|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Temat o ekstraklasie jest - niech będzie o Pucharze też
Za nami rundy przedwstępne, za kilka dni 1/16 Cytat:
Coś tam prezes Zawiszy motał ostatnio ale jednak z tego co wiem przystąpią do rozgrywek i mam nadzieję że powtórzą wynik z ostatniej kolejki ligowej ![]() Zachęcam do komentowania rozgrywek ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ja też jestem za tym aby Zawisza jednak przystąpił do tego meczu i rozgonił nadzieje związane z powrotem wuefisty vel. Jagiełły. Stawowy bez nowej walizki nie jest w stanie powtórzyć roku 2004 . Jak narazie to oddala się możliwość pośmiania z tego kabaretu bo 2 mecze ligowe maja już przełożone i teraz nie wiadomo co z PP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Liczę, że Miedź wyeliminuje cyrk Króla
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Tak tylko w ramach uzupełnienia, dwa mecze rozegrane awansem:
Polkowice - Śląsk Wrocław 0:1 Okocimski KS Brzesko - Legia Warszawa 0:4 ![]()
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nasz mecz będzie transmitowany na OS, tak mi się obiło o uszy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobrze Ci sie obiło - na stronie orange.pl jest juz w programie. Jakby kogos interesowało to w TV beda jeszcze takie spotkania:
W sobotę (11 sierpnia) zagrają Piast Gliwice i Widzew Łódź. Mecz rozpocznie się o godzinie 18.30. W niedzielę (12 sierpnia) o 14:30 stacja TVN Turbo pokaże zaś starcie Miedzi Legnica i Polonii Warszawa.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 08.08.2012 o godz. 16:30.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Puchar się rozkręca:
Dzisiejsze wyniki już zakończonych spotkań: Luboński FC Wisła Kraków 0-5 Wisła Płock Zagłębie Lubin 2-4 Bogdanka Łęczna Lechia Gdańsk 1-2 (po dogrywce) Olimpia Elbląg Korona Kielce 1-2 (po dogrywce) Termalica Bruk-Bet GKS Bełchatów 0-2 Górnik Wałbrzych ŁKS 2-1 Flota Świnoujście Górnik Zabrze 2-1 Warta Poznań Podbeskidzie B.-B. 1-0 ![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wałbrzych, Flota, Warta mam nadzieję, że także Zawisza i ciekawie będzie w 1/8 finału PP. Dobrze, że są takie niespodzianki, Puchar będzie ciekawszy jak to mówią, zawsze to jakaś nowość.
A i mam nadzieję, że jutro też będzie jakaś niespodzianka, może pożegnamy Ruch ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Zawisza daje dupy po całości, nie wiem czy to Sandecja taka słaba była czy to parchy takie silne się zrobiły ...
Za to Jaga zbliża się do dwu-cyfrówki ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
To Cabaj tam broni
Oj, to takie 2:0 bardziej śmierdzi niż maca w tydzień po szabasie. Chociaż z niego jest taka pała że pewnie nie odróżnienia jest czy faktycznie chciał to obronić ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cabaj broni w Sandecji
![]() No to pejsy podniecają się pewnie, a potem przyjdzie liga i zwykła kopanina powróci. No ale PP wygrają, awansują do Europejskich Pucharów, zacznie się dla nich nowa era ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Może będą jednak Derby.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A tymczasem kończy się mecz Miedzi Legnica z Polonią Warszawa. Diskopolo wygrywa 3:1. Liczyłam na kolejną "sensację", tym bardziej, że po ostatnich zawirowaniach KSP wcale nie był murowanym faworytem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tak na marginesie brawa dla kibiców Legii za po.......enie zjebosuperpucharu!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ogladamy ten mecz jednym okiem zajmujac sie ciekawszymi sprawami
![]() Mecz mial byc na terenie neutralnym wiec mamy go serdecznie w dupsku. Cos sie gwiazdeczki pogubily i nie daja rady heh, Janek Urban w szczytowej formie. Ide dalej grillowac i pic piwko bo to ciekawsze od tego ch... meczu o gowno ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Trwa druga połowa i Amica przegrywa 0:1 ... może w końcu jakaś niespodzianka będzie.
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gratulacje dla WKS za puchar
Od kiedy wiedzialem ze gramy u Nas mialem na to wyjebane...brawo ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przynajmniej teraz Radovic troche spokornieje i nie bedzie cwaniakował. Chcial aby Slask udowodnił swoja klase? Slask to zrobił i pokazał, ze europejskie puchary to zaden wyznacznik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Piękny weekend
Wygrana Wisełki, wygrana WKS. Coś stadion Legiunii nie pomógł ani PZPN, jeszcze AmikaSmart w pupę i git
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 12.08.2012 o godz. 17:43.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Zawodnicy Śląska udowodnili tym zwycięstwem,że nie są pipami i grać w piłke potrafią.Oby to był przełom dla nich bo jeszcze są europejskie puchary.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie można przestać być pipą w cztery dni. A wygrana z Legią Urbana juz tym bardziej o niczym nie świadczy Z kimkolwiek z naszej ligi.PS - choć cały czas żyję nadzieją, że ironizowałeś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kuchenkorz jak juz się żegna z pucharami to sie nie rozdrabnia tylko od razu ze wszystkimi
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
hahaha niezłe jaja, Lech za burtą - najwieksza niespodzianka tej rundy i to zdecydowanie. Ciekawe kiedy Rumak wyjedzie na swoim Rumaku z Poznania
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Skoro Lenczyk tak twierdzi, to tak też być musi, a my wszyscy jesteśmy w błędzie
![]() Gratulacje dla Śląska, utarł Legii nosa po raz kolejny na jej stadionie. A swoją drogą zastanawiająca jest ta niechęć Legii do zdobywania jakichkolwiek trofeów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
mitmichael
Cytat:
Alez oczywiscie ze wyznacznikiem sa puchary. Tam takie druzynki jak Ruch od byle sredniaka dostaja oklep, i pa pa do domu. U na za to Ci goscie moga udawac prawdziwych pilkarzy... Puchary europejskie to prawdziwy wyznacznik umiejetnosci. Liga to, w przypadku czolowej trojki, tylko wyznacznik profesjonalizmu pilkarzy. Beda sie starali tak jak w pucharach, czy tez beda grali na mniejszym zaangazowaniu? Niech przykladem na to bedzie... Lech z 2008/2009. Chyba mi nie powiesz ze zespol ktory jest w stanie prowadzic boje jak rowny z rownym z zespolami z dobrych lig europejskich (Deportivo z Hiszpani, Nancy z Francji, Udinese z Wloch, Feyenord z Holandii, CSKA Moskwa z Rosji) nie jest zdecydowanie najlepszy w polskiej lidze? Jasne ze jest. No tak, tylko ze w lidze panom pilkarzom juz sie az tak nie chce wysilac. Dokladnie to samo maja w Legii, i dokladnie to samo my przerabialismy sezon temu.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 12.08.2012 o godz. 18:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ale jaja, Amica odpadła a Ruch tylko dzięki obronie 2 karnych przez bramkarza przeszedł. To pokazuje jakie miernoty grały w LE. To co tu się dziwić, że Pilzno czy AIK ich tak zeszmaciły. Drużyny pokroju Olimpii czy Pelikana zweryfikowały ich prawdziwy potencjał ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oglądałem ostatnie 30 minut i trzeba przyznać że mogło sie podobać tempo tego spotkania.
To odnośnie Superpucharu. Amica? Hahahha. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|