bonawentura napisał(a):

|
Szkoda słów na Ciebie. Jeśli ważne dla Ciebie jest to, że BC jest właścicielem i tylko to, to nie wiem co można nazwać większym idiotyzmem.
|
Jeśli Twój wiek zgadza się z Twoim profilem już mam rozwiązanie zagadki dlaczego wygłaszasz takie idiotyzmy... Po prostu nie pamiętasz jak było przed erą TF. Gdyby nie Bogusław Cupiał i jego "nieprofesjonalne zarządzanie" Wisły nie byłoby na piłkarskiej mapie Polski. Ten brak profesjonalnego podejścia zaowocował 8 tytułami mistrza Polski - kto więc w Polsce będzie zarządzał lepiej? Komu Ty chcesz Wisłę oddać w opiekę? Majchrowskiemu? To własnie jest idiotyczne myślenie - czy Ty widzisz jak zarządzano budową stadionu? Myślisz, że urzędnicy lepiej poradziliby sobie z prowadzeniem klubu od obecnych działaczy? Jeszcze pod rządami Jacusia? Dramat chłopcze...
Kapka jaki jest taki jest, lepszy nie będzie. Nie porównuj się jednak do niego bo o piłce to On kolego wie więcej niż Ty o swojej wyuczonej profesji.
Ciekaw jestem, gdzie podzialiby się tacy jak bonawentura gdyby nie daj boże dotknął nas prawdziwy kryzys skutkujący drugą ligą?