|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przy przebudowie drużyny nie można liczyć, że "jesli mu sie uda"....
Przy przebudowie drużyny musza pracować fachowcy, a nie zenki, które o przebudowie tylko słyszały. Jesli chciałbys przebudowac dom, (no, albo chociaż swój komputer) zatrudniłbyś sprawdzonego fachowca,czy gościa, o którym napiszesz, że "może mu sie uda"? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
który trener przyjdzie do Wisły i powie " Gwarantuję nam mistrzostwo , ligę mistrzów, komplet ludzi na trybunach i widowiskwą grę " znajdz mi takiego (albo chociaz który zadeklaruje 1 z tych elementów ) , to pora mu przy okazji podesłać kaftan do psychiatryka co to za porównania dom czy komputer ( rzecz martwą ) do drużyny piłarskiej , na którą mają wpływ czynniki od których nawet trener jest niezależny
Ostatnio edytowane przez Karherop : 29.09.2012 o godz. 14:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli chciałbym zbudować komputer PC, mając procesor, kartę muzyczną i joystick od pegazusa oraz mnóstwo bezużytecznych śrubek i wiedział, że nie stać mnie na zakup nowych części to z pewnością nie wzywałbym prawdziwego informatyka. Informatycy nie są tani, zresztą wątpię by którykolwiek chciał pracować w starej szopie, bez prądu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Z drugiej strony, tak trochę sobie tej ligi pooglądałem ostatnio i na prawdę ciężko znaleźć drużynę która by grała aż taką chujnię jak my.Większość drużyn ma jakiś pomysł, mniej lub bardziej efektowny.Patrząc na Wisłę to jakbym KacWawa oglądał(tak hipotetycznie bo tego dzieła nie widziałem). To jest pytanie czy to w większości wina Probierza czy składu 2012/13...chciałbym żeby to było to pierwsze ale tak to widząc to bardziej skłaniam się ku drugiej opcji. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|