|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Pisałem kilka kolejek temu, że Garguła daje Wiśle więcej niż Melikson. Kolejny przyzwoity mecz Łukasza i kolejny beznadziejny Izraelczyka. Najlepszym z Wiślaków na boisku był jednak Burliga. Najsłabszy oczywiście nie kto inny tylko jak zwykle kiedy się na nim pojawia... Jovanović.
Sędzia liniowy do okulisty. To był k...a metrowy spalony Niedzielana. Mielcarski i Pełką również... nawet na powtórce nie są w stanie stwierdzić, że był spalony tylko będą cały mecz zakłamywać rzeczywistość. Jak cholernie żal tych 2 punktów w Kielcach... Prowokuj, prowokuj.
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.11.2012 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Teraz powrót Bunozy niech zagra w środku z Chavezem a na prawą Jaliens, na lewej dosyć solidnie spisywał się Burliga i pełna mobilizacja z Górnikiem, może nie gramy rewelacyjnie ale punkty nam są potrzebne !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Chyba jednak lepiej Bunozę na lewą, a Łukasza na prawą.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No prosze stawialem na remis, jest zwyciestwo w Chorzowie - trzeba sie cieszyc. Dzisiaj Nasza gra bardzo mi sie podobała, Garguła zawsze krytykowany dzisiaj na prawde spisał sie jak Na niego niezle. Sikorski asysta to teraz tylko czekac az w koncu zdobedzie gola. Wygralismy zasluzenie, mozna tak bylo grac juz wczesniej a nie dopiero teraz. Zobaczymy co pokazemy w nastepnych spotkaniach
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Bunoza to nasz najlepszy aktualnie obronca wiec musi grac, dzis fajnie zagral Burliga, 100 razy lepiej niz Fred ktory sie nie podlacza do akcji i gra tylko do tylu albo do najblizszego. Ogolnie mecz bardzo ciezki do ogladania, chaotyczny ale takie sie zdarzaja, jak dla mnie dosyc pewnie zagrala obrona oprocz Jovanovicia ktory mial duzo strat. Dzis zaimponowali zaangazowaniem wkoncu wygladali jak druzyna a nie jak zlepek pilkarzy, duzo walki i biegania, troche szczescia ale zasluzone 3 punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Przewidywałem zwycięstwo, pod warunkiem, że nie zagra Frederiksen.
I sprawdziło się. Czy już można odgrzewać ten temat z punktami rankingami i rozstawieniami ? ![]() Mecz cudownych przełamań. Ale jak to z cudami bywa nie należy liczyć na to, że będą się bezustannie powtarzać. Generalnie - straszliwa kopanina. Nie ma czego komentować. Dobrze, że Bunoza wraca. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Ja uważam, ze jednak na mecz z Gornikiem warto przyjść na teren TSu, a nie na stadion aby walczyć o prawa wszystkich kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Szalejący na skrzydle Sikorski zakładający siatę Sadlokowi i notujący asystę, dwie bramki Garguły. NIemożliwe nie istnieje.
Zabawna liga ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
no właśnie
![]()
fortune's always hiding
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Złota Piłka coraz bardziej realna ;D
Messi dziś wyjdzie na boisko spięty. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nawet słynna Barcelona... Wisły z Danielem nie pokona!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Widać, że Sikorski dzisiaj, starał się i walczył, oby zaczął strzelać bramki( albo niech w każdym meczu ma taką asystę)... i będzie gitara.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
ps) jak chodzisz na miejsca dla prasy i przed stadionem z identyfikatorem press - to prosze Cie , nie wypowiadaj sie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Wolni jak cholera Jaliens i Chavez jakoś sobie poradzil sobie z Piechem, w następnym Jaliens na prawą, Bunoza obok Chaveza, a na lewą Burliga(?) z tym że ja bym jeszcze trochę pokombinował składem zamiast wystawiać pewnie ten sam. Quioto dziś jedna sytuacja, ale on zdecydownanie nie typem czekającym na piłki jak Genkov.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gargula piłkarzem kolejki, ja już w nic nie wierze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jovanovic to dzisiaj zagrał porównywalny sabotaż do Frederiksena
3 pkt to miła niespodzianka. Znając życie to z Górnikiem wszystko wróci do normy... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Żeby była jasność: nie chodzę tez jako steward. Nie chodzę jako członek brygady szybkiej interwencji, ani pracownik klubu. Jeszcze jakieś insynuacje? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z Lechem obstawiłem 0:0 i też mi się nie sprawdziło.Ale prowokuj dalej. U niego to normalka. Ale należy mu się "szacun" bo dostał 6 razy wpie..l w Lidze Mistrzów.
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.11.2012 o godz. 20:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Burliga? Jedno udane podanie. Poza tym dno i wodorosty. To piłkarz na dolne rejony I ligi, ale jak się nie ma co się lubi... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła wygrała, piłkarze walczyli...., a na forum smutek....
No tak teraz jest nie cool cieszyć się z wymęczonych, bo wymęczonych ale zwycięstw... Ludzie ogarnijcie się - Nasza Wisła wygrała. Chociaż na chwilę odpuśćcie sobie ironizowanie... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najbardziej flekowani piłkarze Wisły strzelili bramkę na 2:0 ... piłka jest przekorna.
Pareiko - 6 - dobry mecz, chociaż .... jak dla mnie dzisiaj było widać, że gra na przedpolu to nie jest jego specjalność .. oj zapomniałem o jednym fatalnym wybiciu do przeciwnika Jovanović -3 - najsłabszy na boisku - tyle strat które mogły się źle skończyć , mały plusik za 1 dobre ofensywne wejście Chavez - 6 - przytrafiło mu się parę błędów ale ilość interwencji w obronie była imponująca Jaliens - 5 - mam wrażenie że był dzisiaj asystentem Chaveza Burliga - 6 - kilka razy zgubił krycie, ale jego przydatność do gry ofensywnej jest zdecydowanie największa wśród obrońców Chrapek - 4 - słabszy mecz miał okazję strzelić porządnie na bramkę nie wykorzystał tego Boguski - 6 - o dziwo dobrze panuje nad piłką świetne 1,5 asysty Garguła - 7 - początek dobry potem zaczął irytować zwłaszcza stałymi fragmentami ...... ale zimną krew przy bramkach zachował Sobolewski - 4 - sorki Sobol więcej nie dam, Wilk - 6 - Panie Czarku a jakby jakąś fajną piłę do przodu kopnąć Melikson – 5 - Nadal uważam że jest najlepszym piłkarzem Wisły ale dzisiaj w ogóle nie był wkomponowany w grę drużyny , on musi mieć przy sobie 2 - 3 graczy do klepy (od bidy jest to Chrapek i Burliga) Quioto - 4 - zjadła go trema ...... raz dostał piłkę na sam na sam i źle przyjął - mimo wszystko powinien grać o czym przekonał mnie akcją pod koniec 1 połowy. Sikorski - 4 - człowiek już kultowy się robi ...... sytuacja w której ładnie się urwał i dostał prostopadła piłkę na sam na sam to było kuriozum ... po prostu spanikował i na siłę szukał kogoś komu może podać w rezultacie całkiem się pogubił .... widać że ta blokada ze strzelaniem to sprawa głowy ... na szczęście dość mocno przyczynił się do bramki drugiej ... Kulawik - 7 - ja reaguje alergicznie na zestawianie w pomocy Wilka i Sobola ... ale tym razem było to dobre bo walka o środek pola była wygrana zwłaszcza w destrukcji .. ilość odbiorów i przechwytów naprawdę zepsuła grę Ruchowi. Minus za wstawienie Jovanovica - ja wolę Fredkę .
Ostatnio edytowane przez Grantar : 25.11.2012 o godz. 21:40.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak zwykle, jedyny facet potrafiący rozegrać piłkę w naszym zespole to Maor. Reszta to takie drewna że szok. Nic nie potrafią przejść. Nawet gdyby piłkarze Ruchu stali jak słupy to podejrzewam, że znaczna część naszych asów nie potrafiłaby ich ominąć z piłką. A Melikson? Z przyjemnością się patrzy na tego piłkarza, ta swoboda, dynamika, ehh. Niech gra w Wiśle jak najdłużej.
Garguła nic szczególnego nie pokazał. Te jego w....iające rzuty wolne ala Ramos. Jeszcze co do napadu. Kiedyś władcą tej strefy boiska był Żuraw, teraz niestety czasy są inne i musi nas "raczyć" grą Sikorka, niestety. Taka smutna refleksja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Człowiek już patrzeć na tych niedojodów nie może ale jak wygrają to jednak zawsze trochę inaczej się na świat patrzy
. Fajnie że wreszcie pobiliśmy Śmierdzieli w Chorzowie. Od dłuższego czasu nic tam nie mogliśmy ugrać.Trochę narzekania. Quito - po jakiego wała ściągać z drugiego końca świata takich "utalentowanych" facetów? Ktoś musiał się nakraść przy tym transferze? Nie lepiej kogoś z Puszczy Niepołomice czy Górnika Wielliczka na testy zaprosić? Z taką łysą polityką transferową nie ma wała żeby kiedykolwiek lepiej było. Dobrze że Sikorski tę asystę zaliczył. Na chwilę zejdą wszyscy z niego. Poza tą akcją był niestety tragiczny. Ten facet potyka się o własne nogi. On w Górniku naprawdę potrafił przyzwoicie zagrać. Teraz zwykle wygląda jak jakiś kibic wpuszczony na boisko w stroju piłkarza. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
ps) rozumie ze moj nick mozna laczyc z demaskowniem milicjantow na forum , jednak bez przesady , do glowy by mi nie przyszlo by nawet pomyslec o modach czy adminach forum Wislackiege ze sa mudurowymi |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Powiedzmy sobie szczerze. Dziś to był zupełnie inny poziom, piłkarska perfekcja. Seria dwóch wygranych meczów pod rząd to jest jakiś kosmos. Golimy frajerów aż miło.
Jesteś legendą, Garguła jesteś legendą! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wisła będzie walczyć u puchary. Nie pamiętam aby Legia miała kapitalne 2 połowy sezonu. Wierzę że namieszamy w czołówce.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwsze zwyczajnie się cholernie cieszę ze zwycięstwa. Nikt chyba nie oczekiwał włącznie z piłkarzami, że będziemy dzisiaj ładnie grać. Nie styl się liczy, a dwa zwycięstwa z rzędu. Nic tak nie buduje morale i nie dodaje pewności siebie jak wygrane mecze. Ta drużyna nie jest słabsza od większości klubów tej ogórkowej ligi tylko trzeba się napocić, wybiegać swoje zawody i mieć trochę farta. To jasne jednak, że z takim składem nic wielkiego w przyszłości nie zwojujemy i potrzeba nam zmian. Trzeba dziś oddać Gargule co cesarskie: dwa razy pewne wykończenia akcji. Denerwujące miał dogrania ze stałych fragmentów gry - jakby dziś nie zjadł śniadania - ale poza tym, bardzo pewna gra. Zaskakująco niepewnie zagrał dziś Chavez po super meczu ze Śląskiem. Maor Melikson to piłkarz wyprzedzający o lata świetlne każdego innego gracza Białej Gwiazdy. To skrzyżowanie Kalu Uche i Mirka Szymkowiaka. Uważam, że takiemu graczowi warto dać podwyżkę nawet 100% byleby został. Nawet gdyby odszedł z Wisły za 3 mln euro, te pieniądze nigdy nie zostaną zainwestowane. Aż się boje pomyśleć co by było gdybyśmy z Górnikiem w niedzielę zdobyli t..y punkty...
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Powiem tak jest teraz moda żeby jechać po piłkarzach i choćby dziś z 4 wbili to i tak była by jazda
Mnie wynik cieszy. Ciekawa jest też reakcja po drugiej bramce http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ula__0_2_.html widać jakie jest w drużynie ciśnienie które chyba trochę zeszło po tym meczu. I jeszcze jedno Melikson dośc szybko uwolnił się z objęć kolegów chyba już żegna się z nami ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|