|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
W Wisle jest potrzebna dyktatura madrych ludzi ,a nie rozmydlania odpowiedzialnosci na 3 podmioty .Na chwile obecna do niczego nie doszlo wiec nie ma czego komentowac .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zaraz, zaraz... Zbierając wszystkie ploty do kupy, a wiadomo, że w każdej plocie jest ziarno prawdy to można wywnioskować, że nie pojawił się nagle wielki inwestor czy tam szejk o którym marzycie i dlatego BC chce oddać klub w dobre ręce, tylko jak mu "kumaci" wpadli do gabinetu to się facet w....ił, przestraszył i zaczął się bać o rodzinę i stwierdził, że sprzeda to w chvj, a że pojawił się jakiś pierwszy lepszy chętny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bać się o rodzinę haha to jest biznesman spokojnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Bogusław Cupiał jak Berlusconi. Sprzeda swoja miłość - Wisłę po blisko 20 latach panowania.
8 tytułów mistrzowskich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
z jednej strony patrząc smutek, z drugiej strony 99% gwarancja wycięcia dwóch nowotworów trawiących ten klub jakimi są SKWK i ZK
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Tak, SKWK działa na szkodę klubu.
Może nowy właściciel by sobie z tym poradził. Tak, zaraz mi powiecie że bojkot itp. Ale po tym ile stracili decyzyjny w oczach zwykłych kibiców to na poparcie bojkotu bym wogóle nie liczył. Nowy właściciel z poza Polski - jeżeli się potwierdzi moje info że to chińczyk - nie będzie się ceregielił z SKWK. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
No bardzo ciekawe. Moze sie okazac ze jednak sie BC rozmysli albo kontrahent nie zagwarantuje rozwoju klubu. W ps napisano, ze jednym z chetnych jest TS, jest to o tyle zaskakujace ze Dunin ktory jest z nim zwiazany zrezygnowal. Kiedys mowilo sie o food care jako inwestorze ale nie mam pojecia jak ta firma obecnie prosperuje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
1. Black ma się nieźle ale to produkt bardzo nisko marżowy i kokosów z tego nie ma. Perspektywy ta marka tez ma co najwyżej przeciętne.Jest zresztą fatalnie zarządzana. Nie wiem skąd to info o "wydupczeniu" Tigera ale według mojej skromnej wiedzy jest zupełnie odwrotnie Tiger wartościowo dystansuje Blacka.Choć ilościowo Blacka sprzedaje się więcej. 2. Pojawienie się Tysona czy Mourinho w komunikacji niczego nie oznacza. To i tak są niższe budżety marketingowe niż konkurencji. 3. Wszystkie spory sądowe z Michalczewskim w plecy (inaczej się to zresztą nie mogły zakończyć). 4. Frugo po reaktywacji dobrze się miało przez mniej więcej rok. Teraz to już równia pochyła. Moim zdaniem za 2 lata marka przestanie istnieć. Pan W. i cała ta zabierzowska zgraja niech się trzyma od Wisły z daleka. To gość, który biznes rozkręcał w złotych latach 90-tych, tam też się mentalnie i intelektualnie zatrzymał. Ostatnie lata to seria pozwów sądowych i oskarżeń o plagiaty (nie tylko ze strony Michalczewskiego). Po drodze odsiadka za przekręty z VATem. Nie chce mi się nawet wspominać o tym jaką opinię ma Pan W. wśród pracowników i partnerów biznesowych. Dajcie już spokój z tym foodcarem. Ileż można o tym pisać.
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 19.07.2016 o godz. 19:01.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
....a mać, a ja tam pracowałem dorywczo rok temu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Do gabinetu właściciela klubu wparowały jakieś karki w krótkich spodenkach? Niezłe kutafony... i tacy ludzie potem podają się za kibiców Wisły. Nie dziwię się tym bardziej Cupiałowi, bo jeśli "środowisko kibicowskie" wysyła do niego takich ludzi, to tu nie ma o czym rozmawiać. Pan Cupiał zapisał się złotymi głoskami w historii klubu, dał sukcesy, a przede wszystkim wpompował niewyobrażalną kasę. Wiadomo, że to kiedyś musiało się skończyć, ale oby żadne gołodupce lub inne TSy nie przejęły Wisły, bo to będzie droga do Iszej, a może i II ligi. Potrzebny kolejny majętny inwestor i człowiek sukcesu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Co dla mnie jest całkowicie nielogiczne, przecież jeśli Wisła stanie się własnością Towarzystwa to przecież ich naturalnym kandydatem powinien być Dunin-Suligostowski. Plotki, plotki, choć pewnie jest w nich ziarnko prawdy.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 19.07.2016 o godz. 16:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziś w TF był Marek Citko nie wyszło im z Koroną kręcą się teraz przy Wiśle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
bosh
tylko nie Citko i ta jego kamanda granda ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Sevi, PojebDoctor - rozróżniacie w ogóle co to SKWK i WSH? I w której grupie znajdują sie decyzyjni?
Ale rozumiem, od podstawówki, gimbaze/liceum odpowiedzialności zbiorowej nauczył (post)socjalizm. W Twoim przypadku Sevi ze względu na profilowke wypada to najbardziej "komicznie".
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 19.07.2016 o godz. 19:34.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
to co zrobili ludzie w krótkich gatkach, to jest zwykły brak szacunku, brak SZACUNKU NALEŻYTEGO, dla człowieka który ten klub wyciągnął z gówna i zrobił z nim jak na polską piłkę wielkie rzeczy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() Poza tym nie rozumiem o co masz kolego pretensje, jak wyższe wykształcenie to już nawet ....ą sobie rzucić nie można? A właśnie można ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
TS to byłby koniec tego klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Info jest z kierunku klubu. Zobaczymy czy coś w tym będzie prawdziwego.
Tak, rozróżniam, że SKWK zatańczy jak WSH zagra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
||
![]() Zyj dalej w swoim świecie hipokryto. Bez odbioru. Cytat:
Slim Helu nie bo będzie Meksyk. Bill Gates? Odpowiada? Cytat:
Na "boya" za dużo wiosen na karku, antysocjalista, anty odpowiedzialnosc zbiorowa. Inzynier, matematyk. Nie wszystkie elementy musza nalezec do tego samego zbioru, o ile jestescie to w stanie zalapac ![]()
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 19.07.2016 o godz. 19:54.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
czyli SKWK zerwało zgodę z Lechią i dlatego należy je bojkotować?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|