|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tak jak podejrzewam ze i tak kazdy pilkarz olał to co sie dzialo na trybunach.Sikorski olewa wszystko ,jego machanie nam bylo wymowne,"mam wy**bane i sie ciesze ",wiec luz oni to wszytsko maja gdzies.
Szkoda ze nie dostalo sie bardziej tej łysej ku*wie ,bo jemu nalezy sie potrojnie. P.S A juz oddzielenie kibicow od kibiców kordonem policjii przeszlo wszytsko. SZANUJ KIBICA SWEGO BO NIE BEDZIESZ MIAŁ ZADNEGO.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 19.11.2012 o godz. 00:45.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
"Wyższa pensja dla Łukasza" lub też "Mistrza już mamy, na Ligę Mistrzów czekamy" "chodzcie do nas" a potem "jesteśmy bezpieczni" Może tak trzeba coś wpoić do tych pustych głów bo normalny doping niewiele daje. Sikorski ja będzie miał jaja to po takich wjazdach będzie zapier.... i gryzł trawę na boisku. Ja mam wrażenie że gdyby nie to że Craxa wprowadziła tą sprzedaż to do dzisiaj byśmy jej nie mieli. Podsumowanie krótkie: 'Walczyć, biegać i sie starać a jak nie to wypierdalać"
Ostatnio edytowane przez nemox007 : 19.11.2012 o godz. 01:48.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|