fran23 napisał(a):

Czyli co? Sierpień-źle przygotowani
Wrzesień-źle przygotowani
Październik-źle przygotowani
Listopad-źle przygotowani
Przecież to jest jakaś tragikomedia. Od miesiąca na treningach jest luz ,zabawa z piłką ,odpoczynek. I Co? Dalej sił nie mają? Jak mieli ciężkie treningi byli przemęczeni, teraz pobawią się piłką i jest źle...To jest normalne?
Przygotowanie fizyczne to mit, ale oczywiście polscy trenerzy lubią się tym usprawiedliwiać.To takie wygodne.
|
Prawda jest taka, ze tak jak przepracujesz zime tak bedzie wygladał cały sezon. A skoro w zimie za Probierza cwiczyli taktyke zamiast zapierdalać to efekty widać.
I nie od miesiaca jest luz, tylko od ....a roku. To że trener mówi ze jest akurat kadra i mamy tydzien to nie znaczy ze zrobi w nich kondycje, bez jaj. Jedyne co moze zrobic to zmienszyc obciazenia jesli byly za wysokie, licząc ze chłopaki złapią świeżośc. A wiem z życia, z nizszych lig ze drużynę można zajechać na nawet całą runde, i żadne luzowanie potem nie pomoze.
wy dalej nie rozkminiliscie tego ze Probierz liczył że chłopaki będą mieć siłe dzięki jemu motywujacym okrzykom a nie dzięki zahartowaniu ?
E: Ano masz racje Fran. Cos sie mi pojebało, ten obóz w Prusimie to myślałem że to zima. Co nie zmienia faktu ze nie pamietam meczu przez 90 minut bieganego.
\