|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Javanic Chavez na lewej obronie ? - skrajni obrońcy muszą być szybcy zwrotni , umieć się podpiąć do akcji ofensywnej i czasem dośrodkować. Nic z tych rzeczy nie pasuje do naszego kaznodziei. Zgadzam się że Fredka ostatnio zawiódł ale bez przesady !!! Para stoperów ok - chociaż ja tam większej różnicy miedzy Czekajem a Bunoza nie widzę ... Jaliens def pom.: zagrał tam jeden mecz dobrze i jeden średnio . Lepszy jest tam Chrapek z grającym blisko Meleksem Burliga na prawe skrzydło - dobry pomysł (od pewnego czasu też o tym piszę) ale ..... Bury kilka tygodni na L4 niestety. Skrzydeł nie mamy: tzn. Szewczyk jest ok na jakieś 50 minut ... potem dętka. Niech zacznie Iliev (on na początku sezonu naprawdę grał dobrze .... może dlatego że od pierwszej minuty) w drugiej połowie Szewczyk. Ja bym dał na lewe skrzydło Sikorskiego/Boguskiego po 45 minut (ale niech gryzą trawę) ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|