|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Przeciez dobrze wiesz, ze ten czlowiek ani prezydentem nie zostanie, ani PiS za jego rzadow nie zdobedzie przewagi nad np PO. Skoro chcesz dobrze dla Polski to powinienes byc za tym aby tego przegranego czlowieka usunac ze stanowiska prezesa. I ostatnie co chcialem napisac to to o czyms juz kiedys mowilem. Nie wierz czlowieku w zadnych Kaczynskich, tuskow czy Palikotow bo ich nie znasz (czlowiek nawet sam siebie nie zna) a chcesz im powierzyc wielka wladze do rak, pokladasz w czlowieku nadzieje jakby mial zbawic Polske. Jak pokazuja czasy komuny kazda osoba moze sie sprzedac, wczesniej czy pozniej moze z opozycjonisty stac sie ....a. Takze nonsensem jest uzaleznianie sie od jednej czy kilkudziesieciu osob. Polityk to ma byc nasz slugus, my jestesmy dla niego panem a nie na odwrot. A Ty traktujesz Kaczynskiego jak tego jednego jedynego, ktory jest nieomylny, swiety i tylko on moze uratowac Polske. Powtarzam, gowno moze, przegrywa od kilku lat. Kraj trzeba ratowac szybciej niz przez testowanie Kaczynskiego i PiSu przez kolejne 20 lat a pozniej przerzucenie sie na jakiegos Ziobre i zrobienie z niego przywodcy. Mam swiadomosc, ze juz to wszystko pisalem i nic z tego nie zrozumiesz, nazwiesz mnie lemingiem czy .... wie kim. Po prostu tak jak Ty sie powtarzasz tak i ja bede mam nadzieje az do skutku przywracal Ci troche rownowagi psychicznej Do zobaczenia jutro na Marszu![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|