The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czego się spodziewasz po meczu w Szczecinie?
Nic mnie już nie zaskoczy 75 41,44%
Porażki 33 18,23%
Przebudzenia Wisły! 32 17,68%
Walki, ambicji, charakteru! 41 22,65%
Głosujących: 181. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2012, 10:11
Ja widziałbym skład na następny mecz następująco :
Pareiko
Jovanović - Głowacki - Bunoza - Burliga ( Frederiksen )
Wilk - Chrapek
Iliev - Szewczyk - Melikson
Genkov
A oto moje wytłumaczenie : Pareiko mimo ,że ostatnio popełnił błąd to jednak jeszcze nie wyczerpał zaufania , Bunoza jako partner Głowy ponieważ z trójki stoperów walczących o jedno miejsce u boku Arka zaprezentował się zdecydowanie najlepiej - ba w tym meczu w którym zagrał był nawet pewniejszym punktem od Arka . Boki obrony mamy fatalne dlatego liczę na Marko , on wie o co chodzi w grze na tej pozycji tylko musi być zdrowy i przygotowany pod względem fizycznym . Na lewej albo Burliga albo Fred , żaden mnie nie przekonuje ale ktoś musi tam zagrać a nie jestem takim ryzykantem żeby wystawiać Kew .Ostatnio mniej zawalił ( bo nie można napisać że zagrał lepiej ) raczej Duńczyk ale dałbym jeszcze szanse Buremu . Wilk w środku ponieważ ktoś musi wykonywać czarną robotę w środku pola a On przynajmniej może biegać przez 90 minut , Sobol ostatnio miał ogromne problemy kondycyjne a Uryga jest świeżo po kontuzji . Wybór Chrapka nie powinien dziwić ponieważ On jest po prostu lepszy pod każdym względem od Guły . Skrzydła Maor - Ivica by siali popłoch w szeregach obronnych przeciwników i stwarzali przewagę wygrywając pojedynki . Szewczyk w środku ponieważ w ostatnim meczu pokazał że ma zmysł do gry kombinacyjnej ,asysta majstersztyk , w dodatku dośrodkowywał ze stałych fragmentów gry i wychodziło mu to dobrze a jak wiadomo dobre wrzutki i dalekie dokładne podania oraz przegląd pola są podstawowymi elementami u rozgrywającego czy ofensywnego środkowego pomocnika i myślę że On to ma aczkolwiek na jakieś wiążące opinie jest jeszcze stanowczo za wcześnie jeśli chodzi o tego zawodnika . No i na szpicy Genkov - jest w dobrej formie ale musimy przeważać , mieć inicjatywę i stwarzać sytuacje jako drużyna żeby Bułgar mógł zabłysnąć .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów