bonawentura napisał(a):

Szkoda słów na Ciebie. Jeśli ważne dla Ciebie jest to, że BC jest właścicielem i tylko to, to nie wiem co można nazwać większym idiotyzmem.
Poza tym, ktoś tutaj pisze, że w Wiśle grają najlepiej zarabiający zawodnicy w lidze... i co z tego? Wisła stała się przeżytkiem. Przez brak profesjonalnego podejścia do zarządzania klubem. Nie można przejść obok tego, że w naszym klubie poniekąd panuje komunizm - jest Pan Kapka, który ma tyle wspólnego ze znajomością piłki nożnej, co ja z astronautyką... Ale cóż - ważniejszy jest kryzys i to, że Cupiał nie ma pieniędzy - piszcie więcej takich bzdur. Ja nie uwierzę w ani jedno słowo, dopóki Bednarz nie zostanie zwolniony - przez Pana Cupiała. I pan Kapka...
Myślę, że nawet i to byłoby lepsze.
|
Proszę Cię, weź już zamilknij.. Klepiesz te posty i klepiesz, a sensu w tym okrągłe 0. Zdzisław Kapka to bądź co bądź ogromny kawał historii Wisły Kraków, więc porównywanie go do usera bonawentura zakrawa na mało śmieszny żart. Co nie zmienia faktu, że jako działacz, eufemistycznie rzecz ujmując "wielkich sukcesów nie ma". Ale trochę szacunku by się przydało grafomanie.