|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Szewczyka oceniasz po 4 spotkaniach , no no , świetną masz wykładnie , Chrapka oceniasz po 3 spotkaniach , tylko pogratulować rozeznania w zawodnikach widzę że masz fajna taktyke - zagrasz 3 średnie spotkania ( w wieku 20 lat ) - wygonić z klubu, już Ty dobrze wiesz że nie rokuje
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.10.2012 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
A gdzie napisałem żeby ich wygonić z klubu? Napisałem, że są kiepscy i nie wierzę, że jeśli dziś nie potrafią dokładnie kopnąć piłki czy przyjąć jej na mniej niż 5 metrów nie zostaną, ani zbawcami ani gwiazdami. I już się tego fachu kopania piłki nie nauczą od podstaw. Rozumiem, że Ajax, Real czy Barcelona nie powinny być dla nas przykładni godnym naśladowania w kwestii młodych piłkarzy? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
przypomnij mi za ile Jaga kupiła go z Suwałk a za ile sprzedała do Tereka ? na jakiej podstawie oceniasz że np Chrapek ma kiepskie przyjęcie i nie potrafi prosto kopnąć piłki ? obserwowałes jakies spotkanie z jego udziałem ? http://www.youtube.com/watch?v=meHI42rDSME od 4:50 debiut w ekstraklasie ( nie licze minuty sprzed dwóch lat ) oraz z jego wcześniejszych występów http://www.youtube.com/watch?v=ZYFqzuhJsdU |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Taki filmik nawet z Beto zmontowali. Bardzo chce się mylić. Zresztą Chrapek dziś w podstawowym składzie. Zobaczymy co pokaże. Nie powiem, że chciałbym się po świetnym meczu z tego wycofywać. W tym sezonie zagrał jakieś 150 minut mnie nie zachwycił. Nie pokazał pewności w przyjęciu operowania oboma nogami czyli podstawy w tym fachu. Ciągnie go do grania z klepy to na duży + |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|