|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2012
Offline |
|
|
WITAM
Jestem osobą co z reguły ratuje małe biznesy czyli pomaga wyjść im z długów oczywiście robię to nie odpłatnie traktuje jako hobby bo ja pracuje w ubezpieczeniach. Co powinno się stać by Wisła Kraków funkcjonowała dobrze 1.Uniezależnić się finansowo od prezesa Bogusława Cupiała a)Zostaje właścicielem ale daje tylko pieniądze w sytuacjach kryzysowych b)Stworzyć ze współpracy z jedną z sieci komórkowych własną sieć komórkową o nazwie Biała Gwiazda i dzielić się z siecią komórkową po 50%. Czyli jesteś fanem Wisły kupujesz jej starter i np doładowujesz za 30 zł a 15 zł idzie dla Wisły liczmy że wydamy 10000 starterów i niech każdy minimum doładuje za 30zł to daje nam 300000zł dzielone na pół czyli miesięcznie wychodzi nam 150000zł miesięcznie. c)Wprowadzić płatną informacje sms z informacjami co się dzieje z klubem i podczas meczów dla wszystkich sieci komórkowych powiedzmy 5zł miesięcznie d)Wprowadzenie własnego napoju energetyczne White Star podpisujemy umowe z jakims dystrybutorem napoju który z każdej sprzedanej puszki daje odaje 1zł e)Znalezienie sponsora głównego tak jak pisałem wyzej nawiazać współprace z jaką wytwórnia napojów energetycznych czyli reklamujęmy ich głowna marke za pewną kwote plus 1 zł od puszki za napój white star f)Stajemy się główny operatorem stadionu podpisujemy miastem umowe że zyski z wynajmu poieszczeni biurowych mają 25% ZYSKU MY 75% ZYSKU g)Tworzymy muzeum z prawdziwego zdarzenia z sklepikiem kibica 2.Budujemy infrastrukture pod mlodzież i skauting i zarabiamy na piłkarzach jak Ajax Amsterdam 3.Pozbywamy się bednarza a siagamy kogos niedrogiego z czech 4.Trener Zagraniczny z polskim asystentem takim który by mógł przejąć klub za pare lat mam wiecej pomysłów ale nie mam czasu ich sie rozpisywać |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|