|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
- Było kilkunastu kandydatów na stanowisko trenera i jest to świadomy wybór. Nie chodzi o kwestie ekonomiczne. Uważamy, ze trener Kulawik ma odpowiednie doświadczenie i jest to najlepszy wybór. Trener ma stuprocentowe poparcie, więc jest to według nas najlepsza opcja.
1. W takim razie dobrze, że nie poznaliśmy tych kilkunastu kandydatów. 2. Nie chodzi o kwestie ekonomiczne? kończ waść, wstydu oszczędź 3. Jakie ma doświadczenie? 4. Trudno żeby nie miał 100% poparcia. To co .......i ten gość to już przechodzi ludzkie pojęcie. Pisałem wczoraj o Kulawiku, ale nie myślałem, że będzie do końca sezonu. Co w tym burdelu da zmiana trenera? Bo chyba nic, Wilk po meczu przyjdzie powie: musimy poczekać bo jest nowy trener, dziękujemy kibicom za wsparcie i prosimy o jeszcze więcej, po kilku żenujących porażkach powie, że nie wie co się dzieje z szatni się nie wynosi rozmów, i liczy na to, że się ułoży. Ja jednak chciałbym dowiedzieć się od nich całej prawdy, tego że chcieli zwolnić Probieża. Pierwszą decyzją na miejscu Kulawika powino być zatrudnienia psychologa. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|