|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy w meczu z Jagiellonią zobaczymy Wisłę pozytywnie zmienioną? | |||
| Tak! |
|
33 | 24,26% |
| Nie! |
|
26 | 19,12% |
| Mam nadzieję, że w jakmiś stopniu zobaczę poztywy |
|
57 | 41,91% |
| Kulawik nic z nimi nie zrobi w dwa tygodnie. Zapomnijcie! |
|
20 | 14,71% |
| Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ty na szczęście nawet nie próbujesz.
Co do Borskiego: jeśli zagramy tak jak w ostatnich meczach, to żaden sędzia nie będzie w stanie nam przeszkodzić - i tak przegramy. Nie wiem, co to w ogóle za problem? Gramy jak ostatnie sieroty, nie stwarzamy sytuacji, cała nasza gra ofensywna to błagalne patrzenie w stronę Meliksona. Proponuję nie szukać na siłę problemów gdzie ich nie ma. Jagiellonia gra lepiej niż to wynika z ich pozycji w tabeli, tak więc nasi będą musieli naprawdę się postarać. Przydałoby się coś wybrać, ale nad remisem też nie będę rozpaczał.
Da się to oglądać? IMHO na trzeźwo nie bardzo. Nie widzę nic dziwnego w tym, że skoro drużyna gra o wiele gorzej niż w najgorszych meczach za Maaskanta i Moskala, to ludzie bardziej narzekają. Wydaje mi się to wręcz logiczne, że im większa wujnia na boisku, tym kibice są bardziej załamani. Zwłaszcza tacy, którzy zapłacili za bilet/karnet i obejrzeli coś takiego "na żywca". Często bez znieczulenia. Fakt, że przy takiej grze mamy tak dobrą (to nie żart) frekwencję powinien dawać do myślenia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.10.2012 o godz. 11:51.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|