Drozd napisał(a):

|
... Jak na naszą ligę skład mamy BARDZO MOCNY. Tylko potencjał się strasznie marnuje. ...
|
Co roku czytam to samo, mocny skład tylko absolutnie wszyscy kolejni trenerzy okazuja sie ch.ujowi
Nasz skład nie tylko nie jestem bardzo mocny, nawet nie jest mocny, jest podstarzały bez żadnej alternatywy na środek pomocy czy atak. Na rezerwie jest 3 ofensywnych piłkarzy,
chociaż za nazywanie Sikorskiego piłkarzem to chyba powinienem dostać bana, Boguski od 4 lat jest kontuzjowany, czyli w zasadzie na ławce z ofensywny to jest Kirm. A i on ofensywny to jest jak gra w koszulce swojej reprezentacji
W srodku pola albo mozemy grać na 2 defensywnych albo na 1 def i czyste spodenki Gargule.
Nie jest wina Probierza tak jak nie bylo Maaskanta i Moskala , ze nasz sklad jest słaby, zreszta teraz chyba osaignal apogeum słabođci (chociaz moze lepiej nie zapeszac, mozliwa jest jeszcze sprzedaż w tym tygodniu Melexa)
Nazwiska nie graja, a u nas w wiekszosci to juz sa nazwiska mocno "przeterminowane"
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"