Według mnie nie ma sensu czekać do końca rudny bo może być za późno... Jeśli w meczu z Lechią Probierz nie wstrząśnie drużyną tak żeby zostawiała na boisku wszystko to powinno się z nim pożegnać. Nie wiem czy on może przekonać większość zagranicznych zawodników do zapieprzania swoim angielskim posługując się jedynie czasem present simple.
Nikt nie chce doświadczyć emocji towarzyszącymi walce o utrzymanie. Jeśli ma przyjść nowy trener to niech to będzie najlepiej ktoś kto sprawi, że Bednarz będzie się trzymał z daleka od selekcji zawodników, jedynie niech pojedzie, po negocjuje itd.
Cytat:
|
Za późno na co? Na zajęcie miejsca 5-8? Bo z ekstraklasy nie spadniemy, mimo defetyzmu, który panuje na forum.
|
Może zbytnio dramatyzuję jednak według mnie taki Genkov który ma u nas strzelać gole nie różni się niczym niż napastnicy Widzewa, Korony czy Piasta. jest Melikson, dzisiejszy Iliev nie ma siły nawet na pressing. Kto tu ma grać ? W tych zawodnikach nie widać żadnego głodu zwycięstw. Prócz Głowackiego i Sobola których mogą trapić kontuzje zawodnicy nie mają żadnego chrakteru, nie potrafią krzyknąć na siebie, wszyscy potulni i grzeczni.
Pominąłem tu jeszcze Marko który widać że jest charakternym piłkarzem miejmy nadzieję będą omijać urazy.
Juventus Inter i wiele innych wielkich drużyn w swoich ligach też miały takie momenty.Potrafili się odbudować tylko, że w parzę z odbudową idą jednak pieniądze.