The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2012, 18:04
westersyl napisał(a):Wyświetl post
A moim zdaniem z tymi umiejętnościami trenerskimi Piotra Nowaka jest jak z Yeti... wszyscy mówią, że istnieje ale nikt go nie widział.
Ta cała MSL nastawiona jest na komercje, a nie na dobrą piłką. Osobiście nie wiem czy on kiedy kol wiek coś zbudował, nie mam żadnego pojęcia na temat jego warsztatu itd.
Nie wiem ile meczow MLS ( a nie MSL ) ogladales ,ale chyba nie masz zbytniego pojecia. Druzyny sa nastawione na bieganie na pelnym gazie przez caly mecz ,a technicznie na pewno nie sa gorsi od mistrzow typu Boguski czy Sikorski. Uwazam , ze amerykanska liga zdecydowanie przewyzsza nasza smieszna ekstraklase , oraz zyczylbym sobie , aby zarobki byly porownywalne do tych z MLS. Jest oczywiscie paru zawodnikow , ktorzy zarabiaja krocie ( przyklad Beckhama),lecz wiekszosc zawodnikow jest porownywalna do sredniej krajowej i czesto spotyka sie pilkarzy ,ktorzy dorabiaja przy innych pracach.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów