|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Niby każdy przeciw multikulti ale szejków by przyjął z otwartymi ramionami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pójdę wówczas na pielgrzymkę...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
pero ja nie jestem za szjkiem ale my wszyscy spekulujemy bo to dla nas spora sprawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zadnych szejkow. Do mcdonalda jechac jak macie ochote.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Napięcie na forum prawie takie same jaki kiedyś, kiedy do Wisły miał zawitać Reksio (dla niewtajemniczonych Reiss z Poznania)
![]() Pora wyjechać na urlop i zapomnieć o tym zgiełku |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A teraz ? Dwóch puściło plotę która plotki urosła do walenia ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jedyne co może świadczyć o tym, że coś jest na rzeczy i to nie kolejna plotka to brak prezesa.
Mówcie co chcecie, ale to nie jest normalna sytuacja i nawet jak w Wiśle był większy bajzel to kogoś zawsze wyciągano, nawet awaryjnie. Teraz nie ma nawet przecieków. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
A co zrobili? bo poza tekstem w przeglądzie sportowym (stricte legijnym) nie ma nic na ten temat
pokaż dowód na to, a jak nie masz dowodów to milcz |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
widzę, że krótkie spodenki wywołują emocje. Zalecam czytanie ze zrozumieniem. To dotyczyło spotkania Cupiała z kibicami, a nie wczorajszych negocjacji z TS.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oby to nie oni jednakże
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
TS nie smierdzi groszem, jakby cupial chcial im oddac wisle ssa to znaczyloby ze dluzej sam nie jest juz w stanie nic do tego biznesu dokladac. wyglada ze co sezon musi dorzucac 10-15 mln by zbilansowac budzet 35 mln
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Myślę ze warto by było zamknąć ten temat na jakiś czas. Jeżeli coś się wydarzy to wtedy będzie oficjalne info i będzie można wrócić do tematu.
Na razie gdybanie ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Nie ma co zamykać bo zaraz zaczną pisać w innych działach a po co śmietnika wiem jedno coś czuje ze to może być szok dla niektorych
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Panowie, wystawiamy się na pośmiewisko akceptując takie posty jak ten daka.kodaka czy jak mu tam ![]() |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/newsroom/75...go-wlasciciela
Tu z kolei twierdzą, że osiągnięto porozumienie, a umowa czeka tylko na podpis. Czas zweryfikuje.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Mam nadzieję że to porozumienie to nie z tymi panami i że ten news to nieporozumienie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Żeby nie było że sobie robię jaja, lubię te skarpety ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ok, to i moje dwa grosze.
Cieszę się, że żaden dziennikarzyna jeszcze nie rzucił nazwą potencjalnego kupca. To już świadczy o tym, że to poważna firma. O tym, że jest coś na rzeczy świadczy też zapewne fakt, że ciągle nie powołano prezesa Wisły SA - być może ten impas będzie trwał aż do rozwiązania kwestii właścicielskich. Pytanie, skąd w ogóle wzięto te 13-15 mln zł za które Cupiał miałby sprzedać Wisłę? w piłkarskim świadku to są śmiesznie pieniądze. Jedynym wytłumaczeniem byłaby kwota 15 mln+ kilkanaście mln zadłużenia wobec podmiotów zewnętrznych. Cupiał może i jest zdeterminowany na sprzedaż klubu, ale nie byle komu i nie za byle "grosze". Te medialne 15 mln to są w moim mniemaniu właśnie te grosze. PS. Anegdotka z branży energetycznej "dla tele-foniki 200 mln to jak dla pana 5 groszy" słowa poważnego prezesa poważnej firmy handlującej z TF. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czyli 0,1 grosza. Odnośnie tematu - na 99%NIKT spoza góry klubu i TF absolutnie nie ma pojęcia, co się dzieje i z kim. Dlatego każda najmniejsza stronka próbuje na tym zbić kliknięcia i siać zamęt. Jeśli coś będzie wiadomo, to w odpowiednim momencie odpowiednia osoba puści parę. Tak jak zrobił to Kozioł. Nie warto tracić czasu na przejmowanie się plotami. Jak gruchnie, to gruchnie, bo ma gruchnąć.
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 20.07.2016 o godz. 19:29.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
W związku z tym owe 64 miliony stały się przychodem Wisły Kraków w związku z czym musi ona zapłacić Skarbówce 19% od tej kwoty + odsetki od daty zobowiązania. Tak tylko myślę. Cupiał po prostu nie chce, żeby Wisła musiała te 12-14 milionów zapłacić, bo z czego? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kapitał zakładowy TF jest równy 923 mln zł, ale wiadomo, że nijak się to ma do stanów finansów Wisły która jest dla Cupiała drogą zabawką.
*Nie jestem księgową, wnioskuję tyle co z doniesień medialnych.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 20.07.2016 o godz. 20:19.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Co do produkowanych rewelacji to w temacie Nibylandia - 2 tygodnie temu rzuciłem informacje o podwyższeniu kapitału zakładowego w Wisła SA rzucając przypuszczenie, że Cupiał może szykować sie do sprzedaży akcji klubu. Jak kolejny raz widać nasze forum jest czytane a przypuszczenia brane jako pewnik, bo watpię aby ktoś ruszył do KRS zajrzeć w akta. To takich mamy teraz dziennikarzy co to głownie przeczesują fora internetowe... Pozdrawiam ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Umorzenie długu jest przychodem dla dłużnika. To elementarne.
http://podatki.gazetaprawna.pl/artyk...rzychodem.html Tak w przypadku osób fizycznych jak i prawnych. Może jednak jakiś księgowy niech się wypowie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|

|
||||||