The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim rezultat w sobotę zakończy się mecz Podbeskidize - Wisła
Zwycięstwem gospodarzy 6 4,58%
Remis 26 19,85%
Zwycięstwo Wisły 99 75,57%
Głosujących: 131. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2012, 09:36
syryls napisał(a):Wyświetl post
Chociażby to że Sikorski miał tylko jeden strzał, żadnej gry z nim, już Genkov czasem zgrał piłkę choćby do Ilieva czy Meliksona, Quioto zaraz po wejściu na boisko miał stuprocentową sytuacje, Sikorski nie miał żadnej okazji do strzelenia bramki prócz właśnie tego jednego strzału, on się porusza max do lini pola karnego. Quioto rusza się, może nie walczy tak jak Sikorski, ale chce grać, no niestety ta setka podcieła mu skrzydła i wydaję mi się że później nie chciał się zawstydzić, sam wie że tylko gole mogą go usadowić w pierwszej 11, bo Sikorski na razie ma pewne miejsce.
Nie chce być traktowany jako obrońca Sikorskiego ale czy zauważyles jego gre obronną?
Daniel walczył o każdą piłkę, cofał sie do lini srodkowej boiska a nawet na własną połowę, żeby powstrzymać akcje Gieksy.

OK, napastnika rozlicza sie ze strzelonych bramek, ale trzeba tez miec na uwadze ze Sikorski moze miec inne zadanie postawione przez Probierza.

Ja tam póki co nie bede oceniał go negatywnie. Widac ze sie stara i walczy dla zespołu.

Co innego Garguła, ten psuje większosc akcji w ofensywie i generalnie na boisku jest "popychadłem".
Przydałoby sie dac szanse komus innemu w środku pola.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów