The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2012, 20:47
fugiel napisał(a):Wyświetl post
Generalnie lubie Wilka ... ale widzieliście co on dziś grał ? Albo głupie faule, albo potykał się rywali albo kretyńsko główkował w nasze pole karne ...
Fajny chłopak szkoda tylko że w piłkę grać nie umie.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.11.2012, 20:52
Baala napisał(a):Wyświetl post
Fajny chłopak szkoda tylko że w piłkę grać nie umie.
Wilk robi to o co kibice często apelują, walczy, walczy i jeszcze raz walczy. U nas modne stało się mówienie o ambicjach, o tym że zawodnikom się nie chce czy są źle przygotowani. Tymczasem jak patrzę na Wilka, Boguskiego, Fredriksena czy Sikorskiego pod względem piłkarskim to głowa boli. Boguski jak próbował zagrać prostopadłą to na trybunach wylądowała. Genkov wychodzi sam na sam, może strzelić lub podać koledze to piłka zagrana do rywala. Do tego dochodzą zawodnicy jak Garguła, Jaliens, Sobolewski czy Iliev, czyli tacy co umiejętności mają ale w dobrej formie to byli dawno.
Ostatnio edytowane przez RAFi89 : 11.11.2012 o godz. 21:01.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 11.11.2012, 21:00
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Wilk robi to o co kibice często apelują, walczy, walczy i jeszcze raz walczy.
Powalczyć to i ja mogę.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.11.2012, 21:08
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Powalczyć to i ja mogę.
Ja powalczę za 3 tys na rękę. Od jutra nawt, choć łamie mnie w kręgosłupie coś od piątku, ale trudno.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.11.2012, 10:47
A przepraszam co osiagnal w swojej karierze Maaskant, Probierz i tym bardziej Kulawik, zeby wyrokowac na ich przykladach, ze zaden trener nie pomoze ? Oczywiscie, ze pomoze tylko na takich trenerow nas nie stac. I jest gowno, bo sa pilkarze do dupy i trenerzy rownie przecietni. Gdyby chociaz jeden z tym elementow byl dobry to moglby ciagnac drugi za soba. A tu nie ma ani samograja ani lidera, ktory by bande przecietniakow zamienil w dobra druzyne.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.11.2012, 17:10
nesta napisał(a):Wyświetl post
A przepraszam co osiagnal w swojej karierze Maaskant, Probierz i tym bardziej Kulawik, zeby wyrokowac na ich przykladach, ze zaden trener nie pomoze ? Oczywiscie, ze pomoze tylko na takich trenerow nas nie stac. I jest gowno, bo sa pilkarze do dupy i trenerzy rownie przecietni. Gdyby chociaz jeden z tym elementow byl dobry to moglby ciagnac drugi za soba. A tu nie ma ani samograja ani lidera, ktory by bande przecietniakow zamienil w dobra druzyne.
Chyba należałoby się zastanawiać czy m w ogóle będziemy jeszcze zatrudniać i trenerów i piłkarzy z wyższej półki niż ci obecnie, bo słyszałem, że Frederiksen ma siedmiu braci, a Daniela SIkorskiego ma zastąpić Witold .
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 12.11.2012, 11:11
No niestety ale Kula się trochę skompromitował tym meczem.Wiadomo że jest jak jest ale tym bardziej jego decyzje były niezrozumiałe.
Ponoć drużyna jest fatalnie przygotowana a trener mając wygraną podaną jak na tacy i widząc że zamiast dobić rywala, zespół robi dużo by tego meczu nie wygrać, robi zmiany w 78, 84 i(to już kompletna kpina) w 92.

Aż się prosiło by jak już chciał wprowadzić Szewczyka i Quioto, zrobić to o wiele szybciej.Korona chuja grała, było kupę miejsca na boisku i zamiast dać 2 szybkich grajków na dobicie rywala, to w zasadzie do końca meczu gramy co raz to bardziej człapiącymi Genkovem i Sikorskim.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.11.2012, 12:59
Czyli co? Sierpień-źle przygotowani
Wrzesień-źle przygotowani
Październik-źle przygotowani
Listopad-źle przygotowani

Przecież to jest jakaś tragikomedia. Od miesiąca na treningach jest luz ,zabawa z piłką ,odpoczynek. I Co? Dalej sił nie mają? Jak mieli ciężkie treningi byli przemęczeni, teraz pobawią się piłką i jest źle...To jest normalne?
Przygotowanie fizyczne to mit, ale oczywiście polscy trenerzy lubią się tym usprawiedliwiać.To takie wygodne.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.11.2012, 14:34
fran23 napisał(a):Wyświetl post
Czyli co? Sierpień-źle przygotowani
Wrzesień-źle przygotowani
Październik-źle przygotowani
Listopad-źle przygotowani

Przecież to jest jakaś tragikomedia. Od miesiąca na treningach jest luz ,zabawa z piłką ,odpoczynek. I Co? Dalej sił nie mają? Jak mieli ciężkie treningi byli przemęczeni, teraz pobawią się piłką i jest źle...To jest normalne?
Przygotowanie fizyczne to mit, ale oczywiście polscy trenerzy lubią się tym usprawiedliwiać.To takie wygodne.
Prawda jest taka, ze tak jak przepracujesz zime tak bedzie wygladał cały sezon. A skoro w zimie za Probierza cwiczyli taktyke zamiast zapierdalać to efekty widać.

I nie od miesiaca jest luz, tylko od ....a roku. To że trener mówi ze jest akurat kadra i mamy tydzien to nie znaczy ze zrobi w nich kondycje, bez jaj. Jedyne co moze zrobic to zmienszyc obciazenia jesli byly za wysokie, licząc ze chłopaki złapią świeżośc. A wiem z życia, z nizszych lig ze drużynę można zajechać na nawet całą runde, i żadne luzowanie potem nie pomoze.
wy dalej nie rozkminiliscie tego ze Probierz liczył że chłopaki będą mieć siłe dzięki jemu motywujacym okrzykom a nie dzięki zahartowaniu ?

E: Ano masz racje Fran. Cos sie mi pojebało, ten obóz w Prusimie to myślałem że to zima. Co nie zmienia faktu ze nie pamietam meczu przez 90 minut bieganego.
\
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.11.2012 o godz. 15:06.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
fran23
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.11.2012, 14:43
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, ze tak jak przepracujesz zime tak bedzie wygladał cały sezon. A skoro w zimie za Probierza cwiczyli taktyke zamiast zapierdalać to efekty widać.

I nie od miesiaca jest luz, tylko od ....a roku. To że trener mówi ze jest akurat kadra i mamy tydzien to nie znaczy ze zrobi w nich kondycje, bez jaj. Jedyne co moze zrobic to zmienszyc obciazenia jesli byly za wysokie, licząc ze chłopaki złapią świeżośc. A wiem z życia, z nizszych lig ze drużynę można zajechać na nawet całą runde, i żadne luzowanie potem nie pomoze.
wy dalej nie rozkminiliscie tego ze Probierz liczył że chłopaki będą mieć siłe dzięki jemu motywujacym okrzykom a nie dzięki zahartowaniu ?

W zimie był Kazimierz Moskal...
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.11.2012, 21:06
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Wilk robi to o co kibice często apelują, walczy, walczy i jeszcze raz walczy.
To niech idzie do MMA.

W piłkę nożną grać nie umie, nigdy nie umiał i już się niestety nie nauczy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów