|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
udowadniasz, że wychowanek Wisły jest słabszy od wychowanka żydów lub realu ? ale po co dla kogo ? co ma real czy żydzi do meczu Legia-Wisła i obecnego sezonu w którym to młodzi i młodsi Chrapek z Szewczykiem Czekajem Bunozą mogą dać coś więcej drużynie niż gwiazdy legendy głowacki z gargułą
Ostatnio edytowane przez Sialalalala : 05.10.2012 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Jeśli Chrapek, Szewczyk, Czekaj i Bunoza kopią się po czołach dziś nie rokuję to dobrze na przyszłość. Szczególnie Bunoza który ma 24 lata i już młodym talentem dawno nie jest. Jeśli dobrze pamiętam pozostała trójka ma 20 lat. Szewczyk jakoś rokuje ale nie specjalnie. Na całym świecie 20 latek to już piłkarzy który pokazuję co potrafi grać a nie dopiero się uczy. Przypomnij sobie jak Błaszczykowski grał w tym wieku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Szewczyka oceniasz po 4 spotkaniach , no no , świetną masz wykładnie , Chrapka oceniasz po 3 spotkaniach , tylko pogratulować rozeznania w zawodnikach widzę że masz fajna taktyke - zagrasz 3 średnie spotkania ( w wieku 20 lat ) - wygonić z klubu, już Ty dobrze wiesz że nie rokuje
Ostatnio edytowane przez Karherop : 05.10.2012 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A gdzie napisałem żeby ich wygonić z klubu? Napisałem, że są kiepscy i nie wierzę, że jeśli dziś nie potrafią dokładnie kopnąć piłki czy przyjąć jej na mniej niż 5 metrów nie zostaną, ani zbawcami ani gwiazdami. I już się tego fachu kopania piłki nie nauczą od podstaw. Rozumiem, że Ajax, Real czy Barcelona nie powinny być dla nas przykładni godnym naśladowania w kwestii młodych piłkarzy? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
przypomnij mi za ile Jaga kupiła go z Suwałk a za ile sprzedała do Tereka ? na jakiej podstawie oceniasz że np Chrapek ma kiepskie przyjęcie i nie potrafi prosto kopnąć piłki ? obserwowałes jakies spotkanie z jego udziałem ? http://www.youtube.com/watch?v=meHI42rDSME od 4:50 debiut w ekstraklasie ( nie licze minuty sprzed dwóch lat ) oraz z jego wcześniejszych występów http://www.youtube.com/watch?v=ZYFqzuhJsdU |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Taki filmik nawet z Beto zmontowali. Bardzo chce się mylić. Zresztą Chrapek dziś w podstawowym składzie. Zobaczymy co pokaże. Nie powiem, że chciałbym się po świetnym meczu z tego wycofywać. W tym sezonie zagrał jakieś 150 minut mnie nie zachwycił. Nie pokazał pewności w przyjęciu operowania oboma nogami czyli podstawy w tym fachu. Ciągnie go do grania z klepy to na duży + |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|