|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Michał Probierz jest w stanie jeszcze wycisnąć z Wisły coś pozytywnego? | |||
| Tak |
|
98 | 28,00% |
| Nie |
|
98 | 28,00% |
| Tu nawet Mourinho nie pomoże... |
|
154 | 44,00% |
| Głosujących: 350. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
1. To że z podobnym składem Maaskant wygrał ligę dwa lata temu to mitomania. W tej chwili mamy papierowych tygrysów na boisku, patrz Sobol nazwisko wielkie mistrza zdobywał, ale w tej chwili poziom Ekstraklasy jest dla niego za wysoki.
2. W stosunku do zeszłego sezonu (nie rozumiem czemu mamy odnosić się do sezonu z dwóch lat a nie sezonu z tamtego roku) straciliśmy 5 zawodników z ofensywy. Ciekaw jestem jakby Maaskant sobie poradził gdyby mu tak wyjąć ze składu 4 pomocników i napastnika i nie dać nikogo. Nawet taki manewr zastosować w każdym klubie to jakość musi spaść, nie zależnie kto na ławce. Wyjmij ze składu Barcy 5 zawodników (sama pomoc i atak) i też jakość spadnie. 3. Nie wiem o co chodzi z Arisem, że się śmiejesz ale ten Aris to poziom wyżej niż Odense. Zresztą trochę debiutującą Jagę w pucharach sędzia skręcił. I nie to że bronie Probierza bo on mnie ni ziębi ni grzeje.
Ostatnio edytowane przez Baala : 01.09.2012 o godz. 10:17.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|