The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2012, 17:04
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Udowadniam, że piłkarz który ma 22 lata i chce być obiecujący musi coś potrafić grać już w tym wieku.

Jeśli Chrapek, Szewczyk, Czekaj i Bunoza kopią się po czołach dziś nie rokuję to dobrze na przyszłość. Szczególnie Bunoza który ma 24 lata i już młodym talentem dawno nie jest.

Jeśli dobrze pamiętam pozostała trójka ma 20 lat. Szewczyk jakoś rokuje ale nie specjalnie. Na całym świecie 20 latek to już piłkarzy który pokazuję co potrafi grać a nie dopiero się uczy. Przypomnij sobie jak Błaszczykowski grał w tym wieku.
pokaz mi gdzie był Makuszewski w wieku 20 lat a gdzie jest teraz

Szewczyka oceniasz po 4 spotkaniach , no no , świetną masz wykładnie , Chrapka oceniasz po 3 spotkaniach , tylko pogratulować rozeznania w zawodnikach

widzę że masz fajna taktyke - zagrasz 3 średnie spotkania ( w wieku 20 lat ) - wygonić z klubu, już Ty dobrze wiesz że nie rokuje
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.10.2012 o godz. 17:08.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.10.2012, 17:13
Karherop napisał(a):Wyświetl post
=
widzę że masz fajna taktyke - zagrasz 3 średnie spotkania ( w wieku 20 lat ) - wygonić z klubu, już Ty dobrze wiesz że nie rokuje
i ta argumentacja bo w ... realu ajaxie barcelonie arsenalu itp itd
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 05.10.2012, 17:38
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
...
Wszystko ok ale stawianie w jednym szeregu Głowy z Gargułą to spory nietakt...
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 05.10.2012, 18:24
pokaz mi gdzie był Makuszewski w wieku 20 lat a gdzie jest teraz

Szewczyka oceniasz po 4 spotkaniach , no no , świetną masz wykładnie , Chrapka oceniasz po 3 spotkaniach , tylko pogratulować rozeznania w zawodnikach

Makuszewski ten co w Tereku Groznym (nie)gra?

A gdzie napisałem żeby ich wygonić z klubu? Napisałem, że są kiepscy i nie wierzę, że jeśli dziś nie potrafią dokładnie kopnąć piłki czy przyjąć jej na mniej niż 5 metrów nie zostaną, ani zbawcami ani gwiazdami. I już się tego fachu kopania piłki nie nauczą od podstaw.

Rozumiem, że Ajax, Real czy Barcelona nie powinny być dla nas przykładni godnym naśladowania w kwestii młodych piłkarzy?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.10.2012, 18:46
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Makuszewski ten co w Tereku Groznym (nie)gra?

A gdzie napisałem żeby ich wygonić z klubu? Napisałem, że są kiepscy i nie wierzę, że jeśli dziś nie potrafią dokładnie kopnąć piłki czy przyjąć jej na mniej niż 5 metrów nie zostaną, ani zbawcami ani gwiazdami. I już się tego fachu kopania piłki nie nauczą od podstaw.

Rozumiem, że Ajax, Real czy Barcelona nie powinny być dla nas przykładni godnym naśladowania w kwestii młodych piłkarzy?
i znowu oceniasz gościa po 3 tygodniach w klubie . co jak co , ale konsekwencji ci nie brakuje

przypomnij mi za ile Jaga kupiła go z Suwałk a za ile sprzedała do Tereka ?

na jakiej podstawie oceniasz że np Chrapek ma kiepskie przyjęcie i nie potrafi prosto kopnąć piłki ? obserwowałes jakies spotkanie z jego udziałem ?

http://www.youtube.com/watch?v=meHI42rDSME
od 4:50 debiut w ekstraklasie ( nie licze minuty sprzed dwóch lat )
oraz z jego wcześniejszych występów http://www.youtube.com/watch?v=ZYFqzuhJsdU
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 05.10.2012, 19:37
i znowu oceniasz gościa po 3 tygodniach w klubie . co jak co , ale konsekwencji ci nie brakuje

przypomnij mi za ile Jaga kupiła go z Suwałk a za ile sprzedała do Tereka ?

na jakiej podstawie oceniasz że np Chrapek ma kiepskie przyjęcie i nie potrafi prosto kopnąć piłki ? obserwowałes jakies spotkanie z jego udziałem ?

http://www.youtube.com/watch?v=meHI42rDSME
od 4:50 debiut w ekstraklasie ( nie licze minuty sprzed dwóch lat )
oraz z jego wcześniejszych występów http://www.youtube.com/watch?v=ZYFqzuhJsdU
To za ile go sprzedali nic nie zmienia. Nie gra w drużynie nie pierwszych lotów nie poznali się na nim? Czy kolejna mina transferowa z ekstraklasy?

Taki filmik nawet z Beto zmontowali. Bardzo chce się mylić. Zresztą Chrapek dziś w podstawowym składzie. Zobaczymy co pokaże. Nie powiem, że chciałbym się po świetnym meczu z tego wycofywać. W tym sezonie zagrał jakieś 150 minut mnie nie zachwycił. Nie pokazał pewności w przyjęciu operowania oboma nogami czyli podstawy w tym fachu. Ciągnie go do grania z klepy to na duży +
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów