|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czego się spodziewasz po meczu w Szczecinie? | |||
| Nic mnie już nie zaskoczy |
|
75 | 41,44% |
| Porażki |
|
33 | 18,23% |
| Przebudzenia Wisły! |
|
32 | 17,68% |
| Walki, ambicji, charakteru! |
|
41 | 22,65% |
| Głosujących: 181. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak to niestety wyglada.. Umowmy sie, nie zapomina sie w pare miesiecy jak sie gra w pilke. Golym okiem widac, ze tam nie ma atmosfery, ze w poza sportowej sferze dzieje sie cos zle. Byc moze wlasnie problemy finansowe.
Wiadomo, ze nie ma skladu aby loic wszystkich po 5 - 0, ale przy dobrym przygotowaniu, taktyce, formie to jest spokojnie druzyna na pierwsza piatke. Nie przestajesz nagle grac, oni z jakiegos powodu graja teraz tak jak graja i dla mnie jest to polowicznie wina trenera i problemow innego rodzaju w klubie (+calej atmosfery). Moze im Probierz nie lezy i robia to co w Slasku.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Do dzisiaj nie wierzę w zeszłoroczne rzekome partactwo Maaskanta, które załatwiło mistrzowską drużynę z 2011. Było widać gołym okiem, że po Nikozji coś w tej drużynie się roz.......iło i przyczyn tego szukałbym w cieniu gabinetów, bo z dnia na dzień najlepszy skład na papierze wówczas w polskiej lidze (no i obrońca tytułu przecież, jeszcze wzmocniony - odrobinę, ale wzmocniony!) nie zapomina jak się gra w gałę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chyba mi nie powiesz, że w momencie przyjścia Biton, Iliew i Lamey to nie była marka piłkarska. Po tym, jak zaczęli grać chujowo z różnych powodów, to każdy jest mądry i może psioczyć. Ja sądzę, że jeszcze w momencie gdy przegrywaliśmy w Nikozji, mieliśmy na papierze murowaną kadrę na obronę mistrza Polski. No ale, że życie to nie Football Manager to wszyscy zdążyliśmy się dobrze przekonać.
Edit: spoko ![]()
Ostatnio edytowane przez Watts : 14.09.2012 o godz. 23:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Więcej się spodziewał po Pogonii. Biede straszną gra. A to co my gramy nie wiem jak nazwać, skoro dobra okazje stwarzamy sobie w 85 minucie !
Trenera, który non stop coś notuje w takim tempie i podniecieniu widuje gdy oglądam zespoły prowadzone przez Van Ghall. Z tą różnicą, że facet robi wyniki. Probierz pisze, pisze i pisze a zespół nie wie co ma grać a jak coś zagra to jest to dzieło przypadku. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() A tak poza tym to... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Moze Michal robi na jutro liste zakupow z Biedronki?
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Bardziej mi to wygląda na liste do Lidla
![]() W końcu mają promocje na "wszystko" o -10% ![]() ![]()
zenio
|
|
|
|
Guest
|
|
Jak skądś nie znajdzie się kasa na przelewy dla kopaczy to stranieri, którzy przecież potencjalnie są w stanie nas pociągnąć do górnej połówki bez zmrużenia oka mogą spuścić nas na samo dno... |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Foty z POGOŃ - WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Polskich sedziow powinni wysylac na dodatkowe szkolenia bo to jest niepojete jak w ekstaklasie arbiter moze popelniac tak dziecinne bledy. Nie gadajcie, ze Nasi mimo wszystko powinni przegrywajac wrocic do gry bo przy 0-0 całkiem inaczej by im sie gralo. Jezeli sedzia popełnia bledy na korzysc jakiejs druzyny a potem tej samej druzynie zabiera punkty to nie powinien w ogole byc arbitrem.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Takie jest życie ! Nastały czasy że piłkarze tak jak wiekszość z nas przychodzi do klubu jak do zwykłego miejsca pracy , dniówka przeleci i po robocie. Pieniądze nie są wystarczającą motywacją. Brak sportowej złości, bo jak by mi coś nie wyszło by mi sie nie chciało z nikim rozmawiać( a nasz Czaruś w przyjacielskim uścisku i z bananem na twarzy żegna się z Edim, KREW MNIE ZALAŁA!!!!!!).Prawda jest taka że za WISŁĘ UMIERAĆ CHCA TYLKO JEJ NAJBARDZIEJ ZAGORZALI KIBICE, ale tego i tak nikt nie docenia!!!!!
PS. pisane w pośpiechu i w złości , wiec za błedy wszelakie przepraszam TRZEBA WIERZYĆ ŻE BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Sędzia może i popełnił błędy, ale pomimo tego Nasi powinni strzelić bramkę, atakować, stwarzać sytuację. 30 minut na zdobycie 3 bramek to wcale nie mało, nawet w 87 minucie oni sobie chodzili po murawie, a później sędzia doliczył aż 7 min(!). Piłka nożna ma to do siebie, że przegrany mecz można w kilka minut odwrócić na własną korzyść. Nasi piłkarze nawet nie próbowali tego robić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po 2:0 już kompletnie piłkarze mieli wywalone na grę, chyba przeczuwają zmianę trenera...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Sędzia mecz nam przegrał. My meczu nie wygraliśmy.
Gra okropna i nawet bezbłędny sędzia nie dał by nam wygranej - co najwyżej bezbramkowy remis straciliśmy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ciekawostką tego spotkania jest, że Jaliens zagrał chyba dużo lepiej niż Głowacki w ostatnich kilku meczach. Szybciej, pewniej, lepiej czyszcząc wszystko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Liczmański wydrukował mecz, ale i tak byśmy tego nie wygrali. Jak można wygrać z 2 zawodnikami, którzy coś robią (Bunoza i Melikson - tylko co z jego dośrodkowań jak wszyscy inni mają wywalone). Illiev zagrał tragicznie słabo. Kiwał się z samym sobą a jak podawał to niedokładnie a Łukasz G. musi chyba laskę robić Probierzowi przed każdym meczem, że wogóle pokazuje się na boisku. Swoją drogą jak już nawet na tak tragiczną Pogoń jesteśmy za słabi (remis to max co mogliśmy wczoraj zrobić) to cieszmy się, że w Ekstra(?)klasie są jeszcze gorsi...nie spadniemy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jaliens z Głowackim na środku muszą grać, to zapewni przynajmniej nie tyle spokój co jakieś doświadczenie.... Oo
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od początku sezonu widziałem ze ci kopacze to jest miejsce 8-12 wiec nawet sie nie denerwuje oglądając poczynania tych łamag
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Nie rozumiem niektórych decyzji probierza od meczu z Polonią kiedy to poniosła go młodzieńcza fantazja, teraz znowu od pierwszej minuty wychodzi Chrapek, na boisku jest 60min zmienia go Boguski i w ciagu 5 min byl dla mnie bardziej widoczny niz Chrapek w ciagu swoich 60, podobnie sytuacja z Jovanoviciem i Burligą tyle że Marko może jeszcze nie jest gotowy na 90min. ALe Probierz za bardzo z tą młodzieża kombinuje. Młodzieżą której nigdy w Wiśle nie było i nie będzie
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja powiem tak dajac rownoczesnie przykład - Gdyby mnie okradziono z pieniedzy to tez by mi sie w tym dniu nic nie chcialo robic. Gdy tracimy gola po wlasnych błedach wtedy jest calkiem inne uczucie. Bez bledow sedziego i przy stanie 0-0 jedna bramka mogłaby wszystko zmienic
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
A z jakich to pieniędzy okradziono Jaliensa, który po 2-0 już nie chodził, a stał na boisku? Po drugie, gdybyś rozumiem pracował w spożywczaku i ktoś za&ebał by ci z kasy stówę to obraził byś się i zamknął sklep? O czym my tu ....a mówimy, przecież w końcówce sezonu może się okazać że z Pogonią będziemy walczyć o utrzymanie (albo puchary ) i np przegramy meczami bezpośrednimi...To jest piłka, nie raz sędzia nam pomógł, nie raz sędzia nam utrudnił życie, ale zapierda&ć trzeba 90 minut... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro dobre 5 minut może mieć każdy czemu Chrapek ich wczoraj nie miał ? Nie mówie że won z Chrapkiem bo tego że sie starał nie można mu odmówić, brak mu poprostu UMIEJĘTNOŚCI żeby jak na ten moment wychodził w pierwszym składzie. Boguskiego uważam poprostu za piłkarza jak na ten moment o klase od Chrapka lepszego i swoim krókim występem wczoraj tylko to potwierdził.
Ostatnio edytowane przez RYBA : 15.09.2012 o godz. 14:06.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czy kopacze są źle przygotowani do sezonu co po wynikach sparingów sie nie zapowiadało ? Czy przeszkadza im osoba trenera Probierza i postanowili grać przeciw niemu ? Czy im się po prostu nie chce widząc kłopoty finansowe klubu ? Czy są najnormalniej w świecie słabi i niewiele potrafią co przekłada się na wyniki ? Ja widząc pewnych ludzi w składzie Wisły zbliżałbym się ku tezie że nasi kopacze mają wszystko gdzieś i nawet po meczu nie widzą tragedii , po prostu nic się nie stało jak śpiewają im nasi kibice. Mają plan przezyć w miarę bezpiecznie 90 minut a potem wio po kasę i na imprezy . Probierz też niespecjalnie chce dojrzeć katastrofę na boisku bo w trakcie meczu woli uzywać długopisu niz głowy . Po co się pocić jak można żyć bezstresowo i w dodatku pobierać "należne" pieniążki ? To tyle moich dywagacji , nie wiem może nie są całkiem bzdurne . Dla mnie to kwestia głowy i chęci i nic więcej .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Super humor, na poziomie, podobnie jak i sygnatura w profilu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gra, jaka była każdy widział. Wyglądało tragicznie, trudno wskazać jakieś pozytywy. Piłkarze z ME zgodnie z przewidywaniami, niestety. Czy to Chrapek czy inni, różnicy nie ma. Z meczu na mecz gorzej. Dziwi trochę, bo przecież w naszej beznadziejnie słabej lidze, wystarczy chcieć biegać, w piłkę nie trzeba specjalnie umieć grać. Wisła na ten moment nawet biegać i walczyć nie potrafi. Kiepski prognostyk na dalszą część sezonu. Mecz można przegrać zawsze, nawet dwa czy trzy pod rząd, ale jeśli gra wygląda jako tako, to można snuć prognozy, że będzie lepiej, My przegrywamy, bo nic, zupełnie nic nie gramy.
Najgorsze w tym jest to, że Probierz chyba nie ma pomysłu na ten zespół. Miał czas, okres przygotowawczy, mógł już coś w tej drużynie zrobić, nadać jej jakiś styl, a nawet tego nie zrobił. Przecież chaotyczną kopaninę trudno nazywać stylem. I skończymy z płaczem o słabym składzie - Pogoń, czy Polonia to niby jakieś "gwiazdy" w składzie mają ? W składzie kilku byłych lub aktualnych reprezentantów, pewnie, że zespół naszych marzeń to nie jest, ale walkę o puchary powinien raczej zagwarantować. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|