tomek100 napisał(a):

Ponieważ Drozd nie raczył to może Ty odpowiesz na mojego pierwotnego posta:
"Człowieku, zastanów się. Gdyby nawet to był zamach, to kto by użył trotylu i nitrogliceryny - przecież tego się od dziesiątków lat nieżywa w profesjonalnych służbach. Są setki nowocześniejszych, skuteczniejszych i trudniej wykrywalnych preparatów. Gdzie fala uderzeniowa, gdzie odgłos wybuchu, osmolone ciała, rozwalone na na znacznej powierzchni części, itd."
W moim drugim poście celowo użyłem tych sformułowań, aby pokazać absurdalność i śmieszność poziomu argumentacji w tym temacie - widzę, że nie załapałeś ironii. Niepotrzebnie jednak wymieniłem Ciebie, ponieważ Twoje posty to jednak inny poziom niż Gwiaździstego, Drozda i Arapho.
|
Ty wiesz czego się używa w profesjonalnych służbach

. Super, gratuluje, tyle że trotylu ani nitrogliceryny nie wymyślił sobie ani Gmyz ani Kaczyński tylko wykryły go urządzenia o 99% skuteczności. A może jest to właśnie celowo trotyl, żeby można było lemingom wciskać ze to z II wojny i tym podobne bzdury. Odgłosy dwóch wybuchów słyszało wielu świadków, ciał nikt nie badał, o tysiącach kawałków samolotu nie trzeba chyba mówić. Więc nie rozumiem .
Byli już tacy którzy "ironicznie" wypisywali takie kretynizmy że głowa mała.
Na koniec też mam pytanie. Dlaczego nasi pojechali tam ze sprzętem dopiero wa lata po ?