The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim rezultat w sobotę zakończy się mecz Podbeskidize - Wisła
Zwycięstwem gospodarzy 6 4,58%
Remis 26 19,85%
Zwycięstwo Wisły 99 75,57%
Głosujących: 131. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2012, 14:25
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, zwalanie tego tylko na Probierza to naiwne uproszczenie problemu. Probierz ma to co dostał od łaskawie nam panującego, a dostał prawie nic.
Przypomnij mi kto z wybitnych piłkarzy ze skladu Maaskanta zdobywającego mistrzostwo, odszedł od nas...
Probierz nie ma wcale gorszej drużyny od tej, z ktora Maaskant zdobywał MP

Przypominam kto grał w zwycięskim derby jakie dalo nam MP i kogo nie ma

Sergiej Pareiko-
Erik Cikos,
Kew Jaliens,
Osman Chavez,
Dragan Palijic -
Patryk Małecki (90+3. Maciej Żurawski),
Maor Melikson (76. Michaił Siwakow),
Radosław Sobolewski,
Cezary Wilk,
Andraz Kirm (88. Tomas Jirsak) -
Cwetan Genkow

Za Cikosa - Burliga (może niewielka różnica potencjału)
za Dragana - Frederiksen - (może niewielka różnica potencjału)
za Małeckiego - Iliev (chyba przydatniejszy niż Patryk, choć nie strzela bramek)
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 27.08.2012, 10:23
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Przypomnij mi kto z wybitnych piłkarzy ze skladu Maaskanta zdobywającego mistrzostwo, odszedł od nas...
Probierz nie ma wcale gorszej drużyny od tej, z ktora Maaskant zdobywał MP

Przypominam kto grał w zwycięskim derby jakie dalo nam MP i kogo nie ma

)
Ale inne druzyny też nie stały w miejscu,powzmacniały się ,zgrały i ten skład juz z nimi nie daje rady.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.08.2012, 10:50
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Ale inne druzyny też nie stały w miejscu,powzmacniały się ,zgrały i ten skład juz z nimi nie daje rady.
To znaczy, ze takie Podbeskidzia czy Bełchatowy doszły na dzisiaj poziomem do poziomu MP z 2011?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 27.08.2012, 16:39
To znaczy, ze takie Podbeskidzia czy Bełchatowy doszły na dzisiaj poziomem do poziomu MP z 2011?
A jaki to był ten MP 2011.Prawie żaden,w wiekszosci zdobyty dzięki wpadkom innych....więc o jakim tu poziomie mówimy?
Pokłosie tego poziomu to wszyscy zaprezentowali teraz w LM i LE.

wolfy napisał(a):Wyświetl post

Mnie się wydaje, że większość drużyn sprzedawała na potęgę, a taki Widzew to już poleciał po całości w tym temacie i ma sześć punktów. Odpowiednio: z mistrzem i wicemistrzem Polski.

Rozumiem, gdybyś napisał, że nasi piłkarze są i byli słabi. Ale że to reszta ligi nam nagle odfrunęła to pierwsze słyszę...

...
Nie chodziło mi ,ze wszyscy.Np.taka Legia,pozyskła Ljuboje,Radovic odzyskał formę ,a młodzi dorosli do poziomu ligi i graja jak kiedys Małecki u nas.My nie pozysklismy nikogo takiego,nikt nie odzyskał formy(wręcz stracił -Melikson) , o młodych to nie chce mi sie nawet gadac.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 27.08.2012 o godz. 18:47.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.08.2012, 17:48
Nie chodziło mi ,ze wszyscy.Np.taka Legia,pozyskła Ljuboje,Radovic odzyskał formę ,a młodzi dorosli do poziomu ligi i graja jak kiedys Małecki u nas.My nie pozysklismy nikogo takiego,nikt nie odzyskał formy(wręcz stracił -Melikson) , o młodych to nie chce mi sie nawet gadac.
OK. Ale nas jak na razie nie cisnęła Legia albo Amica, tylko Bełchatów i Podbeskidzie. W pierwszym klubie był rozpad drużyny po wycofaniu się głównego sponsora, w drugiej stracili Patejuka, a ściągnęli chłopaka z okręgówki (na nas akurat wystarczył).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 27.08.2012, 18:43
wolfy napisał(a):Wyświetl post
OK. Ale nas jak na razie nie cisnęła Legia albo Amica, tylko Bełchatów i Podbeskidzie. W pierwszym klubie był rozpad drużyny po wycofaniu się głównego sponsora, w drugiej stracili Patejuka, a ściągnęli chłopaka z okręgówki (na nas akurat wystarczył).
Ja nie mówie ,ze mamy miec powody do zadowolenia,tylko,że niekoniecznie Probierz temu winny....to po pierwsze.
Właśnie, inni sciągnęli Patejuka.....
Po drugie,to dopiero druga kolejka i nie ma co popadac ani w histerię ,ani w samozachwyt.Zobaczmy jak to będzie wyglądało po 7,8.
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 27.08.2012 o godz. 18:48.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.08.2012, 15:58

Mnie się wydaje, że większość drużyn sprzedawała na potęgę, a taki Widzew to już poleciał po całości w tym temacie i ma sześć punktów. Odpowiednio: z mistrzem i wicemistrzem Polski.

Rozumiem, gdybyś napisał, że nasi piłkarze są i byli słabi. Ale że to reszta ligi nam nagle odfrunęła to pierwsze słyszę...

A jednak - prawda to co piszą. Poziom ligi nieustannie się podnosi

Trudno to zaakceptować, jak człowiek mecze ogląda...
Przysiągłbym, że z roku na rok coraz większe męczenie buły na boiskach ekstraklasy. No, ale jak już wspomniałem - zeszłoroczny mistrz i wicemistrz dostał od Widzewa, który w poprzednim roku był jednym z kandydatów do zjazdu na ryj z ligi.
Innymi słowy - mamy geometryczny wzrost siły ekstraklasy. Za pięć lat, jak utrzymamy to tempo, to będą Real i Barcelona miały gorąco, oj będą...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.08.2012 o godz. 16:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów