AS82 napisał(a):

Na co komisja Macierewicza, na co czołówki w "Rzeczpospolitej" o trotylu. Kilka dni temu do Radia Maryja zadzwoniła słuchaczka, którą martwi daremny trud PiS-owskiego zespołu do spraw zbadania katastrofy smoleńskiej. Bo przecież wiadomo, że winni są ..
Sami posłuchajcie:
- Ja od 10 kwietna 2010 roku nie mogę sobie poradzić po prostu z psychiką - zaczęła pani Maria z opolszczyzny. - Po co to wszystko, mi szkoda tych ludzi, pana Macierewicza, że tak dochodzą do tego. Przecież to jest pewne, że to zrobił nasz kochany premier, razem z bratem Putinem.
By udowodnić swoją tezę, że to Donald Tusk razem z premierem Rosji przeprowadził zamach w Smoleńsku, niewiasta przedstawiła miażdżący argument:
- Bo przecież nawet w tym dniu, kiedy tam byli i się obejmowali, mieli płaszcze jednakowe, dostał w prezencie - oznajmiła. -
i tacy ludzie maja prawa wyborcze
|
taki młody napisał(a):

Panowie, to jest jeszcze nic. Tam dzwoniła do radia tylko jakaś anonimowa babcia. za to poniżej macie prawdziwą perłę z ust kwiatu narodu:
"Rano w Radiu ZET Palikot odnosząc się do katastrofy smoleńskiej, mówił m.in.: "
pili do późna w nocy, dlatego spóźnili się pół godziny. Gdyby się nie spóźnili, wszyscy by żyli - wylądowaliby przed Jakiem 40, bo pół godziny wcześniej nie było mgły. Jedna z tych osób przeżyła, bo była tak upita, że nie wstała rano. Następnego dnia lecieli i leczyli kaca"."
I tacy ludzie mają nie tylko prawa wyborcze, ale wnoszą w naszą politykę "ożywczą świeżość".
http://fakty.interia.pl/polska/news/...pacz,1861269,3
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"