The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2012, 10:30
Lukasz napisał(a):Wyświetl post

Co do PiS:

Jędrek, czy ja mam zwidy ze widzę w prześcieradle poniżej nawiązanie do Kaczyńskiego i Smoleńska? Ja podpinam pod to PiS? Może Ty widzisz tam uczczenie pamięci Włosika ale ja nie. Wiem wiem - przypadkowo miejsce zbiórki kojarzy się jak się kojarzy. Oczywiście niezamierzony przypadek. 'Pod skarbonka' przecież głupio brzmi

Podchodzi ta krecia robota pod browara czy nie?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Krzyż_Katyński_w_Krakowie

"Krzyż Katyński w Krakowie – pomnik w postaci krzyża upamiętniający ofiary zbrodni katyńskiej znajdujący się w Krakowie w pobliżu Wawelu na placu im. ojca Adama Studzińskiego, koło kościoła św. Idziego przy ul. Grodzkiej, poświęcony 19 maja 1990 roku."

Ani w 1940 r., gdy w Katyniu byli mordowani polscy oficerowie, ani w 1990 r., gdy postawiono ten krzyż , nie było jeszcze ani Pisu ani katastrofy Smoleńskiej. Zmień dilera, bo faktycznie masz już zwidy i wszystko Ci się już z Pisem kojarzy

Szpen napisał(a):Wyświetl post
jadą po Jarku kłamczuszku nieźle. Niesioł jest .....m dzisiaj, ale był kozakiem w przeszłości. Kaczor jest denny dzisiaj, a w przeszłości był małym siurkiem i nie ma sensu tego koloryzować.
Chodzi Ci o tego "kozaka", co to donosił na własną dziewczynę ?

http://iskry.pl/index.php?Itemid=3&i...tent&task=view

A Jarosław Kaczyński, cóż, może nie był pierwszoplanową postacią, ale czy był aż tak denny jak obecnie co niektóre "zawsze była mowa o przejezności" małe propagandowe siurki? Śmiem wątpic
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów