choroby zacząć a nie skupiać się na maskowaniu objawów?
I dajcie spokój Nawałce, kolejnego Wiślaka chcecie w tym grajdole umoczyć? Jeśli Nawałka to kontrakt na 3 lata, z zapewnieniem że czy spadamy, przegrywamy, czy panom piłkarzom się podoba czy nie, czy wynik jest, to on ma wolną rękę. I jest ....a królem, a jak nie to ME wita celebrytów. A tak to sobie ściągajcie kogo chcecie, Smude, Engela, nawet bym ich dwóch na raz wziął. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Engel promotorem Kulawika.... to nie może się udać.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Jeśli Cupiał nie da sygnału i pieniędzy pozwalających na powrót na szczyt to wcale nie zdziwi mnie sięgnięcie w lecie po... Moskala. Byleby Kazek lepiej się zabezpieczył przed zmiennością szefa niż poprzednio.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Budowa Wisły po niewielkich kosztach na chłopakach głównie z Małopolski i niedrogich i cokolwiek rokujących skądinąd, póki co z celem - środek tabeli, a potem progres z trenerem Wiślakiem, który przez rok nabył nieco doświadczenia jako pierwszy (zakładam, że doprowadzi Niecieczę w pierwszej 4, awans wydaje mi się sf)
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Czy ktos czytał w Gazecie Krakowskiej wywiad z Kulawikiem?
Przebił Bednarza... 2 pkt. do realizacji planu zabrakło!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale realność takiego założenia jest mocno dyskusyjna. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Jeśli ten argument Cię nie przekonuje to mam drugi: TO JEST WISŁA KRAKÓW, a nie Kolejarz Stróże |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Prawie runda idealna
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trzeba powiedziec, ze dobor kadr w Wisle jest przedni.
Trener bez ambicji. Zawodnicy z miernymi umiejetnociami. Wiceprezes od wszystkiego czyli do niczego. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kulawik to zwykłe popychadło, nawet za darmo by pracował byle tylko mieć pracę. Podobnych jemu znajdziesz w każdej firmie.
Ten typ tak ma... ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Każdy chcę mieć pracę a szczególnie lepiej płatną.Dziwisz się?Ty byś nie poszedł?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zajebiscie nielogiczne. Mógl zostac w MEsie i tam dozyc poznej starosci nie robiac nic, a wzial sie za bary z bykiem ktoremu nie sprostal. I teraz jak wyszlo szydlo z worka, czyli, z calym szacunkiem dla Tomka, jest ....a beznadziejnym trenerem, bez haryzmy, pomyslu, stylu i jaj, to gdzie on sobie teraz robote znajdzie w Styczniu? Zostanie kierownikiem druzyny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To już wolę Maaskanta, któremu zabrakło 2-3 minut do LM
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
||
![]() Cytat:
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
niech wróci Moskal!!! Dać mu drugą szansę, a na pewno nie będziemy żałować. Spaść, nie spadniemy, a dając Moskalowi okres przygotowawczy i rundę wiosenną, możemy wypracować jakiś styl, wiem, że możemy nie strzelać bramek tak jak to wyglądało wcześniej, ale kiedyś muszą zacząć wbijać bramki, dobrze o tym wiemy. Kulawik dostawał szansę kilka razy i piłkarze nie traktują go poważnie, takie jest moje zdanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem dla trenera Kulawika ale niech sobie oszczędzi wstydu tymi durnymi wypowiedziami, już o umiejętnościach czysto trenerskich nie wspomnę...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tyle że Moskal nie jest głupi by po raz drugi w.......ić się na minę a już na pewno nie za kadencji Łysego.
Kula niestety wygląda na bardzo słabego trenera, tyle że wiadomo że nie on jest tu problemem.Ktokolwiek by tu nie przyszedł to nic obecnie nie zrobi Klub padł sportowo, za chwilę padnie finansowo, tak więc czekają nas ciekawe czasy.Oczywiście jest możliwość że pójdziemy na dno ale też pojawia się w końcu mała ale jednak szansa, na nowe otwarcie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kula szacunek nawet Antoni by takiego raportu nie napisał !!
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kulawik albo ma wszystkich za idiotów albo sam jest idiotą, może i mam do niego negatywne nastawienie ale od momentu gdy pieprzył myśląc że nie jest nagrywany jak to zespół źle przygotowany i jak popracują to będzie lepiej.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
To ze z Kulawika zaden trener to wiekszosc chyba widzi.Ja tak czulem ze to tylko "prowizorka" z tym jego trenowaniem,bo on sie na tym poprostu nie zna.Kiedy wy.......ili Probierza poprostu kazali mu trenowac pierwszy zespol i tyle.Byle nikogo nie szukac ,kto bron boze chcialby jakas wieksza kase.Potem łysy h*uj w TV dumnie oglosil'Znalazłem trenera" !!! i kazdy kibic sie cieszyl.
Tylko z czego?Jak to wszytsko jeden wielki teatrzyk. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teatrzykiem jest cała polityka tego klubu od przynajmniej 10 lat o mentalności afrykańskiego człowieka z buszu, dziś się nażrę a co będzie jutro nie ważne, i teraz właśnie mamy to jutro utopione ciężkie miliony w patałachach piłkarzynach bez ambicji, zamiast wywalić tą kasę na boiska i jakąkolwiek mini szkółkę ide o zakład że był by tego taki efekt iż nie brakło by nam tych posranych 2-3 minut do LM, teraz byśmy byli wiele oczek wyżej, było by zaplecze chociaż 2-3 młodych dobrze rokujących za.. darmo. A tak to mamy Kulawika i łysego chuja (bo inaczej się go nie da nazwać) na stanowisku prezesa oraz tragiczną pozycję. Po reformie Ekstraklasy będziemy grać chyba w grupie spadkowej. A najsmutniejsze jest to że to wszystko w rocznicę bądź co bądź wyszarpanego cudem sukcesu w LE.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pan trener nie po raz pierwszy się ośmieszył. Cóż jaki klub taki trener i piłkarze. To towarzystwo do siebie wprost idealnie pasuje. Ale mnie żal serce ściska jak na to patrzę.
Do Kulawika apelowałam tutaj aby odszedł, wiem że to śmieszne i sam nie odejdzie, ale..... Ale właśnie mam już dość wygadywania przez niego tych idiotyzmów. Legenda piłkarska - fakt, ale jako trener (komu dają te licencje UefaPro!) jest zwykłym patałachem. Szkoda, że się tak rozmienia na drobne, szkoda że kosztem Wisły. |
|
|
|
Guest
|
|
Ale z drugiej strony pisałem tu przed Koroną czy jeszcze mecz wcześniej właśnie o 20pkt jako o przyzwoitym wyniku zważywszy na tzw. całokształt. Nieopłacani kopacze-najemnicy - kilku z nich wciąż stać na sporo, ale w atmosferze ogólnego burdelu w klubie będą robili co będą chcieli i każdy trener połamie tu sobie zęby. Myślę, że wiele (-u) z Was pracuje u kogoś... jak w firmie będzie przekroczony pewien poziom burdelu, a pracodawca będzie Wam wisiał kasę za parę miechów to co będziecie robić i do czego będzie Was w stanie zmusić przełożony? Do pracy na maksa? Pewnie nie... Jak inne sprawy będą załatwione to zobaczymy czy Kula jest trenerem czy d.pą. Zajmie się tylko trenowaniem, a nie np. proszeniem żeby kołki typu Jova czy Fredek skupiły się trochę na robocie jak wychodzą na boisko myśląc o tym, że kasa się nie zgadza i dokąd by tu czmychnąć. Jak dla mnie to niech Kula trenuje ten bajzel do końca sezonu. Jak w klubie nie będzie porządku organizacyjno-finansowego to żaden trener nie da rady, z drugiej strony mimo wszystko skład i sytuacja w tabeli jest taki, że na 90% nie spadniemy. No chyba, że od 1 stycznia Wisła zaczyna być wreszcie profi to wtedy inna rozmowa.
Ostatnio edytowane przez arti : 15.12.2012 o godz. 15:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tak,tak - drogie dzieci. To wina Kulawika. Tak jak wcześniej Maaskanta czy Moskala.
Dlaczego Cupiał wymienia trenerów jak rękawiczki? Ponieważ to działa. Na jednego rozsądnego kibica trafi się dwudziestu frajerów którzy to kupią. A plucie na Kulawika na forum Wisły - żałosne. Rozumiem merytoryczną krytykę, ale coś takiego? Wstyd. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tak dokladnie. To wina Kulawika. Wina tez byla Maaskant i Moskala i Petrescu ze nie potrafili wziazc za mordy tych przeplacanych skorokopow. Ich wina ze nie poszli bezposrednio do Cupial i nie powiedzieli: "Trza ta bande rozpedzic w cztery wiatry i zaczac od nowa". Wina tez Cupiala ze sie otacza Rogalami i Kapkami i pozwala sie mamic papka rodem z TVNu jak jest dobrze a jak bedzie niedlugo lepiej. Wina jest nas, kibicow, za poklepywanie plkarzy po pleckach, jak im sodowka zaczyna popuszczac, wmawiajac im ze nic sie nie stalo. I tak wspolnym czynem wychodowalismy sobie taka hydre gdzie pilkarze maja nas w dupie, a zarzad klubu chce sie nas pozbyc. Trzeba to teraz wziazc na klate i pomyslec co z tym fantem zrobic.
Wolfy - na Tomka nie pluje bo chlop bardzo se zasluzyl dla Wisly i miejsce wsrod naszych legend ma na stale. Stwierdzam tylko fakt ze w trenerce sie niestety nie odnalazl. Sprobowal, ale niestety nie wyszlo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wolfy, bo nasz trener jest za to bardzo merytoryczny, zabezpieczając się na wstępie rzekomym złym przygotowaniem, tym ze juz nic sie teraz nie da więcej zrobić, pieprzeniem dyrdymałów ze prawie wykonał plan, jak mozna tak pieprzyć w tym klubie? w klubie gdzie rok temu gralismy w LE
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|