The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2012, 16:34
Wszyscy Sprawiedliwi obejrzyjcie może np. czerwone kartki Sadloka i tego drugiego barana z Ruchu (Djokica).
Kary - 3 mecze

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10..._pilkarza.html.
Dla ułatwienia akcja Djokica powyżej.
A Sadloka sami poszukajcie - też jest ciekawie...
Z pkt widzenia chamstwa myślę, że różnicy nie ma, a z pkt widzenia zagrożenia dla zdrowia...?
Ostatnio edytowane przez arti : 07.09.2012 o godz. 16:41.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.09.2012, 16:44
Karherop napisał(a):Wyświetl post
masz 21 lat - grozi ci za nadepnięcie przeciwnika 3 mecze kary
22 lata to uwaga już 4 mecze pauzy !
23 lata - już nie jesteś młody , zagubiony , kopiesz - 5 spotkań !
Dalej brniesz w kryterium wieku. Jest to uogólnienie, metoda erystyczna opisana przez Schopenhauera. Uważasz, że będę w to brnął?

Jest powód, dla którego nie ma stałego "karomierza". Każdy przypadek jest inny, są okoliczności łagodzące, różna jest brutalność i złośliwość przewinienia. Widzę jednak, że zrozumienie takich niuansów przekracza zdecydowanie Twoje możliwości pojmowania, stąd marna ironia na temat uzależnienia winy (tylko) od wieku. Bardzo marna, bo wiek też ma znaczenie w ocenie danego przewinienia. Inaczej ocenia się młokosa, który ma gorącą głowę, rzadko grał o stawkę i gówno wie o ryzyku które wiąże się z jego zagraniem, a inaczej trzydziestolatka. Sam wiem, że mając dwadzieścia jeden lat o wiele mniej rozumiałem i z pewnym rozbawieniem patrzę na swoje dawne spojrzenie na świat i dokonane wybory.

Dlatego właśnie moja ocena jest taka a nie inna. Nie uważam jej za jedynie słuszną, ale na pewno lepszą od żenady którą tu uprawiasz. A to, że gówno z niej zrozumiałeś jest już Twoim problemem.

Nie masz nic sensownego do napisania, więc kończę dyskusję. Myślę, że sam napisałem dość, aby można było zrozumieć moje intencje.

Żenada, panie Kartherop, żenada.

arti - pełna zgoda.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.09.2012 o godz. 16:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 07.09.2012, 16:56
Karherop napisał(a):Wyświetl post
hmm , zaraz po zajściu wszyscy rzucali kur... a teraz nagle stajecie w jego obronie ? osłabił drużynę , schańbił Wiślacką koszulkę , cała Polska zobaczyła jak piłkarze Wisły odreagowują sobie niepowodzenia na boisku.
.
Kolega Wolfy ma racje.

Dlaczego ubierasz jego niedpowiedniego zachowanie w tak brudne lachy? Po co ta dramaturgia i idiotyczne wnioski? Sorki ale Cala Polska ma gleboko w dupie jak odreagowuja nasi pilkarze,...

Zdziwiony ze stajemy w jego obronie? To przestan urzadzac polowaniec na czarownice , wtedy nie bedzie takiej potrzeby.
Postapil zle i poniesie tego konsekwencje ... jednak to nasz pilkarz ,a swoich trzeba bronic kolego!
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.09.2012, 17:06
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Z tym hańbieniem koszulki to Ci radzę zejść z wysokiego konia. Nie pamiętam, ale kiedy Pajlić wytarł sobie o nią buty to jak zareagowałeś? Wtedy dla wielu osób było to OK, bo w "emocjach po przegranym meczu".
.
Zachowajmy proporcje (co sam proponujesz) - mimo wszystko istnieje różnica pomiędzy rzuceniem czy nawet nadepnięciem koszulki a nadepnięciem człowieka. Nawet niezależnie od stanu emocjonalnego.

Cytat:
Osobiście liczę, że po odwołaniu kara zostanie zmniejszona. Zachowanie głupie, ale są okoliczności łagodzące: młody, zestresowany chłopak w obcym otoczeniu, dla którego to pewnie jedyna szansa na jakąkolwiek karierę. Nie wytrzymał presji.
W jaki sposób są to okoliczności łagodzące - nie mówimy o 14 latku tylko o dorosłym człowieku, który aspiruje do PROFESJONALNEJ gry w piłkę.

Cytat:
Jak czytam mające tu teraz miejsce moralne wzmożenie, to robi mi się niedobrze. Zachował się jak idiota, ale takie akcje zdarzają się podczas każdego sezonu. W poprzednim jakiś piłkarz ŁKS-u kopnął Kirma po gwizdku. Też dostał piątkę?
Zachowajmy proporcje
A ta reakcja akurat, znając styl twoich wypowiedzi, nic a nic mnie nie dziwi - ale ty przecież "don't care"

Dariook napisał(a):Wyświetl post
.
Postapil zle i poniesie tego konsekwencje ... jednak to nasz pilkarz ,a swoich trzeba bronic kolego!
Jeśli dają taką szansę. Zwróć uwagę, że broniąc idotycznego zachowania stawiasz się w jednym rzędzie z jego idiotyzmem. Takie "dla towarzystwa cygan dał się powiesić"
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 07.09.2012 o godz. 17:12.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2012, 17:39
A gdzie ja bronie jego zachowania? Napisalem ze postapil zle wiec powinno wystarczyc !
Ty juz dopieszczasz fakty, podeptal czlowieka , zaraz nastepny wyjebie ze mogl go zabic! Ogarnijcie sie! To jest sport , a on popelnil faul jakich jest na peczki. I dletego bede go bronil bo ogarniam jakie emocje mu towarzyszyly , wiem ze jeset mlody i jeszcze glupi. Kazdy popelnia bledy ...

A moze da sie to scigac z urzedu? Narazeniie na utrate zycia lub uszkodzenie ciala powinno wystarczyc. Napisz donos do Prokuratury,
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.09.2012 o godz. 18:05.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 07.09.2012, 18:52
Nie pi.olciież już o tej karze. 5 spotkań trochę za dużo, 3 tak jak wolfy pisze w sam raz, rzadko się z nim zgadzam,ale tym razem pisze ok.

We wrześniu 2010 wykłócałem się z wolfym i innymi znafcami o jakość naszej drużyny, twierdziłem, że spokojnie nasz skład jest WYSTARCZAJĄCY NA MISTRZA (pamiętasz wolfy) on mnie wyśmiewał i próbował poniżyć , że bez wzmocnień mamy spadek lub max środek tabeli, potem zdobyliśmy mistrza.

Dziś sytuacja jest odmienna nie mamy składu, wtedy było średnio, dziś jest tragicznie, nasi zawodnicy sa na poziomie tych z podbeskidzia, jak zawsze wierzyłem w mistrza, tak na dzień dzisiejszy po meczu z polonia i przeanalizowaniu naszej kadry, stwierdziłem, że NIE MA SZANS NA PODIUM.

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.09.2012, 18:57
Quioto na pięć, a Stokowca zawiesili na dwa

Analizując jak trener Polonii dostał 2, bo się wkurzył, że nie było ewident karnego, to 5 jest chyba dobrą karą dla Honduranina
Ostatnio edytowane przez tofik : 07.09.2012 o godz. 19:01.
..
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 07.09.2012, 20:42
Nie dane było mi śledzic dziś relacji z meczu, ale czytając archiwum natrafiłem na ciekawy fragment:

"42 W dzisiejszym sparingu wśród Wiślaków zdecydowanie wyróżnia się Chrapek.
43′ Kolejne nieudane podanie Łukasza Garguły, Wiślak jak na razie nie może zaliczyć dzisiajszego spotkania do udanych"

Z ekstraklasa.net wiec raczej obiektywne. Jakie znaki na Niebie muszą się jeszcze pojawić by ci dwaj zamienili sie rolami?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.09.2012, 21:30
to znaczy, żeby Chrapek nie miał udanego spotkania, a Garguła zdecydowanie wyrózniał się spośród Wislaków?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.09.2012, 21:35
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
We wrześniu 2010 wykłócałem się z wolfym i innymi znafcami o jakość naszej drużyny, twierdziłem, że spokojnie nasz skład jest WYSTARCZAJĄCY NA MISTRZA (pamiętasz wolfy) on mnie wyśmiewał i próbował poniżyć , że bez wzmocnień mamy spadek lub max środek tabeli, potem zdobyliśmy mistrza.
Mistrzostwo zdobyliśmy Meliksonem. We wrześniu 2010 w kadrze go nie było.

jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Zachowajmy proporcje (co sam proponujesz) - mimo wszystko istnieje różnica pomiędzy rzuceniem czy nawet nadepnięciem koszulki a nadepnięciem człowieka. Nawet niezależnie od stanu emocjonalnego.
Podbijamy stawkę!
Czekam na pierwszego oszołoma który napisze o zamachu na życie Piątka.
Panowie - jeszcze jeden wysiłek!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.09.2012 o godz. 21:41.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 07.09.2012, 22:11
Genkov : 0 minut w meczu Bułgaria - Włochy
Melikson: 70 minut w meczu Izrael - Azerebejdżan
Pareiko: full match z Rumunią
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.09.2012, 23:31
Kara dla Quioto jest adekwatna do głupoty, którą pokazał. Słusznie, że tyle dostał. Nie potrafił nic ciekawego piłkarsko pokazać, to pokazał swoją "mądrość".
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 08.09.2012, 01:04
Tyle w temacie brutalności Quioto:

http://www.youtube.com/watch?v=gWconnMijqs

Kolego Bonawentura wiesz dlaczego łatwo na nim wieszać psy? Bo chłopak nic nie znaczy i jego absencja niema najmniejszego wpływu na druzyne. Przykre jest ferowanie wyroków na jak by nie patrząc narazie incydencie.

W 2004 po naszym mistrzostwie świetowano w Kameleonie, była też grupka piłkarzy. Zostali zaproszeni przez kibiców więc jak to bywa każdy się troszkę zasiedział. Trzech naszych z czołowej 11 nie bywale się rozkręciło ...i nawywijali.
... przez 2 tygodnie syf się zamiatało , dostali ostro po kieszeni. Mieli to szczęscie że potrafili cos ciekawego piłkarsko pokazać.

Wiec ogarnijcie się wszyscy z tym bandytyzmem Quioto.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.09.2012 o godz. 02:23.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 08.09.2012, 08:34
Dariook napisał(a):Wyświetl post
A gdzie ja bronie jego zachowania? Napisalem ze postapil zle wiec powinno wystarczyc !
Ty juz dopieszczasz fakty, podeptal czlowieka , zaraz nastepny wyjebie ze mogl go zabic! Ogarnijcie sie! To jest sport , a on popelnil faul jakich jest na peczki. I dletego bede go bronil bo ogarniam jakie emocje mu towarzyszyly , wiem ze jeset mlody i jeszcze glupi. Kazdy popelnia bledy ...

A moze da sie to scigac z urzedu? Narazeniie na utrate zycia lub uszkodzenie ciala powinno wystarczyc. Napisz donos do Prokuratury,
Nie koloryzuj. Nie "podeptał" tylko nadepnął. To raz.
Nikt nie mówi, że mógł zabić itp - opanuj się. To dwa.
To nie jest "faul jakich jest na peczki" i o tym dyskusja. Ty może emocje ogarniasz, on nie. Kłopot polega na tym, że Ty tutaj akurat możesz sobie emocji nie ogarniać, co ewentualnie grozi nieeleganckim postem; on ogarniać emocje ma profesjonalny obowiązek, bo nieogarnianie grozi urazem. To trzy.
Trzeba jednak, właśnie w sporcie (bo to nie turniej rycerski na śmierć i życie ) rozróżniać faul, nawet ostry od bezmyślnej i chamskiej brutalności.
Nawet jeśli dotyczy to naszych piłkarzy.

Podbijamy stawkę!
Czekam na pierwszego oszołoma który napisze o zamachu na życie Piątka.
Panowie - jeszcze jeden wysiłek!
Doczekałeś się (patrz cytat powyżej). Wcześniej jeszcze Darilook podobne paranoje rozwijał (patrz cytat jeszcze wyżej) - to już masz dwóch oszołomów.
Jakoś nikt z przekonanych o słuszności kary nie świruje z takimi paranojami.
Ostatnio edytowane przez jerry.lii.lewis : 08.09.2012 o godz. 08:52.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 08.09.2012, 10:40
Trzeba rozróżnić chamstwo od brutalności. Już to pisałem, ale zarzucili mi obronę Quioto. To, co zrobił nasz Honduranin to wyraz frustracji. Sprowokowany nawet Zidane został i to w finale MŚ. Mieszacie go z błotem, bo nie strzelił jednej patelni, a gdyby wtedy piłka wpadła to teraz całe forum by go broniło i wyklinało komisję ligi, śmieszne. Niektórzy dalej nie rozumieją, że na wyrok składa się wiele okoliczności. 5 meczów kary to zdecydowanie za duża kara.
Odpowiedz cytując
najm
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 08.09.2012, 13:54
FraMat napisał(a):Wyświetl post
to znaczy, żeby Chrapek nie miał udanego spotkania, a Garguła zdecydowanie wyrózniał się spośród Wislaków?
Może i tak być. Ważne by grał ten lepszy.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 08.09.2012, 23:07
Mistrzostwo zdobyliśmy Meliksonem. We wrześniu 2010 w kadrze go nie było.
chłopcze nie opowiadaj farmazonów bo po 15 kolejkach byliśmy na 2 miejscu z 3pkt straty do lidera.... wtedy też nie było Meliksona... więc co to za tępe tłumaczenia?

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 08.09.2012, 23:29
To prawda.
W zasadzie to stwierdzenie wolfyego można zmienić na: Mistrzostwo zdobyliśmy Maaskantem i Valckxem

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.09.2012, 23:35
<żal cytować>
Kto oglądał mecze, ten wie co miałem na myśli. Wypisywanie naszego (litości!) miejsca po 15 kolejkach świadczy o niczym innym jak ignorancji.

Na tym skończę, bo szkoda na Ciebie czasu.
FraMat napisał(a):Wyświetl post
To prawda.
W zasadzie to stwierdzenie wolfyego można zmienić na: Mistrzostwo zdobyliśmy Maaskantem i Valckxem
Fakt, Maaskant pokazał klasę dwukrotnie układając tę drużynę w ciągu jednego sezonu, a Valcxx - ekspresowo ściągając Genkova na miejsce Pawła Brożka i Meliksona. To w ostatecznym rozrachunku okazały się strzały w dziesiątkę.
Niemniej - to Melikson był naszą tajną bronią. Zanim reszta drużyn połapała się co i jak, to trochę punktów pomógł nam zdobyć.
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Trzeba rozróżnić chamstwo od brutalności. Już to pisałem, ale zarzucili mi obronę Quioto. To, co zrobił nasz Honduranin to wyraz frustracji. Sprowokowany nawet Zidane został i to w finale MŚ. Mieszacie go z błotem, bo nie strzelił jednej patelni, a gdyby wtedy piłka wpadła to teraz całe forum by go broniło i wyklinało komisję ligi, śmieszne. Niektórzy dalej nie rozumieją, że na wyrok składa się wiele okoliczności. 5 meczów kary to zdecydowanie za duża kara.
Myślę, że szkoda czasu.
Na tym forum są palanci, którzy podobnie zachowywali się gdy Chavez dostał niesłusznie dwa mecze zawieszenia. Czas pokazał później, jaki to z niego cham i brutal, ale co sobie towarzystwo użyło, to ich...

Naprawdę, szkoda czasu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.09.2012 o godz. 23:42.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 08.09.2012, 23:39
Sprawa była prosta, mieliśmy skład, którym spokojnie moglismy wygrac mistrza nawet z Łobodzińskim w kadrze... tak też się stało, więc w sumie nie ma o czym gadac Meleks był od drugiej połowy..

na dzień dzisiejszy nawet Łobodziński byłby zbawieniem ....

ed:

15 kolejka=przerwa zimowa jakby ktoś nie wiedział :]
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.09.2012 o godz. 23:42.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 08.09.2012, 23:46
Sprawa była prosta, mieliśmy skład, którym spokojnie moglismy wygrac mistrza nawet z Łobodzińskim w kadrze... tak też się stało, więc w sumie nie ma o czym gadac Meleks był od drugiej połowy...
Wiesz co, sprawdź sobie jak Wisła punktowała. Zapewniam Cię, że nikt przed nami nie klękał, każde praktycznie zwycięstwo było wyszarpane.

Nie zdobyliśmy mistrza "spokojnie", a skład był (poza Meleksem) taki sobie.

Do czego zmierzam - nie graliśmy wielkiej piłki. Byliśmy skuteczni, Holender wycisnął z tego składu 150%, ale tylko tyle można na ten temat napisać. Reszta to już słaba pamięć i mitologizowanie.

A Łobodziński grał dobrze tylko w Młodej Ekstraklasie. Teraz może by się przydał, bo jest okazja grać z kontry. Wtedy byliśmy dla niego za dobrą drużyną, teraz byłby w sam raz.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.09.2012 o godz. 23:49.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 09.09.2012, 03:47
Lobo fajnie zagral w Gdansku. Zdobyl piekne bramki i zapewnil cenne zwyciestwo.

Maaskant mial tez sporo szczescia/pecha . Czesto wlasnie to decydowalo o losach spotkania. Wisla do meczy z Apoel byla nabuzowana i z jasnymi planami , wiele samo wychodzilo. Ale po przegranych eliminacjach to juz byla inna Wisla. Pozostal strzep druzyny i gdy wkradla sie niepewnosc to Maaskantowi poprostu zabraklo umejetnosci by wyciagnac ja z kryzysu.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.09.2012, 08:54
Sprawa była prosta, mieliśmy skład, którym spokojnie moglismy wygrac mistrza nawet z Łobodzińskim w kadrze... tak też się stało, więc w sumie nie ma o czym gadac Meleks był od drugiej połowy..
bzdury, jakoś teraz mamy taki sam skład (nawet lepszy, bo przecież pozbyliśmy się niby tych słabych - Bednarz) i jakoś gry o mistrz nikt nie wróży

oj demagodzy forumowi...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 09.09.2012, 13:30
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
bzdury, jakoś teraz mamy taki sam skład (nawet lepszy, bo przecież pozbyliśmy się niby tych słabych - Bednarz) i jakoś gry o mistrz nikt nie wróży

oj demagodzy forumowi...
ano dokładnie, cały czas to piszę: drużyna, ktora wyszła na boisku w meczu z Cracovią decydującym o mistrzostwie to prawie dzisiejszy skład pomijając Cikosa i Paljica, którzy nie stanowili o jej sile, oraz Małeckiego. W międzyczasie przewineli sie tu Biton, Lamey, Nunez, Diaz ale jak ich nie było w drużynie mistrzowskiej 2010/2011, tak nie ma ich dzisiaj

Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.09.2012, 13:46
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
A gdzie niby Quioto został sprowokowany? Panowie, jeśli on ma się tak co chwila zachowywać, to lepiej by od razu dostał dotkliwą karę i później może pomyśli, zanim coś nabroi.

Owszem, może by pomógł drużynie - nie jest to wcale takie pewne - jednak ważniejsze jest zachowywanie na boisku z klasą, jak na profesjonalistę przystało. Zachowanie Quioto było poniżej wszelkiej krytyki. Takie zachowania powinno się tępić.

Wyobraźmy sobie taką sytuację - dostał 3 mecze w zawiasach, czy nawet 2, po czym wraca na boisko i zachowuje się tak samo - dostaje pięć, bo recydywa. Czy nie lepiej by spokorniał szybciej? Jak dopuścimy do takich sytuacji jak ta, to pojawią się kolejni "naśladowcy", którzy będą kopać innych po nogach, powodować kontuzje etc. Nie ma miejsca dla takich zdarzeń w piłce, a profesjonalizmu należy wpierw wymagać od swoich piłkarzy.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 09.09.2012, 14:35
Na jakiej podstawie stwierdzasz ze bedzie tak sie dalej zachowywal ? Konkretnie przyklady na to co twierdzisz , prosze.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Stary 09.09.2012, 17:16
Dość trudno o dowody na przyszłe zdarzenia. To, że tak się zachował pokazuje wprawdzie, że taki sposób "gry" nie jest mu obcy, ale to oczywiście żaden dowód.
Kara niewątpliwie dotkliwa jest (poza tym, że za wybryk) również po to, żeby w przyszłości jak tylko podobny pomysł by mu w głowie zawitał to szybciutko weźmie rozbieg i zakwitniętym łebkiem w słupek bęc
Taka funkcja karno profilaktyczna
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.09.2012, 18:51
Kto za tydzień wystąpi na "Festiwalu Życia" obok m.in. Majki Jeżowskiej?
Odpowiedź pod linkiem:
http://festiwalzycia.org/
rrr
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 09.09.2012, 18:58
Zająłby się graniem a nie 'celebryta' wielki się zrobił, tu się pojawi, tam się pojawi, tu będzie prorokował, tam będzie prorokował a na boisku DNO, nie dało się oglądać tego co ten człowiek wyprawiał z Polonią, każdy inny by lepiej zagrał...
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
Manhunt
Senior Member

Od: 03.2011

Stary 09.09.2012, 19:30
Jest po kontuzji ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu